دوستان کسی میتونه توضیحی مختصر در مورد دوربین Fujifilm finpix JZ500 توضیحی بده . از نظر فنی چه جور دوربینی هست ؟
دوستان کسی میتونه توضیحی مختصر در مورد دوربین Fujifilm finpix JZ500 توضیحی بده . از نظر فنی چه جور دوربینی هست ؟
بچه ها کسی میتونه در مورد دوربین samsung FL90 یه توضیحی بده که مموری کارتی که به این گوشی میخوره تا چه قدر ساپورت میکنه ؟
چون تو سایت سامسونگ نوشته Micro SD تا 2 گیگ و Micro SDHC تا 8 گیگ . این یعنی چی ؟
به طور معمول استاندارد SD بیشتر از 2 گیگابایت رو جواب نمی داد برای همین SDHC اومد که ظرفیت های بالا تر رو جواب بده
شما مموری 8 بخر و مطمئن باش SDHC هست![]()
سلام
توی این مقاله :
خوندم که کراپ فکتور دوربین های سه چهارم 2 هست برای همین "داشتن یک لنز 300 م م در این سیستم معادل 600 در دوربین های فول فریم است" .این یعنی چی ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کراپ فکتور زیاد تر په ارتباطی با تله بودن داره ؟؟
متشکرم
سلام دوستان عزيز
من دوربين a2200 كانن رو خريداري كردم كيفيت عكساش اصلاً مطلوب نيست گفتم شايد من تنظيماتشو اشنباه انجام ميدم شما لطف كنيد بگيد كيفيتش همينه يا بايدت خوب عكس بگيره
من بر روي auto ميگدارم و عكس ميگيرم عكس گرفتنشم قلق ميخواد بايد اول يكم فشار بدي صبر كني بعد فشار دومو بدي كسي بجزودتم نميتونه اين كارو كنه درسته؟ يا من اشتباه ميكنم
اون پيچ بالاشو روي كدام گزينه بگذارم كه عكس خوبي بگيرم الان روي اتو هست
در ضمن من در انتخاب بين ixus 105 و a2200 اين 2200 رو خريداري كردم آيا انتخابم درست بوده يا اشتباه انتخاب كردم .خوب فيلمبرداري نميكنه درسته ؟ اون دون دوناييي كه حركت ميكنند آيا روشي داره كه تنظيم كنم از بين برند ؟ چون فيلمبرداري اينو اچ دي زده بود من توقع بسيار زيادي داشتم ازش اما توقعم برآورده نشده و الان يكمي پشيمون شدم كه با اين پول چرا w550 سوني رو نگرفتم
راستي فيلمبرداريش خيلي توش نقطه نقزه كه حركت ميكنه مثل نويز هست و در جاهاي كه نور زياد نيست اصلاً
از کیفیتش که خیلی تغریف کردن و ظاهرا تو هم قیمت هاش کیفیت عکسش خیلی خوبه ! ببینید در حد این عکس ها هست یا نه :
مشکل عکس ها چیه ؟ تار هست یا دون دون ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید کمی فشار بدید و صبر کنید تا دوربین روی سوژه فوکوس کنه بعد عکس رو بگیرید.اگر نه عکس تار میشه
اگه نور به اندازه کافی نبایه توی حالت خودکار دوربین iso رو بالا می بره تا بتونه توی نور کم عکس بگیره که این دون دون ها رو زیاد می کنه. توی حالت P می تونید مقدار iso رو روی حد اقل بزارید (البته اگه نور کافی دارید) به همین دلیل دون دون هایی توی عکس و فیلم به وجود میاد .توی محیط بیرون از خونه توی نور کافی عکس بگیرید ببینید کیفیتش چطوره
در ضمن . همه دوربین ها توی نور کم مشکل دارند که توی توی دوربین های ارزون تر این مشکل شدید تر هست
دیگه نگران خریدتون نباشید . دوربین خوبی خریدید.منم که پارسال دوربینمو خریدم اول حسابی نا امید شدم چون انتظار زیاد تری ازش داشتم ولی حالا انتظاراتم معقول تر شده
می تونید عکس نمونه ای بزارید تا بررسی کنیم ؟
اگه مشکل دیگه ای هم دارید بگید
موفق باشید![]()
فيلمبرداريش دون ذون هست
عكاسيش تاره شفاف شفاف نيست
اگه شفاف نیست حتما فوکوس نکرده !
توی ریویوو هایی که ازش خوندم ظاهرا عکس های شارپ و شفافی می گیره !
دکمه شاتر رو که تا وسط فشار میدین و صبر می کنید بوقی علامتی چیزی نشون میده که معلوم بشه فوکوس کرده ؟ ممکنه فوکوس کردنش چند ثانیه طول بکشه
دون دون شدن هم به نور کم مربوط میشه. HS20 که 600 هزار تومان قیمتشه هم اگه ببریش تو نور کم عکسش دون دون میشه.نگران نباشید. توی نور روشن روز برو بیرون خونه یک عکس بگیر بزار اینجا ببینم چطوره![]()
بچه ها کسی میدونه عکاسی پی در پی در دوربین فوجی S4000 چه جوری هست ؟
در کراپ 1(فول فریم) چون لنز ساخته شده تصویرش را روی یک سنسور 36 در 24 میلیمتر میاندازد فاصله اسمی لنز(در مثال شما 300 م م )همان خواهد بود(یعنی 300 میلیمتر مرکز جلوی لنز تا وسط سنسور) اما اگر همین لنز روی یک کراپ دار سوار شود برای اینکه تصویر بطور شفاف روی سطح کوچکتری تشکیل شود باید فاصله لنز تا سنسور افزایش یابد(معادل حاصلضرب عدد کراپ در فاصله کانونی لنز)
بنابراین کراپ به سمت تله شده لنز)افزایش عدد کانونی)تمایل دارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)