سلام
جواب سوال منو چرا نمیدی؟؟من پرسیدم:
جواب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
========
پستها رو هم که خوب نمیخونی!!
من منظورم از اون مثال، پاک کردن فایلهای کمودو توسط کاربر بود.بهترین مثال دنیا رو زدم.قبلا گفتم و بازهم میگم: این یک اشکاله و باید رفع بشه.(یه جمله از من پیدا کن که من این مشکل را قبول نداشته باشم)
من یکبار نظر خودم را در مورد دیتابیس کمودو گفتم ولی شما یا نمیبینی یا . . .(گفتم
خوب.برو پست رو پیدا کن و بخون)
شما فرمودید من تا حالا هرچی فایل بردم توتال، کومودو نشناخته!! این حرف از یک کاربر حرفه ای بعیده.
دلیلش اینه که بقیه آشنا نیستن با کمودو(باور کن).ضمن اینکه من شدتی در خودم نمیبینم، اگر هم باشه حرف اشتباهی از روی تعصب نزدم.(انصاف را رعایت کردم،،باور کنید انصاف را رعایت کردم.قسم میخورم)
.gif)
آقا چرا این حرفو میزنی.کجا من سرپوش گذاشتم.(قبلا هم گفتم کمودو و هیچ محصول دست بشری خالی از ضعف نیست)
برای مثال برو تاپیک کمودو و ببین وقتی کاربر jolan57 فرمود کمودو از طریق برنامه آپدیت نمیشه من هم گفتم این مشکل وجود داره . . . . .(انصاف)
بازم پستها رو خوب نمیخونی!!من که گفتم خیلی وقته از کسپر استفاده نمیکنم.(بیام از محصولی که مدت زیادی ازش استفاده نمیکنم چی بگم.حالا میخواد خوب باشه میخواد بد باشه.به من ارتباطی نداره)
الان هم میگم اون یک اشکال(باگ) است.(راستی شما که میفرمایید من سرپوش گذاشتم.در صورتی که من این مشکلو قبول دارم)وقتی میگم اشکال، یعنی قبول دارم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینه که یک کاربر برای بار اول بره و کسپر را نصب کنه و هیچی هم از برنامه ندونه. . ..آیا امنیت داره؟؟؟بلده به سوالهای کسپر جواب بده.حتما میگید کسپر سوال نمیپرسه.خب برادر اگر بخواهی از HIPS کسپر درست استفاده کنی، باید بزاری ازت سوال بپرسه(اساتید میدونن من چی میگم).
متاسفم
واقعا فکر میکنی کسپر با اون تنظیماتی که شما مدنظرته در تستهای ماتوسک شرکت میکنه.نه خیر حداکثر تنظیمات را دارن......(بخشیش میشه سوال.پس کسپر هم زیاد سوال میپرسه با اون تنظیمات)
هر کی دیگه این حرفو بزنه عیبی نداره.ولی از شما که حرفه ای هستی بعیده.هنوزم میگم ربطی نداره.
بازم متاسفم
فکر میکنی تو بقییه فرومهای امنیتی شرکتهای دیگه، شبیه این تاپیکها نیست. ولی من تجربه ام و سنم خیلی بیشتر از این حرفهاست که بخواهم از این
حرکات بچه گانه انجام بدم.
.gif)
.gif)
خب، پس این شد نتیجه کمک ما به دوستان کمودویی!! عیبی نداره حالا که اینجوریه من برای همیشه از اینجا میرم، بیام اینجا و آخرش هم این حرفها رو بشنوم.متاسفم.برای خودم متاسفم.....
در اینجا از همه دوستان حلالیت میطلبم.....
خدانگهدار
.gif)