تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2362 از 3195 اولاول ... 136218622262231223522358235923602361236223632364236523662372241224622862 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,611 به 23,620 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

LT+ کار خودتون نیست !

ظرافت خاص خودش رو داره !

هزینه زیادی هم نداره (6-10 تومن )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب این LT+ کارش چیه ؟ یعنی یه آموزش واسه ریختنش نیست ؟ یعنی اونا چه ظرافتی دارن ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

LT+ firmvare جدیدی است که توسط c4eva برای xbox 360 عرضه شده و قابلیت اجرای بازی هایی که دارای AP2.5 هستند رو به گیمرها میدهد.. همچنین شما میتوانید با امنیت کامل این بازی ها را در LIVE اجرا کنید… اگر تا به حال این firmware را بر روی کنسول خود نصب نکردید احتمالا firmeare درایو شما باید LT یا ixtrime 1.61 و پایین تر باشد. firmware LT امکان اجرای تمامی بازی ها به غیر از بازی هایی که دارای AP .25 هستند را به شما میدهد و شما میتوانید با امنیت کامل بازی هایی را که دارای AP 2.5 نیستند را در محیط LIVE بازی کنید. اما اخیرا ماکروسافت بازی هایی را روانه بازار کرده که دارای AP2.5 هستند در نتیجه شما نیاز به نصب firmware جدیدی دارید که اخیرا با نام LT + توسط تیم c4eva عرضه شده. بازی هایی که تا کنون به صورت AP.25 عرضه شده اند need for speed hot pursuit ، FABLE 3 ، Assassin s creed brotherhood میباشند ، امکان دارد بازی های آینده نیز با همین قابلیت عرضه شوند.
    اما LT+ همچون آبدیت های دشبرد نمیباشد که شما بتوانید براحتی با کولدیسک بر روی xbox بریزید این آبدیت یک آبدیت سخت افزاری میباشد که نیازمند تجربه کافیست.

4. 5 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

عزيز الايت برا چته ؟؟؟

الايت ديگه توليد نميشه لذا اين فروشنده ها انبار كردن و به قيمت نجومي ميفروشن كه نميارزه !!

الان بهترين كار خريد اسليم با درايو ٠٢٢٥ هست و صبر كردن تا اومدن هكش ! ( چند هفته ديگه هكش بياد قيمتش ميشه بالاي ٥٠٠ تومن !!!)
    یعنی چی خب ؟؟؟؟؟؟
    من اگه الان بخرم با قیمت پایین تر فردا که هـکش اومد چقدر باید واسه هـکش بدم......

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

دوستان تو رو خدا هر کی که میتونه بیاد نظرشو راجع به این حرف بزنه برا من خیلی مهممه! از وقتی کینکت اومده این حرف باعث شده که من نرم کنیکت بخرم!!!

================================================== ==============
    nto pic:

تا حالا فکر کردین چرا یه دونه بازی با گرافیک برای کنیکت نیومده !؟؟؟ شاید جواب بدین این سیاست که الان بازی ساده بیاد . آقا بازی ساده بیاد ولی باید بازی با گرافیک پایین بیاد ؟؟؟!!!:
    اگه یادتون باشه وقتی ماکروسافت خواست کینکت رو لانچ کنه گفت 2 نوع مدل 140 دلاری و 200 دلاری برای کنیکت در نظر گرفته که 200 دلاری دارای سی پی یو قوی تری هست!!!

:excl aim:

=====================================
    من از چند نفر شنیدم این قضیه رو و خودم هم اینطوری فکر میکنم. احتمالا یه کینکت دیگه در راهه ! و هر کی اینو بخره سرش کلاه رفته . ماکروسافت فورزا و گیرز و اینهارو نگر داشته برای کینکت بعدی . صداشم در نمیاره.

خوب از اینجا متن من هست
    من این متن رو توی تایپک کینکت بازی سنتر دیدم
    نظرتون چیه؟ دعوا نشه ها بشه نه نشه
    مایکروسافت اگه این کارو بکنه که تمام طرفداراشو از دست میده...........
    فکر نکنم !!!!

میدونی کینکت الان چندین میلیون فروش کرده !؟؟!؟؟! مایکروسافت نمیاد این همه خریدار رو ضایع کنه ! (‌فروش کینکت توی گینس هم ثبت شد !! )
    الان رفتم ۲بار E3 رو دیدم قسمت کینکت رو اصلاْ اینجور حرفی زده نشده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کینکت همین الان هم قدرت پردازش بالایی داره !‌ ( ولی CPU نداره داره؟ ) ۲تا موشن کپچر و ۱دوربین داره ! همینا رو میشه با آپدیت های نرم افزاری قوی کرد !‌( که فکر نکنم نیازی به قوی کردن هم باشه !!!! ) همینجوریش هم کارش درسته !

من خودم فن بوی خیلی تعصبی اپلم ولی واقعاْ قدرت کینکت رو نمیشه با چیزی مقایسه کرد ! و به مایکروسافت به خاطر این محصولش احترام میزارم ! ( وگرنه دار و درسته گیتس رو آدم حساب نمیکنم )

خلاصه کینکت با داشبورد ۳۶۰ یا ... آپدیت نرم افزاری میشه ( توی تاپیک E3 هم همینو نوشته اگه خونده باشی ) و سخت افزار تغیر نمیکنه !!!!
    چرت و پرت محض هستش ، گرافیک بازی ربطی به کینکت نداره .
    ممنون از دوستان
    انجمن هرچی تخصصی تر بشه تو یه زمینه میزان بحث های خارج از ذهن و بی محتواش هم بیشتر میشه !!

مثل این آیت ا... های اسلامی که هرچی در علم دین پیش میرن به جای پیشرفت خرافاتی تر میشن متاسفانه.

من که خودم کلا بازی سنتر رو قبول ندارم , البته کسانی هستن که واقعا در حد مهندس های MS اطلاعات دارن ولی خب زیاد فعالیتی ندارن.

در مورد این موضوع هم دوستان کامل توضیح دادن من یه مورد رو اضافه کنم که Kinect دارای Processor هست و تمام پردازش رو انجام داده در اختیار کنسول برای بقیه موارد قرار میده.

همونطور هم که مسئولین MS گفتن فعلا داره از 10% قدرت این محصول استفاده میشه !!

یعنی 2 تا قضیه رو کاملا اثبات میکنه :

1- این Device میتونه عمر طولانی تر از اونی که پیش بینی میشده رو داشته باشه

2- آپدیت های فراوانی براش تو راه هست که هر کدوم میتونه یک نوآوری رو تو خودش داشته باشه.
    سعید حان از شما هم ممنون اما من قصدم از زدن این پست این بود که ببینم نظر شما ها چی هست نه اینکه .....

7. این کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

12

یعنی چی خب ؟؟؟؟؟؟
    من اگه الان بخرم با قیمت پایین تر فردا که هـکش اومد چقدر باید واسه هـکش بدم......
    بستگي داره به قيمت اون چيپ و هزينه نصبش !! چيپي كه براي هكش استفاده ميشه !!! 

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من میتونم از حافظه مموری 32 گیگ به عنوان هارد استفاده کنم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به عنوان هارد می تونید ازش استفاده کنید !

با این تفاوت که از 16گیگ فضاش استفاده میشه !

11. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

بستگي داره به قيمت اون چيپ و هزينه نصبش !! چيپي كه براي هكش استفاده ميشه !!!
    خب یه وقت رو هم رفته گرونتر درنیاد....؟

13. این کاربر از matrix_3s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

تو پایتخت slim با 4 گیگ هارد قیمتش بود بین 600 تا 670 (که البته 670 با یک سال گارانتی لادیز بود).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •