خوب من هیتلر میتلر ندارم ولی باز هم نشون نمیداد !
خوب من هیتلر میتلر ندارم ولی باز هم نشون نمیداد !
از طرف 21 dvd بازی هم گرفتم
کسی میدونه 21 dvd بازی چندتا بازی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
+بقیه چیزهایی که صفحه ی قبل گفتم...
همه چیزشو با هم 150 دادم!!!
خوب خریدم یا سرم کلاه گذاشته؟؟؟
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
الان هم تو راهه...![]()
راستی دوستان قیمت رم 8 gig psp چنده و اینکه طرف خودش اینو خریده یا روی همه ی دستگاهها هستش؟؟؟؟
psp go کدوم باندلش رو بگیرم.....؟؟؟
pal یا uc
چه تفاوت هایی هم با هم دارند...؟؟؟
ممنون
100% pal...
pal مال خاورمیانه و همین اطرافهو اکثر گیمها و فیلمها و... پال هستن ولی uc فکر کنم مال انگلیسه(شایدم امریکا) که بازیهاش رو سخت بتونی اینجا پیدا کنی...
![]()
درود بر دوستان عزیز
من اطلاعات، در مورد کنسولهای بازی ندارم و یه دستگاه میخوام که برا مسافرت خوب باشه
پولیم که براش در نظر گرفتم حدود 300تومان
دوستان لطفاً نظر بدن که چه دستگاهی بخرم که کیفیت صفحه نمایش و گرافیکش خوب باشه و بازیهای جذاب و اعتیاد آوری داشته باشه
با تشکر
سلام
این سوال رو تو فروم Ps3 کردم ولی کسی جواب نداد :
میشه تو ps3 بجای هارد اکسترنال از فلش 32 گیگ استفاده کرد تفاوتی در سرعت و کیفیت با هارد اکسترنال داره ؟
ممنون
با 300 تومن که کنسول خانگی مثل X360 و PS3 بهتون نمیدن! یعنی X360 هست ولی خوب هنوز ه ک نشده ولی با حدود 220 تومن میتونین PSP بخرین. که خوب به نظر من دیگه ارزش خریدن نداره! یا یه مقدار صبر کنید تا X360 Slim درایو هاش کامل ه ک بشه تا ببینیم قیمت ها چجوری میشه یا بودجه رو افزایش بدین (حدودا 120) و یه X360 ه ک شده بخرین یا یه PS3 و یا الان یه X360 4GB که حدود 330 هست (اگه درست بگم) و هنوز ه ک نشده بخرین و منظر بمونین تا فرمور ه کش منتشر شد درایوش رو کپی خور کنین.
من خودم راه اول رو پیشنهاد میکنم.
در تاپیک PS3 پاسخ دادم.
دوستان من می خواستم یه کنسول برای برای یه پسر 9 ساله بخرم . اولین نکته اینکه می خوام کنسول بازی قیمت مناسبی داشته باشه و استفاده از اون راحت باشه ترجیح می دم مثل PS MOVE امکان حرکت حین بازی رو بده . خوب WII که از اولم این امکان رو داشت PS3 و XBOX هم این تکنولوژی دارن ولی بر خلاف WII باید هزینه اضافی پرداخت بشه. ظاهرا PS3 برای هر بازیکن جدید یه MOVE جداگانه می خواد . PS3 BDROM داره و بقیه ندارن . در ضمن نمی دونم کیفیت بازیهاشون در چه حدیه به نظر می رسه PS3 و XBOX کیفیت بهتری دارن ولی اختلاف کیفیتشون در چه حدیه. خلاصه با توجه به الویتهای زیر منو راهنمایی کنید
1. داشتن ابزاری مشابه MOVE
2. مناسب بودن قیمت بازیها و در دسترس بودن آنها
3. قیمت مناسب با توجه به امکانات
4. پخش دیسکهای BD
سه تای اولی برام خیلی مهمترن چون گزینه آخری رو میشه جایگزینی مثل MULTI MEDIA PLAYER براش پیدا کرد. در ضمن PS3 از روی هارد اکسترنال یا usb امکان پخش فیلمهای فول اچ دی رو میده؟
با تشکر.
X360 ابزاری مانند MOVE در PS3 ندراه! X360 وسیله ای با نام Kinect داره که شما بدون هیچ چیز اضافی (نه دسته و نه هیچ وسیله دیگری در دستانتون) میتونید بازی کنید و دو سال قبل تونست جایزه تکنولوژی بخش سرگرمی رو هم ببره!
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید :
اما از نظر کیفیت بازی قطعا PS3 و X360 در رده بالاتری نسبت به Wii قرار دارن! چه از لحاظ گرافیک و چه از لحاظ گیم پلی . البته گیم پلی بازی های Wii یه جورایی فانتزی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در رابطه با الویت هاتون باید بگم که اگه از Move خیلی خوشتون میاد که هیچی! PS3 رو بخرین ولی اگه قصد دارین فرزندتون با وسیله و تکنولوژی کاملا جدیدی در دنیای بازی های ویدئویی آشنا بشه خوب Kinect و X360 رو بخرین! از نظر تامین بازی و هزینه هاش X360 بهتره ولی الان قیمت کنسولش نجومی رفته بالا !
به نظر من شما با توجه به سن فرزندتون یه X360 + Kinect رو خریداری کنید که هم شما بتونید باهاش بازی کنید و هم فرزندتون در کنار بازی های ویدئویی ورزش هم انجام بده!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)