تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 125 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1247

نام تاپيک: L.A. Noire

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

L.A Noire

-An experience unlike anything we've ever played before
    -Game informer
    خب...بالاخره بنده هم این بازی واقعا ( نظر شخصی) شاهکار رو تا آخر دیسک اول به اتمام رسوندم...در یک نگاه اجمالی، میشه این بازی رو واقعا شاهکار دونست، یا حتی بهترین بازی امسال انتخاب کرد...
    دوستمون 779 توضیحات خیلی کامل و خوب در مورد بازی دادن،من هم در کامل کردن توضیحات ایشون این نقد چه : د ی رو نوشتم...
    با همکار خود در ماشین پلیس خود در حال عبور از خیابان های لس آنجلس هستید که ناگهان به شما بیسیم می شود که به این موقعیت سریعا مراجعه کنید... خب...فکر نکنم تا حالا داستان بازی لو رفته باشه؟؟! این آغاز شاهکار L.A Noire هست که احتمالا 90% دوستان از این شروع با خبرند... هر چه در روند بازی به جلو پیش میروید،مانند بقیه بازی ها با معما ها و پرونده های سخت تر و پرونده هایی که به خلاقیت و فکر بیشتری نیاز دارند روبرو میشوید...شاید در اول پرونده،با اولین بازجویی حدس بزنید که مجرم کیست و در پایان معلوم شود حدس شما درست بوده، اما بالاخره باید مانند پرونده های واقعی سرنخ ،شاهد،مدرک و در انتها از خود مجرم اقرار بگیرید...

• گرافیک بازی که جای حرفی باقی نمیگذارد... فیزیک و محیط بازی واقعا زیباست...زیبا...واژه ی درستی نیست...میشه گفت محیط بازی شما رو خسته نمیکنه برعکس خیلی از گیم ها مثل Gta، Mafia II (مقایسه تنها در بعد محیط بود، تنها در اینکه شما بعد از مدتی از اونها خسته میشید، نه در هیچ چیز دیگه)... گرافیک چهره ها واقعا همونطور که انتظار میرفت واقعی به نظر میاد...اما گاهی شبیه به افراد ناقص الخلقه میشه چهره افراد...گاهی... : د ی !!گرافیک وسایل نقلیه مانند ماشین (تنها ماشین هم هست تو بازی) هم در حد خوبی هستش...من فقط مجذوب گرافیک محیط بازی شدم...فوق العاده هست.

• داستان و گیم پلی بازی هم مانند گرافیک عالی هستش...عالی...مراحل (پرونده ها) واقعا طبیعی به نظر میاد و زیبا هستن...شما باید واقعا خود را در قالب یک کارآگاه پلیس بگذارید، تنها به مدارک اکتفا نکنید،خودتون هم از حس ششم خود استفاده کنید...تک تک سرنخ هایی که در صحنه جرم هست رو به دقت بررسی کنید، بعضی از اونها اطلاعات مهمی در دسترس شما قرار میدهند...خب بدلیل اینکه محیط بازی خیلی وسیع هست، زمانی که شما در حال جمع آوری مدارک و سرنخ هستید، بازی یک موزیک مرموز را پلی میکند...بعد از اینکه تمامی سرنخ ها پیدا شد...موزیک قطع میشود.. . موقع بازجویی و سوال از شاهدین و افراد میتونید با دقت به صورت و حالات چهره افراد در خیلی از مواقع به راست یا دروغ بودن حرف آن ها پی ببرید، اگر فکر میکنید حرف وی دروغ هست،باید مدرکی ارائه دهید...اگر هم چندان به حرف وی اعتماد نمی کنید Doubt رو بزنید و یا اگر هم فکر میکنید او راست میگوید، True را انتخاب کنید...اگر انتخاب شما درست باشه، Correct و اگر اشتباه Incorrect... اگر اشتباه باشه، شخص مقابل شما کمی از جواب دادن به شما خودداری میکند و از احترام شما در فرد مقابل کاسته میشود...اگر هم درست باشه انتخاب شما، شخص بیشتر با شما همکاری می کند...همواره به تمامی سرنخ های خود دقت کنید...به چهره افراد...حتی به ته سیگاری که در محیط جرم پیدا کرده اید...هروقت اسلحه ای پیدا کردید، مشخصات آنرا از یک اسلحه فروشی بپرسید، هرگاه شماره ای در پشت یک محصول یا کاغذ مشکوک پیدا کردید، با تماس از آدرس آن مطلع شوید...هیچ گاه در صحنه جرم یا زمانی که برای بازداشت مجرم میروید، از آژیر ماشین خود استفاده نکنید...مواظب کلاه خود نیز باشید تا در هنگام نبرد از سر شما نیفتد...زیرا یک Achievement 15 تایی و یک Bronze trophy در انتظار شماست...در هنگام نبرد کمی واقع بینانه باشید...نباید از کاور بیرون آمده و منتظر باشید تا دشمن شما بیرون بیاید و او را بکشید...اگر از همچین راهی پی بروید،سریعا کشته می شوید...فراموش نکنید که شما یک کارآگاه هستید، نه یک سرباز US ARMY....گه گاهی در حین رانندگی (فقط در ماشین پلیس) به شما بیسیم میشود که در این منطقه به عنوان مثال درگیری رخ داده...با زدن A در X360 شما آن ماموریت را قبول و به آن موقعیت میروید...با انجام دادن ماموریت های فرعی، اصلی و ..... به شما مقداری XP داده میشه که با استفاده از اونها لباس های جدید برای شما Unlock میشه... در شهر میتونید بچرخید اما فقط در هر مرحله...اینطور نیست که شما خودتون برید مرحله بگیرید... (بازی رو کاملا با Gta , RDR متفاوت بدونید)

• صداگذاری بازی هم خیلی خوبه....صدای کاراکتر های بازی کاملا با حالت چهره آن ها همخوانی دارد...صدای تیر اندازی ها...صدای ماشین...تصادف... و.... همگی عالی هستند...

• درجه سختی بازی هم در حد متوسطی هست...نمیشه به این بازی درجه سختی نسبت داد...

- در آخر باید بگم این بازی رو هیچ بازی حتی Heavy rain مقایسه نکنید...چون تفاوت های مشهودی بین این دو بازی (Heavy rain و LA ) هستش که هرکس هردو رو بازی کرده باشه، متوجه میشه...
    و باید گفت انتظارات همه ی ما (حداقل من) واقعا برآورده شد...بازی سال نشه خیلیه....

_نمرات من:

*گرافیک:
    10/10
    *صداگذاری: 10/10
    *داستان : 9.5/10
    *گیم پلی: 10/10
    - در کل: 9.90

Last edited by gap; 17-05-2011 at 21:56.

2. 14 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

درسته همانطور که شایان گفت همان چیزهایی که پیش بینی کرده بودم...
    در مورد اون 4 ساعت اول شایان بهت بگم که فعلا تا 10 ساعت اول بازی میشه گفت هیچ چیز خاصی بهت داده نمیشه..یه دفعه داستان بازی عالی یعنی فوق العاده خواهد شد امکانات گیم پلیت هم اقزایش خواهد یافت

4. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

Gap جان بازی رو هنوز تموم نکردی نمره دادی ها
    فردا با دقت به همه ی جزئیات توجه میکنم.
    هنوزم میگم بازی سخته سخته سخته. ( اگه بخواین تمامه Question ها رو Correct بزنید )
    در ضمن حتمی Clue Hints رو تویه Option - Gameplay Off کنین.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

شانس ما که دوباره تو دو مکان متفاوت کلا دسگا هنگ میکنه باس خاموشش کنیم: دی
    تا حالا اولین پروندش رو رفتم فعلا...
    تکسچرای شهر و محیط تقریبا همون gta IV ولی نورپردازی خیلی پیشرفت کرده که همین گرافیک بازی رو تو روز و شب دیدنی کرده...

چهره ها هم خوبن اما پس کلشون افتضاحه و در حد بازی های امروز نیست: دی تکسچراشون بی کیفیته و بعضی جاها فاجعس...

انیمیشن ها هم خوبه بخصوص استارت واسه دویدن اما استارت واسه رفتن بالا از لوله یکم بلوفه و تنده اما در کل حرکت کردن کاراکتر اول بازی راضی کننده است...

منوها محشره و کلاس بازی رو خیلی ارتقا داده...بخصوص منوی اول بازی..کار با دفترچه و برانداز کردن سرنخ ها و اجسام ها خیلی خوب کار شده طوریکه دفترچه ساده و شیک و راهگشاست و برانداز کردن اجسام هم سینمایی...

حالات چهره ها عالیه و بازی در زمینه همون چیزی که بهش میبالید کاملا موفق بوده...

صداها عالیه ولی من چون لیسنینگم ضعیفه حتما باید زیرنویس رو فعال کنم و بخونم که همین باعث میشه بعد از یه ساعت بازی کردن خسته بشم(مثل heavy rain)

فرمون ماشین خیلی نرم و خوبه...فقط یه مشکلی که هست فرمون راننده های توی شهره که مثکه دستاشون رعشه داره آخه یهو پیچای ناگهانی میزنن!

روایت داستان هم جذابه نمیذاره کسل بشی...

در کل فعلا وری گود.

راستی این سیستم حذف یکی گزینه ها منو یاد مسابقه های تلویزیونی میندازه که از جایزت کم میکنه یه گزینه رو میحذفه: دی

7. 7 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

واای چند وقته بازی نکردم خیلی دوس دارم بازی کنم .. من تازه فهمیدم این اومده ....نمی دونم امشب چه جوری باید بخوابم تا فردا صبح ...
    واقعا برای گرفتن این بازی خیلی هیجان دارم ! :دي

9. این کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ببخشید برای این بازی باید زبانمون قوی باشه؟(فینگلیش)

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازی برای کنسول 360 سه تا دی وی دیه .
    اگه هر سه تاشو نداشته باشی بازی ناقصه .
    ولی نسخه های 1dvd و 2dvd ش داره به فروشش میرسه الان
    عجب ادمایی پیدا میشن

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

من بازيو گرفتم ٦ تومن.
    بازي معركه اس. هوش مصنوعي مردم شهر عاليه. گرافيك خيلي شاخ نيست اما چهره ها عاليه!
    ولي بد موقع اومد بازي، امتحانا و ...

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Gap جان بازی رو هنوز تموم نکردی نمره دادی ها
    فردا با دقت به همه ی جزئیات توجه میکنم.
    هنوزم میگم بازی سخته سخته سخته. ( اگه بخواین تمامه Question ها رو Correct بزنید )
    در ضمن حتمی Clue Hints رو تویه Option - Gameplay Off کنین.
    این نمره ها بعد از تموم شدن بازی تغیر میکنه ! این یک نقدچه =)) بود در آینده ابرنقد میزارم =))
    ببین، من خودم شخصا خیلی وسواس دارم،وقتی حتی یک سوالم Incorrect بشه،دوباره پرونده رو Restart میکنم،و خب همین یکم اعصاب خورد کن هست،ولی من اینجوری حال میکنم، بازی آخه نمیشه گفت سخته یا آسونه...برای یه همچین بازی نمیشه درجه سختی معلوم کرد...بازی فقط حوصله،دقت،فکر،هوش و در بعضی از مواقع کمی تخیل میخواد...اگر شما به همه ی مدارک و clue ها دقت کنید و جمع آوری کنید،موقع سوال پرسیدن به log برید و حرفای قبلی رو ببینید، به Cut s ای که اول پرونده میزاره دقت کنید و ...... مطمئنن بازی آسون خواهد بود، اما اگر اینارو دشواری بازی بدونید،بازی سخت به نظر میاد...
    ببخشید برای این بازی باید زبانمون قوی باشه؟(فینگلیش)
    ببین،یادته میگفتن DAO , DA2 , Fallout ,Oblivion و.... به انگلیسی خوبی نیاز داره؟این 100 برابر اون نیاز داره، من که subtitles رو off گذاشتم،چون میفهمم چی میگن،شما میتونید on کنید...
    Last edited by gap; 18-05-2011 at 10:35.

14. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

خب ما که زیاد زبانمون خوب نیست باید چیکار کنیم؟:|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •