درسته ولی پهنای باند ربطی به سیگنال و آنتن دهی نداره
و همیشه سرعت ثابت نیست
درسته ولی پهنای باند ربطی به سیگنال و آنتن دهی نداره
و همیشه سرعت ثابت نیست
لطفا یکی کمک کنه با wimax هر سایتی رو که میخوام باز بکنم فقط سایت ایرانسل باز میشه.
احتمالا شارژ اکانتتون تموم شده. تو کنترل پنل ایرانسل چک کنید باقیمانده حساب رو نشان میده.
یه کم بیشتر توضیح میدید من رفتم فقط مصرف شده رو نشون میده.
من ميخوام 256 محدود بگيرم با توجه به راهنماييهاي شما دوستان متوجه شدم نياز به ارائه نامه از طرف شركت (حالا هرشركتي) دارد
سئوال من اينه كه متن نامه چي باشه ؟ فقط قيد كنه كه مثلا" آقا يا خانم فلاني به عنوان نماينده اين شركت معرفي مي گردد؟
سلام.
من شنیدم وایکس ایرانسل یه سرویس داره که احتیاج به شارژ ماهیانه نداره و با همین کارت شارژها میشه حجم خرید.
حالا سوالم اینه که اسم این سرویس چیه؟
هیچگونه شارژ ماهیانه نباید بدیم؟
سرعتش چقدره؟ 128،256،...؟
و اینکه مثلا اگه 5000 تومن شارژش کنیم چقدر میشه استفاده کرد؟ یعنی چند گیگ؟ آیا محدودیت زمانی هم داره؟
تو این سرویس هر گیگ 10 هزار تومن میفته.
اونوقت سرعتم چنده؟
این که خیلی گرونه. ADSL مخابرات ماهانه نامحدود 10 تومنه
سلام لینک زیر کامل توضیح داده
هزینه یک گیگ67600 ریال استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی کسی میدونه وقتی به قسمت شارژ مجدد رفتم و مثلا شماره یک کارت 10000 تومانی را دادم باقیمانده کارت چه میشود الان میخوام شارژ بزنم
Last edited by MAHANFX; 21-05-2011 at 22:46.
سرعت 128 و 256 میشه با کارت شارژ ایرانسل شارژ کرد طرح خاصی نیست که فقط مختص شارژ با کارت شارژ باشه برای همه ی طرح ها میشه. توو کنترل حساب اینترنتیت که میری قسمت حساب که وارد میشی زده شارژ مجدد که ir و pin کارتو میدی و حسابت شارژ میشه... 3تا شهر هست که میتونن ماهی 1 گیگ بگیرن 5 تومان مثل مشهد بقیه شهرها هم اگه مصرفشون کم باشه میتونن طرح مصرف ازاد بزنن که این هم ربطی به کارت شارژ ندارهفقط با کارت شارژ 5 تومانی حسابت 4800 شارژ میشه
اون طرحی هم که گفتی طرح مصرف ازاد که به جز خرید شارژ میتونی بری بانک پرداخت کنی بذار اینجوری بگم شارژ وایمکس با کارت ایرانسل برای راحتی کاربراشه همین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)