سلام به همه دوستان من یه سوال داشتم که خیلی فکرمو به خودش مشغول کرده نمیدونستم کجا مطرحش کنم ولی به ذهنم رسید اینجا که بررسی تخصصی و مشکلات پرینترها و اسکنر هاست شاید یکی بتونه کمکم کنه ..من دو روز قبل امتحان کنکور ارشد داشتم که دو مرحله ای بود یه مرحله سوالها 45 تایی بود مرحله دوم بعد از ظهر بود که جوابهارو به صورت 45 تای دوم باید تو پاسخنامه وارد میکردیم یعنی باید جوابهارو از سوال 45 به بعد علامت میزدیم که من به اشتباه دوباره از سوال 1 علامت زدم بعدش آخرای امتحان بود که اشتباهمو متوجه شدم سریع جوابارو از سوال 45 وارد کردم ولی فرصت نشد اون چندتایی رو که از سوال یک به بعد علامت زدم پاک کنم و اونام باقی موند وقت امتحان تموم شد حالا خواستم بدونم فلسفه کاری این اسکنرهایی که کربن مداد رو میخونن چیه؟؟چطوری کار میکنن .از بعضی ها که پرسیدم میگفتن نگران نباش دستگاه اون اولارو نمیخونه و طوری برنامه ریزی شده که از سوال 45 به بعدو بخونه خواستم بدونم که راست میگن اون عده خیلی نگرانم که پاسخنامم مخدوش حساب نشه خواهشا متخصصای عزیز که اطلاعاتی دارن راهنماییم کنن که از نگرانی دربیام پیشاپیش از همه ممنونم..