تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 314 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا جریان چیه که مدل ماله من HM67 هست:Intel(R) HM67 Express Chipset Family LPC Interface Controller - 1C4B
    مدل و سریال نامبر لپ تاپ شما چیه؟ تاریخ ساختش؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من با راهنمایی شما این لپ تاپ رو خریدم.
    چون با پارتیشن بندیشن مشکل داشتن و ویندوزش Home بود . کل پارتیشنها رو پاک کردم و پارتیشن Extended ساختم و ویندوز 7 Ultimate نسب کردم.همه درایورها رو از سایت Hp دانلود و نصب کدم.حالا مشکلات زیر ایجاد شده.ممنون میشم اساتید راهنمایی فرمایند :
    1.با اینکه همه درایورها نسب شده یک مورد unknown device در device manager هست که نمیدونم چی هست! چه کار کنم؟
    2.متاسفانه درایور shourtcut های mouse , keyboard دز سایت نیست واسه همین :
    - mouse رو نمی تونم غیر فعال کنم
    - scroll mouse کار نمی کنه
    - یا fn+b نمی تونم beats رو غیر فعال کنم

ممنون میشم کمکم کنید و اگه لازم هست درایور ها رو برام email کنید به : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منتظرم
    شاد باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مال همه همينطور است . جريان هم مربوط ميشه به چيپست هاي سري 6 اينتل كه در ژانويه متوجه مشكل چيپست هاي جديد با ورژن B2 شده بود و از ماه فوريه شروع به ساخت چيپ هاي سري 6 جديد با ورژن B3 كرد . اچ پي هم از ماه مارس لپ تاپ ها رو با چيپ سري هاي اصلاح شده به بازار داده است . و توضيح داده كه اگه شماره سريال لپ تاپ از رقم 4 تا رقم 6 بالاتر از "108" باشه در اين رابطه مشكلي نداريد.
    اينم بگم مشكل چيپ هاي معيوب اينتل فقط مربوط به ساتا 3 گيگ ميشدند . و در ساتا 6 گيگ ها ايرادي ندارند .
    در ضمن احتمالا چيپ شما B2 نشان بده . كه در حقيقت B2 نيست . چون اچ پي از ماه مارس از B3 استفاده كرده و اين فقط نرم افزاريه و با آپديت نرم افزاري بايوس در آينده و نصب ويندوز به غير از مال خود اچ پي . چيپ شما B3 نشان داده ميشه .
    اگه شما جديدا اين سري لپ تاپ رو خريديد اصلا نگران نباشيد . چون اين سري لپ تاپ جديدا وارد بازار ايران شده . و اصلا 3 ماه قبل از اين لپ تاپ ها تو ايران نبود .
    لپ تاپ من xps l502 هست...از کجا فهمیدید از مدل B2 هست؟
    چون مدل CPU با اچ پی یکی بود اینجا مطرح کردم.
    مدل chipset HM67 بهتره یا chipset HM65?
    Last edited by sami-z; 21-05-2011 at 12:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

راستی بلوتوث این دستگاه ورژن 3 است یا 2 ؟
    چون توی Device Manager زده Ralink Motorola BC8 Bluetooth 3.0+HS Adapter
    و این HS Adapter چیه؟
    کسی نمی دونه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

توی سایت اینتل مشخصات این چیپست ها رو نگاه کردم...چیپست HM67 جدیدتر و قویتره ازHM65 ..

HM67 مدیریت انرژی داره و از داده های کاربر محافظت میکنه
    Last edited by sami-z; 23-05-2011 at 01:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خوب معلومه دیگه مال بلوتوث هست چون مارک بلوتوث Motorla هست.

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

[/COLOR]
    توی سایت اینتل مشخصات این چیپست ها رو نگاه کردم...چیپست HP67 جدیدتر و قویتره ازHP65 ..

HP67 مدیریت انرژی داره و از داده های کاربر محافظت میکنه
    اين مدل هم 67 هستش ولي بايد ويندوزشو عوض كنيم تا 67 رو تو ديوايس منيجر ميبيني....در ضمن اگه هم 65 بود بازهم من اين لپتاپ رو به دل 502 ترجيح ميدادم آخه دل 502 حتي تو فيفا 2011 هم مشكل داره چه برسه به كارهاي گرافيكي خفن!!
    Last edited by .princess; 22-05-2011 at 12:49.

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

یه سوال ببخشید میپرسم میدونم اینجا جاش نیست کسی میدونه HP Envy 17 کجا میفروشن؟؟؟؟؟؟؟؟
    .
    .
    .
    میشه معرفی کنید بهم یا آدرس سایت بدید

.
    .
    میگن جدیدش همزمان با 6090 امده تو بازار

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[/COLOR]

اين مدل هم 67 هستش ولي بايد ويندوزشو عوض كنيم تا 67 رو تو ديوايس منيجر ميبيني....در ضمن اگه هم 65 بود بازهم من اين لپتاپ رو به دل 502 ترجيح ميدادم آخه دل 502 حتي تو فيفا 2011 هم مشكل داره چه برسه به كارهاي گرافيكي خفن!!
    دانشمند!!! chipset HM67 با HM65 فرق داره و توی 2 خانواده مختلف هستن بعد شما میگی با آپ دیت اسمش عوض میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
    فیفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟م یشه بگین کجاش مشکل داره؟؟
    من پست های قبل رو خوندم و دیدم چطور در مورد طرز فکرتون جوابتون رو دادن...الکی شلوغش نکنین..یه چیزی بگین آدم باور کنه...آخه فیفا؟؟؟ بیخیال
    انشالله برند بعدی که میخواین بخرین چیه که ما بدونیم میخواین روی چی تبلیغ کنین!!!
    Last edited by sami-z; 23-05-2011 at 01:11.

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

دانشمند!!! chipset HP67 با HP65 فرق داره و توی 2 خانواده مختلف هستن بعد شما میگی با آپ دیت اسمش عوض میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
    فیفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟م یشه بگین کجاش مشکل داره؟؟
    من پست های قبل رو خوندم و دیدم چطور در مورد طرز فکرتون جوابتون رو دادن...الکی شلوغش نکنین..یه چیزی بگین آدم باور کنه...آخه فیفا؟؟؟ بیخیال
    انشالله برند بعدی که میخواین بخرین چیه که ما بدونیم میخواین روی چی تبلیغ کنین!!!

واقعا واست متاسفم پروفسور!! البته خالي فسوري بيش نيستي!! اگه جوابتو بدم بزرگ ميشي!! ولي محض اطلاعت بهت بگم اگه تونستي فيفا 2011 رو با ديتيل بالا ران كن اگه تونستي سلام منو بهش برسون!! همچين فيفا ميگي كه انگار تا حالا فيفا نشنيديبهت حق ميدم وقتي كه هيچي نميفهمي و اين جوري و با اين لحن صحبت ميكني شخصيت خودتو نشون دادي برند بعدي هم ايشالا وقتي دل 502 خراب از اب در اومد همين برند رو تو روز روشن شمع دستت ميگيري تا يدونه ازش بخري

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •