سلام . من مرحله ای رو که تو جنگل سه نفر رو نجات میدم رو وقتی تموم می کنم ، تو loading گیر میکنه(نه اینکه هنگ کنه ، همینجوری تا ابد loading چشمک میزنه!) . چیکار کنم (نسخه xbox360) ؟
سلام . من مرحله ای رو که تو جنگل سه نفر رو نجات میدم رو وقتی تموم می کنم ، تو loading گیر میکنه(نه اینکه هنگ کنه ، همینجوری تا ابد loading چشمک میزنه!) . چیکار کنم (نسخه xbox360) ؟
نکنه DVD محصول Game Depot که یه فروشگاه ایکس باکس توی مشهد هست مال اونه؟ داداشم از مشهد برام خریده بود از پاساژ سعدی ولی آرم گیم دیپات روش بود اون هم درست همون جا گیر میکرد یعنی مشکل داشت حتی نه روی فلش ریخته میشد نه می شد ازش ایمیج برداشت. رفت یکی دیگه گرفتم از شهر خودمون مشکلی نداشت روی هارد هم ریخته شد ولی به حال گذاشتمش کنار چون توی یه مرحله سخت گیر کردم البته سخت که چی بگم توی یه جای درندشت هستی از هر طرف 100 ها دشمن میاد و می کشنت تقریبا یک روز اونجا گیر کردم و وقتی دیدم مشکل دار هست بیخیال شدم. مضخرف ترین بازی که در تمام طول عمرم دیدم همین بازیه. حقیقتا سوهان اعصاب هست![]()
اقا این بازی بخودی خود گند بود این بخش کینیکتش دیگه بخش اصلی رو رو سیاه کرده !!فاجعست !! به چه رویی اینو ساختن دادن دست مشتری ؟ من جلو دوربین قر میدم ورد در می کنه از خودش !!!
دقیقا از همون فروشگاه تو مشهد خریدم . پس میگیره؟ (حالا باید تا ترم جدید صبر کنم تا برم مشهد!)
یه سوال برام پیش اومده . برا چی یهو قیمت بازیای ایکس باکس تو مشهد اینقدر ارزون شد ؟
چرا مگه چند شده؟ تک دی وی دی 2 تومنه توی مشهد البته داداشم از سعدی GTA EFLC رو از یه جا خریده بود که 2500 می داد توی ارومیه هم با قاب و کاور 2500 می دن بدون قاب 2000 تومن تازه بدون کاور پشت دیسک. الان چند میدن تک دیسک رو توی مشهد مگه؟
الان توی مشهد با قاب و چاپ لیزری روی دیسک میدن 1200 - 1300 - 1500 !!! به خاطر همین بود من رفتم یه سری بازی درو کردم !
خوب با سلام خدمت همه دوستان گل من حالا یه تصمیمی گرفتم ببینیم چی میشه آخرش!
مدتیه که بازی هری پاتر و یادگاران مرگ بخش دومش معرفی شده و قراره همزمان با اکران فیلمش که همه منتظر جنجال به پا کردنش هستیم بازیش هم ریلیز بشه این قسمت اولش فیلمش خوب بود
ولی هرچقدر فیلمش جذاب و گیرا بود به همون اندازه بازیش چرت و مضخرف بود! من روی ایکس باکس هم که بازی کردمش حالم به هم خورد تازه کینکت هم ساپورت می کرد با این وضعیت افتضاحش
حالا من امروز قصدم چیه؟ قصدم اینه که اولا همونطور که مستحضرید پسوند Part 1 رو از انتهاده عنوان تاپیک برداشتم الان اگه دقت کنید عنوان تاپیک Harry Potter and the Deathly Hallows هست یعنی شامل هر دو پارت بازی با خودم فکر کردم دیدم بازیش اونقدر گنده که ارزش نداره 2 تا تاپیک اشغال کنه ولی خوب هستن کسانی مثل خودم که این رو می گیرن و به عشق هری پاتر بازی می کنن پس وجود تاپیک برای بازی نیازش احساس میشه از این به بعد همه بحث پیرامون بازی چه پارت 1 و چه پارت 2 در این تاپیک ادامه پیدا می کنه مگه اینکه حالا اتفاقاتی بیفته و مثلا بازی خوب از آب دربیاد و طرفدار پیدا کنه که اون وقت ببینیم شاید یه تصمیم دیگه گرفتیم (اگه اجل تا اون موقع امونمون بده)
خوب در ادامه این پست قصدم معرفی مختصری از بازی هست که اطلاعات خیلی مختصر و مفیدی از بازی وجود داره و دقیقا دو ماه مونده به انتشار خیلی بحث و تمجید و اینا پیرامون بازی اصلا مطرح نیست. من موندم EA مرض داره ساخت این بازی رو داده دست برایت لایت؟ واقعا شرم اوره! بریم سراغ معرفی.
شناسنامه بازی
عنوان : Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
ژانر : داستانی - شوتر فانتزی
دوربین : سوم شخص با دوربین شناور
رسانه : DVD
سازنده و توسعه دهنده : گروه برایت لایت EA
ناشر : الکترونیک آرتز
پلتفورم ها : DS, XBOX360, PS3, NINTENDO Wii
تاریخ عرضه : 12 جولای 2011 : سه شنبه 21 تیر 1390
رده بندی سنی : بالای 12 سال
گامی به سوی قرار گرفتن به جای قهرمانان داستان حماسی که در پایان راه چالشی بزرگ را به جان خریده اند. آری شما در نقش هری پاتر قهرمان داستان حماسی رولینگ قرار خواهید گرفت جایی که در معرض خطری بس بزرگ و مهلک هستید و تنها هدف بزرگتان یافتن و از بین بردن جان پیچ های باقی مانده هستید. و البته علاوه بر جان پیچ ها ولدمورت را نیز از بین ببرید. شما آنچه را که در پیش روی دارید جزئیاتی از آنچه که در فیلم هری پاتر و یادگاران مرگ خواهید دید. شکستن قفل ها تمحیدات امنیتی و ورود به بانک جادوگری موسوم به گرینگاتز گریز از دست غول آتشین که در اتاق ضروریات با آن مواجه می شوید و نبرد نهای با ولدمورت که هم رکاب با یارانتان در برابر ارتش سیاهش. در اینجا شما از هاگوارتز دفاع می کنید و جنگی سخت در آن درمی گیرد. سیاه ترین و مرگبارترین و البته حماسی ترین جریاناتی که حتی در نسخه های پیشین هری پاتر ان را تجربه نکرده اید را با این بازی تجربه خواهید کرد و دنیای جادویی و گرفتن سکان هدایت این جریان حماسی به دست شما خواهد بود.
ویژگی های کلیدی این نسخه
- شما اکنون می توانید به عنوان شخصیت های متفاوتی که در حالت تیمی به نبرد می پردازند قرار بگیرید و محدود به یک کاراکتر نیست
- بروز جنگ های حماسی یکی از صحنه های جذابیست که شما در این نسخه شاهد خواهید بود که به صرف توانایی جادویی کاراکتر ها این صحنه ها خلق خواهند شد.
- نبرد با نیروهای سیاه و اهریمنی در این نسخه بسیار خواهد بود و شما با مرگخوار ها و بسیاری از موجوداتی که تحت سلطه ولدمورت در آمده اند نبرد خواهید کرد.
- محیطی غبار آلود قالب اصلی را تشکیل می دهد بخصوص هاگواتز که به جای مدرسه جدویی به میدان نبرد تمام عیار مبدل شده.
تیزر آنونس بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باکس شات ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکرین شات ها
والپیپر زیبا از دهکده هاگزمید [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
.
.
.
Last edited by Spaniuly; 03-06-2011 at 10:32.
بچه ها من هنوز بازی نکردم با پلی 3 هم بازی میکنم اما چون عاشق فیلم و کتابشم عاشق بازیشم هستم.هر چقدرم مزخرف باشه حتی در حد گرافیک پلی 1 بازم چون ویدئو گیمه و من دنبال میکنم از بازی کردن باهاش لذت میبرم
به مناسبت E3 ایین EA با اون سازنده شرین عقلش یعنی برایت لایت که چند سالیه مسئولیت اخیر تر زدن به سری بازی های هری پاتر رو به عهده گرفته یه سری شات رونمایی کردن که دیدنشون خالی از لطف نیست چیزی حدود یک ماه دیگه شاهد بخش دوم و پایانی این حماسه زیبا خواهیم بود البته بر روی پرده سینما و بازیش همچنان داره در بدست آوردن عنوان شرم آورترین بازی دنیا هلاک میشه البته نسخه قبلیش با شایستگی چرت ترین بازی شد و حالا ظاهرا می خواد از عنوان قبلیش دفاع کنه! واقعا سخته به چیزی علاقه داشته باشی و گیم اون به بدترین نحو ممکن ارائه بشه
آهان راستی دیگه از اونجا که یه دونه تاپیک هم واسه این بازی زیادیه دیگه برای بخش دوم این بازی تاپیک جداگانه نزدیم همین پست قبلیم که معرفی مختصری از بازی هست کفایت میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)