تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 36 از 402 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام مجدد

خوب و بسیاز با دقت به این عکس توجه کنید:

گزینه ها را میبینید!!!

Allow -Block-Treat this application as
    (Installer or Npdater_Trusted Application_Windows System Application_Limited Application)-Create windos system restore-Sbmit the files to COMODO for analysis-Remember my answer

آیا باز هم میفرمایید فقط Allow و Block داره؟؟

پس با کمودو کار نکردی اظهار نظر نکن.

موفق باشید.

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام مجدد

خوب و بسیاز با دقت به این عکس توجه کنید:

گزینه ها را میبینید!!!

Allow -Block-Treat this application as
    (Installer or Npdater_Trusted Application_Windows System Application_Limited Application)-Create windos system restore-Sbmit the files to COMODO for analysis-Remember my answer

پس با کمودو کار نکردی اظهار نظر نکن.

موفق باشید.
    نه عزیز
    دیگه درباره کمودو نظر نمیدم
    اما >> من همونطور که تاپیک ویروس و تروجان رو دنبال میکردم > دوستان متوجه اشکال سلف دفنس شده بودن
    همین طور که میومدم جلو> دیدم شما نوشتید که جایگزین کردن ویروس به جای فایل اصلی کمودو یعنی ما خودمون بهش حمله کردیم و این به معنی ضعف نیست و مثله این میمونه که ما بریم اشپز خونه و چاقو رو بکنیم تویه شکم خودمون همین طوری تویه دلم بود که جواب بدم ولی گفتم 100 صفحه گزشته بیخیال
    ولی>>> شما مثال اشتباهی زدین و این مثله این میمونه که یکی به بنده حمله کنه و نابودم کنه و من هیچکاری نکنم نه اینکه خودم بیام چاقو بکنم توی شکم خودم
    ...... هیچی...
    بحث دیتا بیس شد
    گفتم دیتا بیس قوی نداره
    شما چند تا فایل رو فرستادین توتال و تویه تاپیک ویروس ها هم گفتین که یعنی >>مهدی<< دیتا بیس داره اینم دیتا بیس قوی <
    .......
    توجه کردین که کسی به غیر از شما به این شدت از کمودو طرفداری نمیکنه؟؟
    ........
    و اگر یکی یه مشکلی از کمودو پیدا میکنه سریعا میخواید روش سرپوش بزارید!!!
    تا کی؟؟؟
    شما بیا تاپیک کسپر بگو این مشکلاتو داره اگر ازت تشکر نکردن هز چی گفتی درست
    پس ما هم باید خوبی هاش رو ببینیم و هم ضعف هاشو
    ............
    راستی یه جا مشکل سلف دفنسش رو باگ مطرح کرده بودین!!!
    ولی همونطوری که میدونید دوستان عزیز خیلی پیگیر این قضیه بودن و تا جایی پیش رفتن که تویه سایت کمودو این مشکلو قبول کردن! و تاپیک رو قفل کردن >>>اما شما میگید باگ <<
    ........
    گفتین کار نکردی با کمودو>> فایروالشو نصب کردم اولین نفر به خود شما گفتم کمودویی شدم!! ولی این قدر ازم سوال کرد که دیوونه شدم و پاکش کردم((نگید بلد نیستی کار کنی با سوییت امنیتی >> چون اگرم بلد نباشم >>گوگل<< هست از هممون بهتر بلده +پست اول و دوم تاپیک کمودو همرو خوندم))
    و مبنا رو گزاشتم سایت ماتوسک دیدم کسپر هم جزو تاپ ها بوده با حدود 90 درصد . ولی این همه سوال نمیکنه

..............
    گفتن کمودو هـک شده! اومدین گفتین اخه چه ربطیش به سوییت امنیتی
    > خب عزیز واقع گرایانه به این قضیه بنگریم که خیلی وقته ازش میگزره > شرکتی که نتونه امنیت خودش رو تامین کنه میتونه امنیت من رو تامین کنه؟؟؟؟
    اون مسئله رو هم سرپوش گزاشتین تا ملت بیخیال شن
    .............
    کسپر یه بار در 10 اکتبر سال 2010 سایتش هـک شد ولی نه تویه کار امضای دیجیتال بود که ازش سرقت شه و نه این که به مدت 10 روز ادامه داشت!!
    ........................
    این لینک هم داشته باشین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باگ هایی هست که توسط کابران گزارش میشه البته اشتباه هم داره
    ................
    و همچنین دوستا مشکلاتی رو مطرح میکنید در قسمت تاپیک کمودو >
    کسی به غیر از شما جواب گو نیست!! و در اخر هم سرچشمه مشکل کاربره نه کمودو!!
    .................
    گفتم تویه تست av-comparatives شرکت نمیکنه حتما دلیلی داره>> سریع اومدین تست vb100 گزاشتین
    تویه تست های vb 100 معمولا اکثر انتی های معروف نشان رو میگیرن
    ..
    و عزیز> به قول یکی از دوستان محصول اینده داریه >>ولی الان زیاد جالب نیست
    همچنین داشتم تویه تاپیک نتایج تست انتی ویروس ها میگشتم که چشمم خورد به کمودو! البته کاربران قدیمی پست رو داده بودن
    و طبق پست >>کمودو همون موقع هم دیتا بیس ضعیفی داشته.

راستی دیگه صلاح نمیدونم دررابطه با کمودو با شما بحث کنم(قبول نمیکنید از پست هاتون هم مشخصه)
    ..................

دوستان تو دو راهی کسپر و نورتون قرار گرفتم.خودم الان کسپر دارم،خیلی خوبه ولی خب سرعت رو پایین میاره اساسی.
    بهم میگن نورتون بهتره.
    میخواستم نظر شما رو بدونم.نورتون یا کسپر؟
    عزیز هم کسپر هم نورتون جزء تاپ ها هستند
    ..........
    کسپر سنگینتره >اما با تنظیم بهینه اش میتونید امنیت 99 درصدی رو داشته باشید
    به دلیل استفاده همزمان از تکنولوژی های دیتا بیس . هوش مصنوعی و و hips کاربر پسند! و.. همچنین pro active (رفتار شناسی)
    و..
    طبق جدید ترین تست سال 2011 تست ان دمند >کسپر رتبه بهتری از سیماتک داشته:
    کد:
    ..........
    و همچنین با استناد به اینکه هم سیماتک هم کسپر این کمپانی تست رو قبول دارن در نتیجه خودتون میتونید بفهمید کدومش مناسبتره
    مدرک > سیمانتک:
    کد:
    کسپر:
    کد:
    این دو تا لینک رو دادم که جای شک و شبهه ای باقی نمونه از لحاظ معتبر بودن این کمپانی
    ..........
    البته بازم میگم این تست فقط ان دمند بوده باید تست های دیگه رو هم مطالعه کنید

3. 3 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

نه عزیز
    دیگه درباره کمودو نظر نمیدم
    اما >> من همونطور که تاپیک ویروس و تروجان رو دنبال میکردم > دوستان متوجه اشکال سلف دفنس شده بودن
    همین طور که میومدم جلو> دیدم شما نوشتید که جایگزین کردن ویروس به جای فایل اصلی کمودو یعنی ما خودمون بهش حمله کردیم و این به معنی ضعف نیست و مثله این میمونه که ما بریم اشپز خونه و چاقو رو بکنیم تویه شکم خودمون همین طوری تویه دلم بود که جواب بدم ولی گفتم 100 صفحه گزشته بیخیال
    ولی>>> شما مثال اشتباهی زدین و این مثله این میمونه که یکی به بنده حمله کنه و نابودم کنه و من هیچکارینکنم نه اینکه خودم بیام چاقو بکنم توی شکم خودم
    سلام

جواب سوال منو چرا نمیدی؟؟من پرسیدم:
    جواب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ========

پستها رو هم که خوب نمیخونی!!

من منظورم از اون مثال، پاک کردن فایلهای کمودو توسط کاربر بود.بهترین مثال دنیا رو زدم.قبلا گفتم و بازهم میگم: این یک اشکاله و باید رفع بشه.(یه جمله از من پیدا کن که من این مشکل را قبول نداشته باشم)

گفتم دیتا بیس قوی نداره
    شما چند تا فایل رو فرستادین توتال و تویه تاپیک ویروس ها هم گفتین که یعنی >>مهدی<< دیتا بیس داره اینم دیتا بیس قوی <
    من یکبار نظر خودم را در مورد دیتابیس کمودو گفتم ولی شما یا نمیبینی یا . . .(گفتم خوب.برو پست رو پیدا کن و بخون)

شما فرمودید من تا حالا هرچی فایل بردم توتال، کومودو نشناخته!! این حرف از یک کاربر حرفه ای بعیده.

توجه کردین که کسی به غیر از شما به این شدت از کمودو طرفداری نمیکنه؟؟
    دلیلش اینه که بقیه آشنا نیستن با کمودو(باور کن).ضمن اینکه من شدتی در خودم نمیبینم، اگر هم باشه حرف اشتباهی از روی تعصب نزدم.(انصاف را رعایت کردم،،باور کنید انصاف را رعایت کردم.قسم میخورم)

و اگر یکی یه مشکلی از کمودو پیدا میکنه سریعا میخواید روش سرپوش بزارید!!!
    تا کی؟؟؟
    آقا چرا این حرفو میزنی.کجا من سرپوش گذاشتم.(قبلا هم گفتم کمودو و هیچ محصول دست بشری خالی از ضعف نیست)

برای مثال برو تاپیک کمودو و ببین وقتی کاربر jolan57 فرمود کمودو از طریق برنامه آپدیت نمیشه من هم گفتم این مشکل وجود داره . . . . .(انصاف)

شما بیا تاپیک کسپر بگو این مشکلاتو داره اگر ازت تشکر نکردن هر چی گفتی درست
    بازم پستها رو خوب نمیخونی!!من که گفتم خیلی وقته از کسپر استفاده نمیکنم.(بیام از محصولی که مدت زیادی ازش استفاده نمیکنم چی بگم.حالا میخواد خوب باشه میخواد بد باشه.به من ارتباطی نداره)

راستی یه جا مشکل سلف دفنسش رو باگ مطرح کرده بودین!!!
    ولی همونطوری که میدونید دوستان عزیز خیلی پیگیر این قضیه بودن و تا جایی پیش رفتن که تویه سایت کمودو این مشکلو قبول کردن! و تاپیک رو قفل کردن >>>اما شما میگید باگ <<
    الان هم میگم اون یک اشکال(باگ) است.(راستی شما که میفرمایید من سرپوش گذاشتم.در صورتی که من این مشکلو قبول دارم)وقتی میگم اشکال، یعنی قبول دارم.

گفتین کار نکردی با کمودو>> فایروالشو نصب کردم اولین نفر به خود شما گفتم کمودویی شدم!! ولی این قدر ازم سوال کرد که دیوونه شدم و پاکش کردم
    پس میگم آشنا نیستی راست میگم.مثل اینه که یک کاربر برای بار اول بره و کسپر را نصب کنه و هیچی هم از برنامه ندونه. . ..آیا امنیت داره؟؟؟بلده به سوالهای کسپر جواب بده.حتما میگید کسپر سوال نمیپرسه.خب برادر اگر بخواهی از HIPS کسپر درست استفاده کنی، باید بزاری ازت سوال بپرسه(اساتید میدونن من چی میگم).

و مبنا رو گزاشتم سایت ماتوسک دیدم کسپر هم جزو تاپ ها بوده با حدود 90 درصد . ولی این همه سوال نمیکنه
    متاسفم

واقعا فکر میکنی کسپر با اون تنظیماتی که شما مدنظرته در تستهای ماتوسک شرکت میکنه.نه خیر حداکثر تنظیمات را دارن......(بخشیش میشه سوال.پس کسپر هم زیاد سوال میپرسه با اون تنظیمات)

گفتن کمودو هـک شده! اومدین گفتین اخه چه ربطیش به سوییت امنیتی
    > خب عزیز واقع گرایانه به این قضیه بنگریم که خیلی وقته ازش میگزره > شرکتی که نتونه امنیت خودش رو تامین کنه میتونه امنیت من رو تامین کنه؟؟؟؟
    اون مسئله رو هم سرپوش گزاشتین تا ملت بیخیال شن
    .............
    کسپر یه بار در 10 اکتبر سال 2010 سایتش هـک شد ولی نه تویه کار امضای دیجیتال بود که ازش سرقت شه و نه این که به مدت 10 روز ادامه داشت!!
    هر کی دیگه این حرفو بزنه عیبی نداره.ولی از شما که حرفه ای هستی بعیده.هنوزم میگم ربطی نداره.

این لینک هم داشته باشین:

کد:
    باگ هایی هست که توسط کابران گزارش میشه
    بازم متاسفم

فکر میکنی تو بقییه فرومهای امنیتی شرکتهای دیگه، شبیه این تاپیکها نیست. ولی من تجربه ام و سنم خیلی بیشتر از این حرفهاست که بخواهم از این حرکات بچه گانه انجام بدم.

و همچنین دوستا مشکلاتی رو مطرح میکنید در قسمت تاپیک کمودو >
    کسی به غیر از شما جواب گو نیست!!
    خب، پس این شد نتیجه کمک ما به دوستان کمودویی!! عیبی نداره حالا که اینجوریه من برای همیشه از اینجا میرم، بیام اینجا و آخرش هم این حرفها رو بشنوم.متاسفم.برای خودم متاسفم.....

در اینجا از همه دوستان حلالیت میطلبم.....

خدانگهدار

5. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض

دوستان تو دو راهی کسپر و نورتون قرار گرفتم.خودم الان کسپر دارم،خیلی خوبه ولی خب سرعت رو پایین میاره اساسی.
    بهم میگن نورتون بهتره.
    میخواستم نظر شما رو بدونم.نورتون یا کسپر؟
    نورتون حتی سنگین تر هم هستش.
    از مدتی قبل تا الان خیلی کاسپر سبکتر شده و فکر نکنم مشکلی باشه
    کاسپر 2011+USB SECURITY

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

جواب سوال منو چرا نمیدی؟؟من پرسیدم:

جواب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ========

پستها رو هم که خوب نمیخونی!!

من منظورم از اون مثال، پاک کردن فایلهای کمودو توسط کاربر بود.بهترین مثال دنیا رو زدم.قبلا گفتم و بازهم میگم: این یک اشکاله و باید رفع بشه.(یه جمله از من پیدا کن که من این مشکل را قبول نداشته باشم)

من یکبار نظر خودم را در مورد دیتابیس کمودو گفتم ولی شما یا نمیبینی یا . . .(گفتم خوب.برو پست رو پیدا کن و بخون)

شما فرمودید من تا حالا هرچی فایل بردم توتال، کومودو نشناخته!! این حرف از یک کاربر حرفه ای بعیده.

دلیلش اینه که بقیه آشنا نیستن با کمودو(باور کن).ضمن اینکه من شدتی در خودم نمیبینم، اگر هم باشه حرف اشتباهی از روی تعصب نزدم.(انصاف را رعایت کردم،،باور کنید انصاف را رعایت کردم.قسم میخورم)

آقا چرا این حرفو میزنی.کجا من سرپوش گذاشتم.(قبلا هم گفتم کمودو و هیچ محصول دست بشری خالی از ضعف نیست)

برای مثال برو تاپیک کمودو و ببین وقتی کاربر jolan57 فرمود کمودو از طریق برنامه آپدیت نمیشه من هم گفتم این مشکل وجود داره . . . . .(انصاف)

بازم پستها رو خوب نمیخونی!!من که گفتم خیلی وقته از کسپر استفاده نمیکنم.(بیام از محصولی که مدت زیادی ازش استفاده نمیکنم چی بگم.حالا میخواد خوب باشه میخواد بد باشه.به من ارتباطی نداره)

الان هم میگم اون یک اشکال(باگ) است.(راستی شما که میفرمایید من سرپوش گذاشتم.در صورتی که من این مشکلو قبول دارم)وقتی میگم اشکال، یعنی قبول دارم.

کد:
    اینه که یک کاربر برای بار اول بره و کسپر را نصب کنه و هیچی هم از برنامه ندونه. . ..آیا امنیت داره؟؟؟بلده به سوالهای کسپر جواب بده.حتما میگید کسپر سوال نمیپرسه.خب برادر اگر بخواهی از HIPS کسپر درست استفاده کنی، باید بزاری ازت سوال بپرسه(اساتید میدونن من چی میگم).

متاسفم

واقعا فکر میکنی کسپر با اون تنظیماتی که شما مدنظرته در تستهای ماتوسک شرکت میکنه.نه خیر حداکثر تنظیمات را دارن......(بخشیش میشه سوال.پس کسپر هم زیاد سوال میپرسه با اون تنظیمات)

هر کی دیگه این حرفو بزنه عیبی نداره.ولی از شما که حرفه ای هستی بعیده.هنوزم میگم ربطی نداره.

بازم متاسفم

فکر میکنی تو بقییه فرومهای امنیتی شرکتهای دیگه، شبیه این تاپیکها نیست. ولی من تجربه ام و سنم خیلی بیشتر از این حرفهاست که بخواهم از این حرکات بچه گانه انجام بدم.

خب، پس این شد نتیجه کمک ما به دوستان کمودویی!! عیبی نداره حالا که اینجوریه من برای همیشه از اینجا میرم، بیام اینجا و آخرش هم این حرفها رو بشنوم.متاسفم.برای خودم متاسفم.....

در اینجا از همه دوستان حلالیت میطلبم.....

خدانگهدار
    من لازم دونستم جواب شما رو در رابطه این عکس بدم

راستش علی اقانه دلم نمیخواد سر شما رو درد بیارم و نه سر خودم رو و الکی تاپیک رو 20 صفحه ببرم جلو برای هیچ و پوچ
    فقط درباره این عکس
    با کسپر مقایسه اش کنید
    کسپر فقط 3 گزینه داره
    که شما یا بلاک میکنی یا اجازه میدی و یا گزینه وسط رو میزنی!!
    برای چه کسی؟ برای کسی که میخواد از برنامه استفاده کنه اما نمیدونه این برنامه امن هست یا... مخرب
    پس اونو میزنه و با خیال راحت ازش استفاده میکنه (اصلا نیازی نیست کاربر حرفه ای باشی )
    کمودو دو تا داره>> allow و block خب اگر شماحرفه ای باشی به قول خودت یکی از گزینه های لیمیتد یعنی با امکانات محدود یا برنامه های سیستمی ویندوز و یامیبری لیست سفید!
    اما خودتون هم گفتین >> نیاز داره باهاش کار کرده باشین<< تا بدونید چیکار کنید

......
    درضمن تویه پست های من >من هیچ جا نگفتم کاربر حرفه ای هستم و هیچ ادعایی هم ندارم<< خیلی وقت ها از دوستان میپرسم این گزینه چی هست و چه کارایی داره من ندونستن رو عیب نمیدونم ؛ ندونستن و نپرسیدن رو عیب میدونم
    ............
    مثل اینه که یک کاربر برای بار اول بره و کسپر را نصب کنه و هیچی هم از برنامه ندونه. . ..آیا امنیت داره؟؟
    بله امنیت داره!
    چرا؟
    چون بنده از امنیت و ویروس چیزی نمیدونم و فقط فهمیدم با یه انتی ویروس باید از بین ببرمشون اون انتی ویروس هم مبنا رو به ندونستن کاربر در بعضی از موارد میزاره و خودش میدونه چیکار کنه
    مثلا وقتی کسپر رو نصب میکنید زیر گزنه کاستوم نوشته برای کاربران حرفه ای . یعنی اگر چیزی نمیدونید دستش نزنید

........
    همچنین تویه بعضی از تست ها خیلی انتی ویروس ها اصرار دارن که با حالت دیفالت ازمایش شن!! چرا؟
    چون یکیش با افزایش هوش مصنوعیش فالس الارمش بالا میره و..(دیگه نمیدونم )

شما با گزارش دادن باگ کمک به سزایی به سوییت امنیتیت کردی نه کار بچه گانه!!

8. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

11

نورتون حتی سنگین تر هم هستش.
    از مدتی قبل تا الان خیلی کاسپر سبکتر شده و فکر نکنم مشکلی باشه
    کاسپر 2011+USB SECURITY
    av-comparatives
    Performance Test - December 2010

کد:

10. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

به نظر من کمودو یه سرو گردن از بقیه بالاتره.((اینو واسه اونایی گفتم که نگن کمودو طرفدار نداره))
    من خودم به شخصه به 50 نفر کمودو رو معرفی کردم که همشون حدود چند ماهه دارن ازش استفاده میکنند.
    همین که بدون اپدیت میتونه جلوی مخرب ها رو بگیره به کل کسپر و نود و اویرا و ... می ارزه
    اون انتی ویروس ها رو باید روزی 2 بار اپدیت کنی تازه شاید فلان ویروسو بشناسه ...

12. این کاربر از milaaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نظر من کمودو یه سرو گردن از بقیه بالاتره.((اینو واسه اونایی گفتم که نگن کمودو طرفدار نداره))
    من خودم به شخصه به 50 نفر کمودو رو معرفی کردم که همشون حدود چند ماهه دارن ازش استفاده میکنند.
    همین که بدون اپدیت میتونه جلوی مخرب ها رو بگیره به کل کسپر و نود و اویرا و ... می ارزه
    اون انتی ویروس ها رو باید روزی 2 بار اپدیت کنی تازه شاید فلان ویروسو بشناسه ...
    بفرما دوست عزیز:
    کد:
    .........
    حالا کمودو رو اپدیت نکن یه ویروس اجرا کن تنظیمات هم پیشفرض باشه!!

14. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

شما ویروس بده من امتحان میکنم.ویروس میرم شما هم امتحان کن...نظرت چیه؟

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

حالا کمودو رو اپدیت نکن یه ویروس اجرا کن تنظیمات هم پیشفرض باشه!!
    مهدی جان من حاضرم هر ویروسی رو که شما بگید با کمودو اجرا کنم ولی در مورد تنظیمات پیش فرض بهتر است آخر همان پست ای را که گذاشتین یک بار دیگر بخوانید

نکته : این تنظمایت پیش فرض کسپرسکی نیست، پس کسایی که تنظمات پیش فرض دارند اجرا نکنند.

17. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •