تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2354 از 3195 اولاول ... 135418542254230423442350235123522353235423552356235723582364240424542854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,531 به 23,540 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

میشه بگین چرا گیر نمیاد مگه خارجی ها خودشون حک کرده نمیخرند؟
    در ضمن میشه یه جایه رسمی چیزی بگین من نشون بقیه بدم (اینا که میگن نمیشه به حرف دو نفر اونم تو ایران اعتماد کرد در باره ی خارج ،البت من این حرف رو قبول ندارم )
    عزیزم من خودم تو بازارم اگه ندونم چی به چیه که نمیتونم کار کنم !!

اونور آب برای کسی مهم نیست که دستگاه چه مدلی هست , تازه بر عکس ما همه سعی میکنن نزدیک ترین تاریخ به روز رو خریداری کنن

بعدش هم اونجا کسی(منظور فروشنده) حق کپی کردن چیزی رو نداره چون بشدت باهاش برخورد میشه , برای همین بعد از خرید هر گونه تغییرات توسط خریدار انجام میشه چون پول جنس رو داده و میتونه از اون استفاده کنه.

اما در ادامه استفاده از نرم افزار های Crack شده باز هم مشکل ساز خواهد بود در این حد که کشور فرانسه برای کسانی که از نرم افزار های Cookie شده و Crack شده استفاده میکنن جریمه ی سنگینی در نظر گرفته.

الان مدتی هست که جنس وارد نمیشه چون همه میدونن که خریداری نداره برای همین تمام اجناسی که داره فروش میره همه انبار شده هستن . علت اصلی گرون شدن کنسول ها هم همین موضوع هست .

شما الان اگه دقت کنین Kinect با قیمت جهانیش فرق چندانی اینجا نداره چون نه ربطی به ---- کنسول داره و نه به ریجن اون مثل آب خوردن هم داره وارد میشه بدون هیچ نگرانی

2. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

الان مدتی هست که جنس وارد نمیشه چون همه میدونن که خریداری نداره برای همین تمام اجناسی که داره فروش میره همه انبار شده هستن . علت اصلی گرون شدن کنسول ها هم همین موضوع هست .
    این که میگی منظور تو ایرانه؟
    بعدش این دلایلی هست که اونارو به خریدن از خارج میکشونه .
    1. یکی تو فرانسه هست دوست دوستمونه واسه دوستمون نینتندو اورده حالا اینا هم میگن چون تونسته نینتندو بیاره یعنی عقلش میرسه که درایو چند بگیره و ....
    2. میگن جنس اصل اصل هست و هیچ تخل پخلی (این اصطلاح رو خودم گفتم ها) توش نیست و ادم راحته
    3.میگن اگه مثلا 0225 حک شه قیمتش مثه اینجا خرکی نمیره بالا

اگه واسه اینا بتونم خوب جواب پیدا کنم خیلی خوب میشه

در ضمن واقعا در صد 0225 تو خارج 5% هست تو پیدا کردن؟
    اما در ادامه استفاده از نرم افزار های Crack شده باز هم مشکل ساز خواهد بود
    تو فرانسه ؟
    Last edited by legolas 224; 17-05-2011 at 21:29.

4. این کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

این که میگی منظور تو ایرانه؟
    بعدش این دلایلی هست که اونارو به خریدن از خارج میکشونه .
    1. یکی تو فرانسه هست دوست دوستمونه واسه دوستمون نینتندو اورده حالا اینا هم میگن چون تونسته نینتندو بیاره یعنی عقلش میرسه که درایو چند بگیره و ....
    2. میگن جنس اصل اصل هست و هیچ تخل پخلی (این اصطلاح رو خودم گفتم ها) توش نیست و ادم راحته
    3.میگن اگه مثلا 0225 حک شه قیمتش مثه اینجا خرکی نمیره بالا

اگه واسه اینا بتونم خوب جواب پیدا کنم خیلی خوب میشه

در ضمن واقعا در صد 0225 تو خارج 5% هست تو پیدا کردن؟
    هم ایران هم خارج دیگه عزیزم .

ببین از زمانی که کنسول Slim اومده کلا نحوه ی خرید رو عوض کرده !!

زمانی که Xbox 360 Release شد دقیقا از 1 سال بعدش تاریخ کنسول شده بود کابوس !! شما هرجا که میرفتی فروشنده اولین حرفی که میزد میگفت ببین تاریخش ماله همین هفته هست یا اینکه آخرین تاریخ Release هست !!

چون اون زمان بازار RROD و انواع مختلف Error ها رو بورس بود همه سعی میکردن با این روش ها بگن که جنسشون آخرین ویرایش هست و درصد خرابیش کمتره.

در این حالت ما با خارج کاملا هماهنگ بودیم ( چون مشکل -- شدن نداشتیم) اما الان با ورود Slim کاملا موضوع فرق کرده چون

این کنسول به مشکل -- بر خورد کرده و اصلی ترین دلیل برای ما ایرانی ها هست که خب درصد خرید رو بشدت کاهش داده و هم اینکه

اونور آب این قضیه اصلا مهم نیست و اونا هنوز دارن رو مسیر قبلی پیش میرن .

پس اینجا یه تناقض پیش میاد که باعث میشه تو خیلی چیزا تأثیر خودش رو نشون بده .

بازار ایران الان دقیقا شده حکم قزل آلا و رود خونه !!

راستش این که کدوم کشور هست رو دقیق یادم نیست ولی مطمئن هستم که تو اروپا بوده و بین ایتالیا و فرانسه و اسپانیا شک دارم که فکر میکنم فرانسه بود. (خبرش مربوط به تابستون پارسال میشه)

من احساس میکنم طرفی که داره بهتون اطلاعات میده اصلا از هیچی با خبر نیست !! ما تو تمام کشور های دنیا به غیر از چندتای اونا که ایران هم جزو اون هست قانون کپی رایت رو داریم پس -- شدن یا نشدن

یه دستگاه هیچ تأثیری تو قیمت دستگاه نمیتونه داشته باشه !! البته در خارج از ایران
    Last edited by SamGun; 17-05-2011 at 21:43.

6. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت

پيش فرض

هم ایران هم خارج دیگه عزیزم .

ببین از زمانی که کنسول Slim اومده کلا نحوه ی خرید رو عوض کرده !!

زمانی که Xbox 360 Release شد دقیقا از 1 سال بعدش تاریخ کنسول شده بود کابوس !! شما هرجا که میرفتی فروشنده اولین حرفی مه میزد میگفت ببین تاریخش ماله همین هفته هست یا اینکه آخرین تاریخ Release هست !!

چون اون زمان بازار RROD و انواع مختلف Error ها رو بورس بود همه سعی میکردن با این روش ها بگن که جنسشون آخرین ویرایش هست و درصد خرابیش کمتره.

در این حالت ما با خارج کاملا هماهنگ بودیم ( چون مشکل -- شدن نداشتیم) اما الان با ورود Slim کاملا موضوع فرق کرده چون

این کنسول به مشکل -- بر خورد کرده و اصلی ترین دلیل برای ما ایرانی ها هست که خب درصد خرید رو بشدت کاهش داده و هم اینکه

اونور آب این قضیه اصلا مهم نیست و اونا هنوز دارن رو مسیر قبلی پیش میرن .

پس اینجا یه تناقض پیش میاد که باعث میشه تو خیلی چیزا تأثیر خودش رو نشون بده .

بازار ایران الان دقیقا شده حکم قزل آلا و رود خونه !!
    من اینطور فهمیدم که با اومدن اسلیم و حک شدنش دیگه کسی به تاریخ و اینا اهمیت نمیده
    (اما خارجیا واسشون حک مهم نیست اما برای ما مهمه )

ین کنسول به مشکل -- بر خورد کرده و اصلی ترین دلیل برای ما ایرانی ها هست که خب درصد خرید رو بشدت کاهش داده
    مگه با اومدن حک فروش نرفته بالا؟
    یه چیز دیگه ،یعنی الان پیدا کردن 0225 تو کشورهایی مثه فرانسه مثه پیدا کردن سوزن تو انبار کاه هست ؟ نه؟
    Last edited by legolas 224; 17-05-2011 at 21:47.

8. این کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من اینطور فهمیدم که با اومدن اسلیم و حک شدنش دیگه کسی به تاریخ و اینا اهمیت نمیده
    (اما خارجیا واسشون حک مهم نیست اما برای ما مهمه )

مگه با اومدن حک فروش نرفته بالا؟
    یه چیز دیگه ،یعنی الان پیدا کردن 0225 تو کشورهایی مثه فرانسه مثه پیدا کردن سوزن تو انبار کاه هست ؟ نه؟
    داوود جان اصلا جنسی که -- بشه هیچ فرقی رو فروشش نداره , چون تمام Device ها خام فروخته میشن و هیچ اثری رو فروشش نمیزارن .

اگه منظورت هم اینه که چون تو ایران فروش خوبی داره و جنس از جاهای دیگه وارد میشه به این علت که ما تو تحریم امریکا هستیم و Microsoft هم داخل امریکا هست محصولاتی که فروش میره حساب نمیشه.

در مورد پیدا کردن هم نه فقط فرانسه بلکه تو تمام کشور هایی که Copyright رعایت میشه این قضیه صدق میکنه . چون همونطور که متوجه شدی فروش این محصول در خارج از ایران با همون پیشرفت قبل ادامه داره

ولی تو ایران فعلا متوقف شده . البته کسانی هستن میخرن اونم به خاطر خبر های امیدوار کننده ی C4eva و Xecuter هست وگرنه همین رو هم کسی نمیخره مگر اونهایی که کلا Original باز هستن.
    Last edited by SamGun; 17-05-2011 at 22:06.

10. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت

پيش فرض

داوود جان اصلا جنسی که -- بشه هیچ فرقی رو فروشش نداره , چون تمام Device ها خام فروخته میشن و هیچ اثری رو فروشش نمیزارن .

اگه منظورت هم اینه که چون تو ایران فروش خوبی داره و جنس از جاهای دیگه وارد میشه به این علت که ما تو تحریم امریکا هستیم و Microsoft هم داخل امریکا هست محصولاتی که فروش میره حساب نمیشه.

در مورد پیدا کردن هم نه فقط فرانسه بلکه تو تمام کشور هایی که Copyright رعایت میشه این قضیه صدق میکنه . چون همونطور که متوجه شدی فروش این محصول در خارج از ایران با همون پیشرفت قبل ادامه داره

ولی تو ایران فعلا متوقف شده . البته کسانی هستن میخرن اونم به خاطر خبر های امیدوار کننده ی C4eva و Xecuter هست وگرنه همین رو هم کسی نمیخره مگر اونهایی که کلا Original باز هستن.
    پس من بهشون بگم که پیدا کردن 0225 تو همچین کشورهایی (فرانسه ... که کپی رایت رعایت میشه) مهال هست
    (تازه اون دوست دوستمون هم که تو کار بازار نیس که بخواد بگرده و 0225 پیدا کنه )
    چون که خارجی ها به دنبال تاریخ کنسول هستن نه درایوش
    یه چیز دیگه ایا کسی میدونه که میتونیم کنسول رو تو بار هواپیما بزاریم ؟

داره خودمونی میشه hawck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام-من l.a noire که گذاشتم تو دستگاه ارور داد که clean the tdisk with a soft cloth و restart the console

من هر 2رو انجام دادم ولی نشد.... کسی می تونه بگه از چی ممکنه باشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

پس من بهشون بگم که پیدا کردن 0225 تو همچین کشورهایی (فرانسه ... که کپی رایت رعایت میشه) مهال هست
    (تازه اون دوست دوستمون هم که تو کار بازار نیس که بخواد بگرده و 0225 پیدا کنه )
    چون که خارجی ها به دنبال تاریخ کنسول هستن نه درایوش
    یه چیز دیگه ایا کسی میدونه که میتونیم کنسول رو تو بار هواپیما بزاریم ؟
    تقریبا آره, چون اصلا نمیزان شما کنسول رو قبل از پرداخت وجه از Pack اش خارج کنید. البته تو آلمان فروشگاه زاترن بعد از خرید , جنس فروخته شده رو پس میگیره که البته خب فکر میکنم یه محدودیتی برای تعداد جنس برگشت خورده داره.

ریسک این کار هم فوق العاده زیاده , مگر اینکه تو یکسری از بازار های خارج از کشور که دست دوم فروش هستن بتونید کنسول دست دوم در حد نو پیدا کنید.

کنسول اگه توسط پست ارسال بشه حتما تو Transfer اش از راه هوایی استفاده میشه چون هم زمان کمتری رو صرف نقل و انتقال میکنه و هم هزینه کمتری رو برای دریافت کننده در بر خواهد داشت .

مگر اینکه مسیر آبی وجود داشته باشه .

14. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

داوود جون بيخيال خريد از خارج شو
    كلي هزينه پست و گمركي ميشه از قيمت بازار اينجا هم بيشتر ميشه تا بياد !!!!
    دوستان فكر كنم هك ٠٢٢٥ به مشكل خورده :( گفتن كه يه چيپ بايد به درايو اضافه بشه !!! قيمت اونم حتما زياد ميشه !!!!!!!

( ميلاد همون X360key بهتره )

16. 2 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

داوود جون بيخيال خريد از خارج شو
    كلي هزينه پست و گمركي ميشه از قيمت بازار اينجا هم بيشتر ميشه تا بياد !!!!
    دوستان فكر كنم هك ٠٢٢٥ به مشكل خورده :( گفتن كه يه چيپ بايد به درايو اضافه بشه !!! قيمت اونم حتما زياد ميشه !!!!!!!

( ميلاد همون X360key بهتره )
    فکر کنم قضیه PS2 کاملا داره تکرار میشه . اگه اینطوری باشه اصلا هزینه ی چشم گیری نخواهد داشت. شاید اگه انصافانه بخوان حساب کنن رو هر کنسول 5000 تومن آب بخوره.

18. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •