تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 416 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

راستی دوستان قیمت رم 8 gig psp چنده و اینکه طرف خودش اینو خریده یا روی همه ی دستگاهها هستش؟؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

X360 ابزاری مانند MOVE در PS3 ندراه! X360 وسیله ای با نام Kinect داره که شما بدون هیچ چیز اضافی (نه دسته و نه هیچ وسیله دیگری در دستانتون) میتونید بازی کنید و دو سال قبل تونست جایزه تکنولوژی بخش سرگرمی رو هم ببره!

برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما از نظر کیفیت بازی قطعا PS3 و X360 در رده بالاتری نسبت به Wii قرار دارن! چه از لحاظ گرافیک و چه از لحاظ گیم پلی . البته گیم پلی بازی های Wii یه جورایی فانتزی هست.

اما در رابطه با الویت هاتون باید بگم که اگه از Move خیلی خوشتون میاد که هیچی! PS3 رو بخرین ولی اگه قصد دارین فرزندتون با وسیله و تکنولوژی کاملا جدیدی در دنیای بازی های ویدئویی آشنا بشه خوب Kinect و X360 رو بخرین! از نظر تامین بازی و هزینه هاش X360 بهتره ولی الان قیمت کنسولش نجومی رفته بالا !

به نظر من شما با توجه به سن فرزندتون یه X360 + Kinect رو خریداری کنید که هم شما بتونید باهاش بازی کنید و هم فرزندتون در کنار بازی های ویدئویی ورزش هم انجام بده!
    ممنون از جوابتون شاید سوالم کمی مبهم بوده ولی من با هیچ کدوم از این ابزار کار نکردم و move هم برام الویت نیست فقط ترجیح می دم بازی ترکیبی از فعالیت بدنی و فکری باشه . با توجه به توصیه شما می رم سراغ XBOX و kinect . ولی خود xbox تنوع داره و الان همون طور که گفتین بازار XBOX آشفته است جایی تو همین فروم خودم بیشتر محصولاتی که تو بازاره استوکه خوب مسیله کپی خور کردن دستگاه هم هست .با توجه به این موارد پیشنهاد شما چیه و در مجموع قیمتش چقدر میشه با kinect؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

ممنون از جوابتون شاید سوالم کمی مبهم بوده ولی من با هیچ کدوم از این ابزار کار نکردم و move هم برام الویت نیست فقط ترجیح می دم بازی ترکیبی از فعالیت بدنی و فکری باشه . با توجه به توصیه شما می رم سراغ XBOX و kinect . ولی خود xbox تنوع داره و الان همون طور که گفتین بازار XBOX آشفته است جایی تو همین فروم خودم بیشتر محصولاتی که تو بازاره استوکه خوب مسیله کپی خور کردن دستگاه هم هست .با توجه به این موارد پیشنهاد شما چیه و در مجموع قیمتش چقدر میشه با kinect؟
    دوست عزیز به نظرم شما یه xbox360 slim 4 gigبا درایو 0225 تهیه کنید که از همه ی 360 ها قیمتش فعلا مناسبتره.درضمن حک هم نشده که به زودی حک هم میشه.قیمتش هم 365 تومنه.کینکت هم 170 تومن که در مجموع 535 تومن میشه.
    البته اگه این 360 ای که گفتمو تهیه کنید باید یه مقدار صبر کنید تا حک کاملش بیاد
    تو خود کینکت هم یه بازی اوریجینال وجود داره که بدون نیاز به حک 360 میتونید بازیش کنید و تا اومدن حک از بازی لذت ببرید
    خلاصه بهترین وسیله برای اینکه فعالیت بدنی داشته باشه و هم فکر ،همین کینکت هست که واقعا از بازی کردن باهاش آدم اوج لذتو میبره

4. 4 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    من می خوام xbox360 بگیرم.با خوندن پستها متوجه شدم الان بهترین مدل slim 4 gig هستش.من اطلاعات زیادی ندارم.لطفا به سوالاتم پاسخ بدید.
    1.در سایت آمازون قیمت 4 گیگ حدود 160 دلار ------ 4 گیگ با کینکت 300 دلار -----250 گیگ 300 دلار ---250 گیگ با کینکت 400 دلار قیمت زده بود.با توجه به این در کشورهایی مثل هنگ کنگ و یا چین خرید بصرفه تر از ایرانه؟
    2.آیا خرید کنسول 360 در ایران گارانتی هم داره؟
    3. 250 گیگ نسبت به 4 گیگ چه مزایایی داره و کدوم بصرفه تره؟
    4.اگه مثلا 4 گیگ ه.ک نشده خریداری بشه بعدا با آپدیت میشه هکش کرد؟
    5.قیمت اورجینال ایران و جهانی بازیها و قیمت بازی کپی شده در تهران چنده؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام
    من می خوام xbox360 بگیرم.با خوندن پستها متوجه شدم الان بهترین مدل slim 4 gig هستش.من اطلاعات زیادی ندارم.لطفا به سوالاتم پاسخ بدید.
    1.در سایت آمازون قیمت 4 گیگ حدود 160 دلار ------ 4 گیگ با کینکت 300 دلار -----250 گیگ 300 دلار ---250 گیگ با کینکت 400 دلار قیمت زده بود.با توجه به این در کشورهایی مثل هنگ کنگ و یا چین خرید بصرفه تر از ایرانه؟
    2.آیا خرید کنسول 360 در ایران گارانتی هم داره؟
    3. 250 گیگ نسبت به 4 گیگ چه مزایایی داره و کدوم بصرفه تره؟
    4.اگه مثلا 4 گیگ ه.ک نشده خریداری بشه بعدا با آپدیت میشه هکش کرد؟
    5.قیمت اورجینال ایران و جهانی بازیها و قیمت بازی کپی شده در تهران چنده؟
    1 - چین رو ولش کنید ، از اروپا یا از دبی بخرید .
    2 - خیر
    3 - 4 گیگ هارد باهاش نیست ، 250 گیگ یک هارد 250 گیگی روشه که خوب خیلی بهتره و میتونید بازی ها رو روش نصب کنید .
    4 - با آپدیت نمیشه ولی در کل میشه هَکشون کرد .
    5 - قیمتها معمولا بالای 60 یورو هستند (برای بازی نو)

7. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

میشه قیمت موارد یک رو در تهران بگید؟
    برادرم هفته بعد داره میره هنگ گنگ.جدا از ایران بگیرم بهتره؟
    منظورم از آپدیت این بود که بعدا فلان مدل -- بشه میشه بدون خرج کنسول خودم رو -- شده کنم؟همون درایور بود چی بود؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

منظورم از آپدیت این بود که بعدا فلان مدل -- بشه میشه بدون خرج کنسول خودم رو -- شده کنم؟همون درایور بود چی بود؟
    شما اگه میخواین از چین بخرید باید 2 تا گرگ هم به خودتون ببندین تا اونجا سرتون رو کلاه نزارن !!

خیلی باید مواظب باشین چینی جماعت رو من میشناسم . ولی خب اگه بتونید جنس خوب بگیرید هم قیمت خیلی خوبه و هم اینکه لوازم جانبی کامل اونجا موجوده هست.

شما حتی میتونید اونجا X360key رو هم به راحتی خریداری کنید چون که نمایندگی اون در چین هست.

10. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

اگه بره بهش نندازن سود ميكني!

12. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگه امکان داره بازیهای حرکتی نینتندو، پلی استیشن و ایکس باکس رو با هم مقایسه کنید، منظورم دوستانی هست که هر سه رو آزمایش کرده اند.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اگه امکان داره بازیهای حرکتی نینتندو، پلی استیشن و ایکس باکس رو با هم مقایسه کنید، منظورم دوستانی هست که هر سه رو آزمایش کرده اند.
    رتبه ی اول رو من به Kinect میدم !!

چون واقعا نظیرش رو جایی نخواهید دید.

15. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •