تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 70 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 696

نام تاپيک: برنامه‌ی هفت

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضی ها هم که اینقدر سطح پایین شدن که نگاه میکنن که هیچ ( وقت و عمر خودشونه به کسی ربط نداره ) اما اینقدر hardcore fan میشن که توهم میزنن و کاربر ها و ادم ها رو هم با هم اشتباه میگیرن
    جالبه بعضی ها hardcore fan چه سریالایی هم میشن.بابا دو تا سریال خارجی ببینید حال کنید.
    ول کنید بابا مختار و سینمای ایران.
    سینمای ایران تا آزاد نشه.درست نمیشه.تا یه نفر که از سینما سرش میشه رو نذارن راس کار درست نمیشه.

دوست عزیز قصد بحث ندارم و به هیچ وجه هم نمیخوام نظم تاپیک رو بهم بزنم اما باور کنید باور کنید اگر بدونید امثال فیلمهایی چون مختار نامه چه ضربه محکمی داره به فرهنگ کشور ما میزنه انقدر طرفداری نمیکنید آقا در مورد امامها فیلم ساختیم دیگه بسه بخدا .. به اون خدایی که هممون میپرستیم اگه فقط یه فیلم در مورد اساطیر ایران و تاریخ ایران ساخته بودند دل من الان انقدر خون نبود .. اما متاسفم که میبینم این چنین سریالهایی در کشورمون با این بودجه ها ساخته میشه که هیچ ربطی به فرهنگ اصیل ایرانی نداره .. بهرحال این پستها پاک میشه اگر خواستیم جواب بدین من مجبورم بیجوابتون بزارم چون این بحثها واقعا فایده ای نداره و دیگه کار از کار گذشته
    دقیقا کلمه به کلمه با حرفات موافقم.والا منم همینو دارم به همه میگم که همه شیر فهم شن.چه خوبه همه اینکارو بکنند.
    البته چنین چیزی امکان نداره در سینمای ما اتفاق بیفته.چون به نفع دولت مردا نیست.
    شاید اگه کوروش بسیجی بود سریالشو میساختن.

ولی باور کنید زندگی نامه ی کوروش کبیر بسیار زیبا و داستانیست .تا جایی که خیلی ها عقیده دارند که مثل افسانه میمونه این واقعیت.

2. 4 کاربر از SHADEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

واکنش ها به برنامه دیشب
    ----
    فریدون جیرانی، فردین و وثوقی لات نیستند بعضی میهمانهای تولات هستند
    بابا بیخیال ! کی این واکنش رو نشون داد ! هر کی بود اصلا منظور تحلیلگر رو نفهمید.

اولا اشاره به نقش هست نه اشاره به شخصیت واقعی افراد.

دوما این طوری گفته که لازمه شخصیت قهرمان فیلم که قابلیت محبوب شدن داشته باشد دوران فردین که قبل از دوران وثوقی بوده جوانی جنوب شهری که مخالف سیستم کلی جنوب و بالا شهری شدن و تبعض است ولی سعی می کنه با بیخیالی طی کنه
    ولی در دوران وثوقی همون جوان جنوب شهری دست یکار میشه و شخصا با سیستم بالاشهری تو فیلم ها مقابله می کنه .

ولی باور کنید زندگی نامه ی کوروش کبیر بسیار زیبا و داستانیست .تا جایی که خیلی ها عقیده دارند که مثل افسانه میمونه این واقعیت.
    شما مطمئن باش اگه ایرانی ها از کوروش فیلم میساختن (در جهت تعرفش) شما اولین نفر اعتراض می کردی که فیلم چرا اینقدر کیفیت پایین و داغون ساخته شده .
    از تختی یه فیلم ساختن با وجود نیکی کریمی و 4 تا خوشگل دیگه ! فیلم جالبی در نیومد و بیشتر به فراموش کردن تختی کمک کرد تا به یاد و خاطرش !
    Last edited by mhv_kntu; 21-05-2011 at 17:04.

4. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بابا بیخیال ! کی این واکنش رو نشون داد ! هر کی بود اصلا منظور تحلیلگر رو نفهمید.

اولا اشاره به نقش هست نه اشاره به شخصیت واقعی افراد.
    یه وبلاگی تو بالاترین هم داغ شد مطلبش
    اشاره به شخصیت هم بود فکر کردی به همین راحتی اجازه پخش تصاویر و فیلما رو دادن ؟ اینا گفتن اگه میخواید پخش کنید باید با تخریب و بد گفتن ازشون همراه باشه صد بار کلمه لات به کار برد تو گزارش ده دقیقه ای

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما مطمئن باش اگه ایرانی ها از کوروش فیلم میساختن (در جهت تعرفش) شما اولین نفر اعتراض می کردی که فیلم چرا اینقدر کیفیت پایین و داغون ساخته شده .
    از تختی یه فیلم ساختن با وجود نیکی کریمی و 4 تا خوشگل دیگه ! فیلم جالبی در نیومد و بیشتر به فراموش کردن تختی کمک کرد تا به یاد و خاطرش !
    این چه حرفیه معلومه هر اثر هنری ساخته بشه بهش انتقاد میشه.هم تشویق میشه.
    در ضمن شما کوروش کبیر و با تختی یه کشتی گیر مقایسه میکنی.شاید خیلی ها از کشتی خوششون نیاد تو نسل جدید.خیلی از ورزشکارا فراموش میشن.ولی شما ناپلئون بناپارت رو ببین هنوز که هنوز همه میشناسنش.
    اما همه کوروشو دوست دارند.
    البته اینا اگه بخوان خشونتای جنگ و فحشا های اون موقع رو به تصویر نکشن.مسخره میشه.کسی که اسپارتاکوس رو ساخت باید بیاد اینو سریال کنه.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اینجا تاپیک مختارنامه نیست که جوابی بهت بدم چون تو تاپیک خودش الانم که بحث وسط کشید یه معلوم الحالی بحث بی ربط وسط انداخت جواب دادم
    همین مدیر این انجمن تاپیک خود سریال عشقی میاد یه روز قفل میکنه فرداش باز میکنه یه هفته قفل میمونه برای همین اینقدرم این بحث ها جواب داده شده که
    ضربه محکم به فرهنگ کشور!!! ضربه چیه فرهنگ کشور چیه ؟ یه چیزی شنیدی از بقیه میای اونو میگی واسه ما
    اگر یه درصد احتمال میدادم پستم میمونه جواب میدادم ولی میبینم ارزش نداره یه ساعت بعد پاک میشه باز
    خواب الان شما چرا با من دعوا داری ..

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

خواب الان شما چرا با من دعوا داری ..
    کی دعوا داره ؟ لحنم جدی بود اندکی فقط

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

لازم نبود اظهار وجود کنی که ملت بدونن وجود داری
    اول پستم نوشتم از نظر من
    بله از نظر من و البته خیلی های دیگه ارزش دیدن که هیچ ارزش ... هم نداره
    اون 2 تا اشغالی که نام بردی هم از این سخیف تر

شما هم ببین خوش باش که داری سریال میبینی

خدا رو شکر هنوز حتی 5 دقیقه از مختارنامه رو ندیدم
    نه اینکه ارزش هنری نداشته باشه یا بازیگراش و یا کارگردانش بد باشه

نه

به خاطر اینکه خسته شدم از بس برای غریبه ها فیلم ساختند
    برای فرهنگ بیگانه فیلم ساختند
    برای قهرمانان بیگانه فیلم ساختند

10. 6 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

متاسفانه اینجا دوستان طوری حرف میزنن که انگار دولت کارگردانو مجبور کرده که مختار رو بسازه .

کارگردان به عشق خودش و عقیده خودش و اینکه این شخصیت تاریخی رو دوست داشته ساخته .

آیا کارگردانی بوده که بخواد در مورد کوروش فیلم بسازه و دولت نذاشته این کارو بکنه ؟

من به عنوان یه ایرانی که مسلمون هست از ساختن فیلم در مورد قهرمان مذهبی خودم خیلی

خوشحالم و خیلی هم خوشم اومده مثل خیلی از مردمی که خوششون اومده و مشتاقانه دنبال میکنن .

ولی مثل شما دوستان از اینکه در مورد قهرمان ملی خودم و اسطوره ملی خودم فیلمی ساخته نشده خیلی ناراحتم

ولی دلیل نمیشه حالا که ساخته نشده بیام به عقاید مردمی که اینجان توهین کنم و از مختار و در کل تاریخ اسلام بد بگم

چرا چون در مورد قهرمان ملی من فیلمی ساخته نشده . وجود یکی باعث نفی اون یکی نمیشه .

متاسفانه بعضی از دوستان یه حرفایی میزنن که آدم از ایرانی بودن خودش ناراحت میشه .

من از اون دوستم میخوام که توضیح بده چرا فیلم مختار داره ضربه محکمی به فرهنگ اصیل ایرانی میزنه ؟
    Last edited by scali; 21-05-2011 at 23:52.

12. 4 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

متاسفانه اینجا دوستان طوری حرف میزنن که انگار دولت کارگردانو مجبور کرده که مختار رو بسازه .

کارگردان به عشق خودش و عقیده خودش و اینکه این شخصیت تاریخی رو دوست داشته ساخته .

آیا کارگردانی بوده که بخواد در مورد کوروش فیلم بسازه و دولت نذاشته این کارو بکنه ؟
    عزیزم بودجه رو فراموش کردین؟؟
    یا نه دوست داشتین فراموش کنید!

حقوق 600 میلیونی عرب نیا رو کی داده
    بودجه چند 10 میلیاردی سریال رو کی داده؟
    برودجه چند میلیاردی سریال یوسف رو کی داده؟

14. 2 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

عزیزم بودجه رو فراموش کردین؟؟
    یا نه دوست داشتین فراموش کنید!

حقوق 600 میلیونی عرب نیا رو کی داده
    بودجه چند 10 میلیاردی سریال رو کی داده؟
    برودجه چند میلیاردی سریال یوسف رو کی داده؟

اینا همش درست پول رو اونا دادن ولی آیا کسی رو مجبور کردن ؟

آیا میرباقری از شخصیت مختار و واقعه روز عاشورا بدش میومده و به خاطر پول این سریال رو ساخته ؟

البته که نه . یه عشقی داشته که اینکارو کرده .

باز میگم کسی بوده که بخواد در مورد کوروش فیلم بسازه و دولت بهش پول نداده که بسازه و هیچ ارگان و

سازمانی هم حمایت نکرده ؟

دولت پول داده و مختار و یوسف رو ساختن و مردم هم خیلی استقبال کردن . این کجاش ایراد داره ؟

بحث اینجاست که هنوز هیچ کارگردانی تمایل نشون نداده در مورد کوروش فیلم بسازه وگرنه میتونن

با دوتا خبر تو روزنامه ها و خبرگذاری تمایل و اشتیاق خودشون رو نشون بدن و اونوقت ببینن از

مسئولین حمایتی میشه یا نه .

16. 2 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •