داداش شما باید تمامی پلها رو توی نقشه درست کنی تا آب بیاد بالا تا از طریق شنا کردن بتونید برید...
میگم از پرچمها فکر کنم 15 تا مونده shop quest رو تموم کردم ولی هیچ مغازه ای دیگه بهم نقشه رو نمیده که ببینم کجاها پرچم هستند!
چکار کنم به نظرتون؟!
داداش شما باید تمامی پلها رو توی نقشه درست کنی تا آب بیاد بالا تا از طریق شنا کردن بتونید برید...
میگم از پرچمها فکر کنم 15 تا مونده shop quest رو تموم کردم ولی هیچ مغازه ای دیگه بهم نقشه رو نمیده که ببینم کجاها پرچم هستند!
چکار کنم به نظرتون؟!
Last edited by meha; 19-05-2011 at 22:56.
دوستان من سه تا از Flag ها رو نتونستم بگیرم که ظاهرا تو مکان های مخفی هستند. از کجا باید بفهمم تو کدوم مکانه که همون رو دوباره بازی کنم ؟
سلام
من اون پلهای شکسترو همشونو درست کردم!!!
چیشد اتفاق خواصی نیفتاد فقط پولم هدر رفت
==============
این ساختمون ها و بناهای تاریخی چی
2 تا مونده
همرو خریدم
هرکدوم بیستو خورده ای هزار قیمتش بود
اینارو میخرم چی میشه!!!
======
اون زره گرگیه هم باحال نبود
=====
dlc چیزی بازی نداره؟؟؟
سلام
من این بازی رو خیلی وقت پیش روی کنسول تموم کردم اون موقع انلاینشم بازی کردم اما الان به دلیل نداشتن گلد نمیتونم انلاین برم میشه روی pc انلاین رو بازی کرد؟ راهی براش هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
سلام تنها راهش خرید CD-Key هست
آنلاینش متنوع نیست . توصیه نمیشه
من تو کنسول آنلانشو ترکونده بودم . چی چی متنوع نیست همون که بری دنبال نفرت تا بکشیش و استرس اینکه یه نفر ه دیگه دنبالت کلی هیجان داره. من wanted رو کلی توصیه میکنم.
آنلاین این بازی تنها تویه صورت حال میده........
وقتی که با دوستانتون دارید بازی میکنید،با هم کل کل کنید و فقط هم مود Wanted روش کار شده..........
دقیقا یادم نیست ولی به نظرم باید بری از دیوار روبرو آویزون شی قسمت راستش نه وسط
بعد خودتو بنداز پاببن شیفت رو هم نگه دار یه جا رو میگیره بعد میتونی بیای سمت چپ تا برسی
به لبه داخلی ورودی بعد میپری لبه بالا رو میگیری و ..... تمام.
به عکس نگاه کن منظورم دیوار جلوی اتزیو :
![]()
Last edited by i-like-ddd; 20-05-2011 at 18:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)