چه خبره عاموو![]()
من گرفتم 305 T
چه خبره عاموو![]()
من گرفتم 305 T
آپديت جديد اومد دوستان مراقب آپديت جديد مايكروسافت باشيد
دوستاني كه ميرن لايو مراقب باشن، مايكروسافت در فاز اول طبق كد بندي و سريال دستگاها آپديت رو واسه
يكسري ريليز كرده كه تا چند وقت ديگه واسه همه توي لايو پيغام آپديت مياد.
هنوز اين آپديت توسط تيم هاي هكر آناليز نشده و گمانه زني هاي زيادي در موردش هست كه از اصلي ترين
موارد اون ها فلش شدن فريمور درايو هاي Lite-on و BenQ و تبديل اون به فريمور مورد نظر مايكروسافت هست
يعني دوستاني كه LT+ دارن اگه آپديت كنن احتمالا فريمور درايوشون پريده و چون مشخص ميشه كه از فريمور
اصلي استفاده نميكردن فلگ ميشن و در ليست سياه قرار ميگيرن
باقي اخبار در اين زمينه تو تاپيك خودش ميادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by starpars; 19-05-2011 at 19:21.
305 تومن؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
چه زمانی شما به این قیمت خریدی؟
ایشون هفته ی پیش خریده
البته اون قیمتی که شما گفتی احتمالا برای درایو 9504ه
ایشون 0225 خریده
همين هفته ٢شنبه !!
البته اون حتما ٩٥٠٤ هست ماله من يحتمل ٠٢٢٥ هست![]()
سلام دوستان
من وقتی بازی میکنم روی تلویزیون حالت پارازیت ریزی هست... چطور بگم... سمت چپ تلویزیون یه خط از بالا تا پایین هر 10 20 ثانیه میاد و میره البته زیاد پیدا نیست ولی اگه آدم دقت کنه میبینه
میخواستم ببینم مشکل از کجاست ؟؟؟ از تلویزیونه ؟؟ از دستگاهه ؟؟ از فیشه ؟؟؟ ( تلویزیون هست نه lcd یا led !! ))
راستی این حالت بیشتر موقع بازی کردن فیفا پیش میاد !
Last edited by Alex * Delpiero; 19-05-2011 at 23:00.
مشکل از کابل کمپوزیت هستش .
مطمئن ؟؟ آخه تازه دستگاهو گرفتم 1 هفته میشه
ربطی به دستگاه نداره ، کابل کمپوزیت در هر شکلی یک مقداری نویز میندازه .
دلیل اینکه موقع بازی کردن فوتبال این مشکل پیش میاد هم اینه که ، اونجا شما فت و فراوون رنگ سبز دارید و نویز های روی رنگ سبز بهتر دیده میشند تا روی رنگهای تیره تر - وگرنه اون نویز در هر حالتی هست .
مگر اینکه یک تلویزیون درست و درمون بگیرید و از HDMI استفاده کنید .
دوستان یه سوال دیگه
من بازی ac:brotherhood رو روی پی سی انجام دادم و قسمت online بازی رو هم تقریبا تا وسطاش رفتم. الان سوال من اینه که اگه من نسخه xbox این بازی رو بگیرم و بعد به شبکه live وصل شم آیا میشه از طریق این شبکه به سرورهای یوبی وصل شد و قسمت online بازی رو از این جایی که الان هست ادامه داد؟ (امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)