LT+ کار خودتون نیست !
ظرافت خاص خودش رو داره !
هزینه زیادی هم نداره (6-10 تومن )
LT+ کار خودتون نیست !
ظرافت خاص خودش رو داره !
هزینه زیادی هم نداره (6-10 تومن )
خب این LT+ کارش چیه ؟ یعنی یه آموزش واسه ریختنش نیست ؟ یعنی اونا چه ظرافتی دارن ؟
LT+ firmvare جدیدی است که توسط c4eva برای xbox 360 عرضه شده و قابلیت اجرای بازی هایی که دارای AP2.5 هستند رو به گیمرها میدهد.. همچنین شما میتوانید با امنیت کامل این بازی ها را در LIVE اجرا کنید… اگر تا به حال این firmware را بر روی کنسول خود نصب نکردید احتمالا firmeare درایو شما باید LT یا ixtrime 1.61 و پایین تر باشد. firmware LT امکان اجرای تمامی بازی ها به غیر از بازی هایی که دارای AP .25 هستند را به شما میدهد و شما میتوانید با امنیت کامل بازی هایی را که دارای AP 2.5 نیستند را در محیط LIVE بازی کنید. اما اخیرا ماکروسافت بازی هایی را روانه بازار کرده که دارای AP2.5 هستند در نتیجه شما نیاز به نصب firmware جدیدی دارید که اخیرا با نام LT + توسط تیم c4eva عرضه شده. بازی هایی که تا کنون به صورت AP.25 عرضه شده اند need for speed hot pursuit ، FABLE 3 ، Assassin s creed brotherhood میباشند ، امکان دارد بازی های آینده نیز با همین قابلیت عرضه شوند.
اما LT+ همچون آبدیت های دشبرد نمیباشد که شما بتوانید براحتی با کولدیسک بر روی xbox بریزید این آبدیت یک آبدیت سخت افزاری میباشد که نیازمند تجربه کافیست.
یعنی چی خب ؟؟؟؟؟؟
من اگه الان بخرم با قیمت پایین تر فردا که هـکش اومد چقدر باید واسه هـکش بدم......
مایکروسافت اگه این کارو بکنه که تمام طرفداراشو از دست میده...........فکر نکنم !!!!
میدونی کینکت الان چندین میلیون فروش کرده !؟؟!؟؟! مایکروسافت نمیاد این همه خریدار رو ضایع کنه ! (فروش کینکت توی گینس هم ثبت شد !!)
الان رفتم ۲بار E3 رو دیدم قسمت کینکت رو اصلاْ اینجور حرفی زده نشده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کینکت همین الان هم قدرت پردازش بالایی داره ! ( ولی CPU ندارهداره؟
) ۲تا موشن کپچر و ۱دوربین داره ! همینا رو میشه با آپدیت های نرم افزاری قوی کرد !( که فکر نکنم نیازی به قوی کردن هم باشه !!!!
) همینجوریش هم کارش درسته !
من خودم فن بوی خیلی تعصبی اپلمولی واقعاْ قدرت کینکت رو نمیشه با چیزی مقایسه کرد ! و به مایکروسافت به خاطر این محصولش احترام میزارم ! ( وگرنه دار و درسته گیتس رو آدم حساب نمیکنم
![]()
![]()
)
خلاصهکینکت با داشبورد ۳۶۰ یا ... آپدیت نرم افزاری میشه ( توی تاپیک E3 هم همینو نوشته اگه خونده باشی ) و سخت افزار تغیر نمیکنه !!!!
ممنون از دوستانچرت و پرت محض هستش ، گرافیک بازی ربطی به کینکت نداره .
سعید حان از شما هم ممنونانجمن هرچی تخصصی تر بشه تو یه زمینه میزان بحث های خارج از ذهن و بی محتواش هم بیشتر میشه !!
مثل این آیت ا... های اسلامی که هرچی در علم دین پیش میرن به جای پیشرفت خرافاتی تر میشن متاسفانه.
من که خودم کلا بازی سنتر رو قبول ندارم , البته کسانی هستن که واقعا در حد مهندس های MS اطلاعات دارن ولی خب زیاد فعالیتی ندارن.
در مورد این موضوع هم دوستان کامل توضیح دادن من یه مورد رو اضافه کنم که Kinect دارای Processor هست و تمام پردازش رو انجام داده در اختیار کنسول برای بقیه موارد قرار میده.
همونطور هم که مسئولین MS گفتن فعلا داره از 10% قدرت این محصول استفاده میشه !!
یعنی 2 تا قضیه رو کاملا اثبات میکنه :
1- این Device میتونه عمر طولانی تر از اونی که پیش بینی میشده رو داشته باشه
2- آپدیت های فراوانی براش تو راه هست که هر کدوم میتونه یک نوآوری رو تو خودش داشته باشه.اما من قصدم از زدن این پست این بود که ببینم نظر شما ها چی هست نه اینکه .....
![]()
بستگي داره به قيمت اون چيپ و هزينه نصبش !! چيپي كه براي هكش استفاده ميشه !!!
من میتونم از حافظه مموری 32 گیگ به عنوان هارد استفاده کنم ؟
به عنوان هارد می تونید ازش استفاده کنید !
با این تفاوت که از 16گیگ فضاش استفاده میشه !
خب یه وقت رو هم رفته گرونتر درنیاد....؟![]()
تو پایتخت slim با 4 گیگ هارد قیمتش بود بین 600 تا 670 (که البته 670 با یک سال گارانتی لادیز بود).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)