سلام.
دوستان عزیز قیمت Kinect چقدره؟!
175 تومن.
دوست عزیز لطفا ازین به بعد بحث قیمت رو در تاپیک خودش پیگیری کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فعلا با یه فلش 8 گیگ سر می کنم تا بعدا یه x360key بگیریم و یه هارد 500 گیگ بزنم !+ خريد هارد براي كنسول الزاميه ؟؟ به جز كم كردن صداي درايو چه كاراي انجام ميده ؟؟
دوستان ظاهرا کنسول elite نایاب شده من چندین مغازه رو گشتم ولی پیدا نکردم. دوستان اگر کسی جایی سراغ داره که این کنسولو میفروشن به من اطلاع بدید.
نایاب که نشده یه مقدار بگردی پیدا میشه تو توپخونه بگرد به نتیجه میرسی انشاء الله
دقیقا نمیدونم الان کجا الایت دارن وگرنه آدرس دقیق بهت میدادم چون خیلی وقته به خاطر درس اون طرف ها نرفتم.
سلام ممکنه اینجا جاش نباشه ولی قبلش ازتون معذرت می خوام
ما تو مغازه 2تا دونه داریم 580
به چه دردت می خوره داداش ؟ خیلی گرونن . الان خرید اسلیم 0225 عاقلانه تره
عزيز الايت برا چته ؟؟؟
الايت ديگه توليد نميشه لذااين فروشنده ها انبار كردن و به قيمت نجومي ميفروشن كه نميارزه !!
الان بهترين كار خريد اسليم با درايو ٠٢٢٥ هست و صبر كردن تا اومدن هكش ! ( چند هفته ديگه هكش بياد قيمتش ميشه بالاي ٥٠٠ تومن !!!)
سلام دوستان ...
بنده جدیدا یه کنسول Xbox 360 elite گیرم اومده ...
که آخرین بازی که اجرا میکنه PES 2011 هست .. تا حالا هیچ بازی نبوده که اجرا نکنه ...
اما میخوام که دستگاه رو آپدیت کنم ... چون توی Xbox360 Live دیدم آپدیت جدید براش اومده ... من اگر آپدیت کنم مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد ؟ بازی های کپی شده اجرا میشن مثل قبل ؟
و اینکه یه سوال داشتم .. میخواستم بدونم چطوری باید با فلش مموری وصل کنم که سیو و اینا رو بریزم روش ؟
و سوال بعدیم اینکه .. بازی PES 2011 من اصلاً آپدیت نیست ... کلاً با PC که بازی میکردم ، میتونستم با ریختن Patch بازی رو آپدیت کنم ... حالا روی X-box چطوریه ؟ ممنون
داغ کردنش که طبیعی هست ( تو اسلیم خنک تر از فت هست )خداییش زود داغ میکنه ولی این دلیل بر خراب شدن نیست![]()
۲۰دقیقه زدم برق شد بخاریشما چجوری ۵-۶ ساعت باش بازی میکنین ؟
( دلم نمیاد زیاد داغ بشه
)
من خودم تا 12 ساعت بازی کردم ... حتی سعید با فالکون تا 18 ساعت بازی کرده !
بشین بازی کن ، حالش رو ببر
ps3 رو بازی های multi platform کم میاره !خوب پس وقتی که گرافیک p3 بهتره پس چرا میگن xbox هم خوبه... بگن همه برن p3 بخرن دیگه .هر 2شم که حک شدن
و کلا GPU کنسول x360 از ps3 بهتره !
سلام دوستان ...
فعلا ه-ک نشده !يه سوال داشتم ...
ايم مدل اسليم كه الان 305 تومن هست كپي خور و ه.ك كه نشده؟! نه؟!
پس يعني هر كي ميخره ميره بازي اريجينال ميگيره و بازي ميكنه؟!
كلا يكم اينو توضيح بديد ممنون ميشم
---
آره دیگه باید اورج بخره
کلا سری فت چند وقتی میشه که کمیاب شده ( دلیلش هم ضعف در واردات هست )دوستان ظاهرا کنسول elite نایاب شده من چندین مغازه رو گشتم ولی پیدا نکردم. دوستان اگر کسی جایی سراغ داره که این کنسولو میفروشن به من اطلاع بدید.
شما ببرید بیرون براتون LT+ هم بریزین !سلام دوستان ...
بنده جدیدا یه کنسول Xbox 360 elite گیرم اومده ...
که آخرین بازی که اجرا میکنه PES 2011 هست .. تا حالا هیچ بازی نبوده که اجرا نکنه ...
اما میخوام که دستگاه رو آپدیت کنم ... چون توی Xbox360 Live دیدم آپدیت جدید براش اومده ... من اگر آپدیت کنم مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد ؟ بازی های کپی شده اجرا میشن مثل قبل ؟
و اینکه یه سوال داشتم .. میخواستم بدونم چطوری باید با فلش مموری وصل کنم که سیو و اینا رو بریزم روش ؟
و سوال بعدیم اینکه .. بازی PES 2011 من اصلاً آپدیت نیست ... کلاً با PC که بازی میکردم ، میتونستم با ریختن Patch بازی رو آپدیت کنم ... حالا روی X-box چطوریه ؟ ممنون
آپدیت جدید هم می تونید از طریق همین دیسک crysis2 بریزید !
مرسی از جواب دادنتون ... این LT+ رو از کجا میتونم گیر بیارم که دیگه نخوام بیرون پول الکی بدم ؟ آپدیت X-box با فلش و یا Xbox Live رو بلدم .. اگر آموزشی دارید ممنون میشم ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)