به سايتهاي تيمهاي ديگه هم سر مي زنم همه عزا گرفتن و حجازي فقط مختص ما استقلاليا نبود...
ناصر حجازی در قلب ماست
عقاب زمینی ، آسمانی شد
روحت شاد
![]()
خداحافظ عقاب با عزت قصه ما...![]()
به سايتهاي تيمهاي ديگه هم سر مي زنم همه عزا گرفتن و حجازي فقط مختص ما استقلاليا نبود...
ناصر حجازی در قلب ماست
عقاب زمینی ، آسمانی شد
روحت شاد
![]()
خداحافظ عقاب با عزت قصه ما...![]()
الان سایت بازی آنلاین myfc رفتم، دیدم بنرش رو عوض کرده...
یه سایت بازی آنلاین رو مقایسه کنید با سایت رجا نیوز که یه روز در مقاله ای ناصر حجازی رو متوهم میخونه و امروز تو نیم خط بهش تسلیت میگه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدطوری نیست! همیشه روسیاهی واسه زغال و کلاغه! باشد که رستگار شویم... (الهی آمین)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم واقعا دوستش داشتم
فقط میتونم بگم تکرار نشدنی خواهی بود و همیشه تو دلها باقی میمونی.
خودت رفتی ولی ما با خاطراتت چه کنیم.
به درود و روحت شاد
منم تسلیت میگم،مرد بزرگی بود،خدا رحمتش کنه...
خیلی خیلی ناراحت شدم...![]()
Last edited by LiverBarca; 23-05-2011 at 23:00.
با شنیدن این خبر اشک از چشمم جاری شد و هر وقت یادم میفته بغض تو گلوم میگیره....
خیلی متاثر شدم....جاش بهشت باشه انشاالله
خدا رحمتش کنه ......![]()
sms نود هم داستانِ خودشو داره...
يكي از دوستان ميگه حتي اجازه ندادن تو برنامه امشب، زمان و مكان تشييع جنازه رو اعلام كنن... (منبع خبر يكي از آشنا هاست كه اتفاقا تو پشت صحنه برنامه هم هست...)
ايشالا كه مردم ميرن تو تشييع جنازه مرحوم حجازي و يه بار ديگه نشون ميدن كه هيچ وقت قهرمانوشونو تنها نميزارن...
کریم باقری با موتور خود را بیمارستان کسری رساند...!
عقابی دیگر که خود مزه این تخت ها را کشیده است خداکنه این یکی عقاب برامون موندگار بشه و قدرش را بدانند
![]()
جالبه همه دارن با موبایل فیلم میگیرن بجای فاتحه خوندن
کانال سه هم که واقعا باید خجالت بکشه قبل از برنامه 90 داره کارمندای خودش را که فتن عیادت نشون میده بجای اینکه آرمان های ناصر حجازی را که همیشه براشون زحمت کشیده بود نشان بده یا حتی یک مصاحبه با خانواده اش را نشان بده
به گزارش پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، متن كامل پيام 'محمود احمدي نژاد' بدين شرح است:
انالله وانااليه راجعون
خبر غم انگيز درگذشت شادروان ناصر حجازي دروازه بان تاريخي، با غيرت و جسور فوتبال ايران موجب تأثر و تألم گرديد.
آن مرحوم اسطوره فوتبال ايران و از مردان نيك نام و خوش اخلاق ورزش كشور بود كه خدمات ماندگاري براي ورزش ملي انجام داد و بي ترديد در قلب ملت ايران جاودانه خواهد ماند.
اينجانب ضمن تسليت درگذشت مرحوم ناصر حجازي، از درگاه خداوند منان براي آن فقيد سعيد، رضوان و رحمت الهي و براي خانواده داغدار ايشان صبر جميل و اجر جزيل مسئلت مي نمايم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)