تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 634 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دیجی کالا بخرم چه طوره ؟
    8 گیگ با 48 ساعت مهلت تست را 485 میده .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من فردا میرم که حتما این گوشی را بخرم . بازار موبایل هم قصد دارم برم.
    میدونم سوالتم شاید تکراری باشه ولی ممنون میشم بهم جواب بدید تا بهتر بتونم خرید کنم .

1 - محتویات داخل جعبه دقیقا باید چی باشه ؟
    2 - داخل گوشی باید چی نوشته باشه ؟ مثلا made in korea یا made by samsung و... ؟
    3 - پشت درب گوشی باید چه شکلی باشه ؟
    4 - طریقه تست سه دکمه و خارج شدن از آن را هم بگید خیلی عالی میشه .
    5 - به جز تست سخت افزاری ( مثل دکمه و ... ) از جهت تست نرم افزاری چه چیزی را باید تست کنم ؟

کلا هر توصیه دیگه ایی هم که دارید اگه بگید خیلی عالی میشه .

با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

میدونم سوالتم شاید تکراری باشه ولی ممنون میشم بهم جواب بدید تا بهتر بتونم خرید کنم .

5 - به جز تست سخت افزاری ( مثل دکمه و ... ) از جهت تست نرم افزاری چه چیزی را باید تست کنم ؟

با تشکر
    داخل جعبه : 1.هندزفری 2.کابل یو اس بی 3.باطری 4.شارژر 5.خود گوشی

پشت دربش نوشته گوگل باشه بهتره(به جای آدمک آندروئید)

زیر باطری made in korea by samsung

سه دکمه هم نمی خواد چک کنی مشکل داشت با من

همون علاالدین برو ولی برو طبقه ششم .. از هم کف رد شدی سرتم بالا نیار حتی نگاه کردن به مغازه های هم کف هم حرامه

خیلی حساسی من یه مغازه معتبر سراغ دارم(همون طبقه ششم) شمارشو بدم اول زنگ بزن بعد برو بخر من چشم بسته ازش گوشی می خرم

4. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من امروز از کرمانشاه 16 گیگ خریدم!
    16 گیگ 520 تومن ! made in korea by samsung بود در ضمن 2.2.1 (فارسی) هم روش نصب بود !
    در ضمن علاوه بر این چیزهایی که این دوستمون تو پست بالا گفت یه کیف سامسونگ هم روشه ! ندیدا جایی تو نت که این طوری باشه واسه شما ها این طور بود ؟ یه مغازه ی دیگه بود کابل تی وی تو جعبش بود!
    اولش تست کردم دیدم مشکل 3 دکمه داره کلی ضدحال خوردم چون گوشی رو که دیگه پس نمیگیرن وقتی باطری بیفته توش! بعد صحبت کردم با یارو گفت ببر مغازه ی روبرو اون وارده اون زد دیدم درسته من احمق حواسم نبود دکمه ی home لمسی نیست اصلا فشارش نمیدادم وقتی درست شد کلی ذوق کردم
    Last edited by pandora tomorro; 15-05-2011 at 20:50.

6. 4 کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mc_pooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    paye takht

پيش فرض

با تشکر
    1-من که گرفنم اینا توش بود:هندزفری... کابل usb... باتری... گوشی.. 2 تا cd یکیش درایور گوشیه یکی samsung kies... شارژر جعبه هم برای من مشکی کوچیک بود ولی آبی بزرگ هم شنیدم هستش...
    2-برای من نوشته made in korea by samsung ولی دوستان میگن ویتنام و چین هم دیدن... کلا" ندیدم کسی بگه تقلبی هم داشته باشه...
    3-قدیمی تر هاش نوشنه google جدیدترهاش آدمک آندروید داره...
    4-recovery mode: home = vol up + power تو این مود دیگه باید با vol up و vol down کار کنی و home... ری بوت رو بزنی گوشی ری استارت میشه و معمولی میاد بالا...
    downloading: vol down + home برای خارج شدنش هم power رو 6 ثانیه نگه میداری گوشی ریست میشه...
    به نظر من امتحان کنی مشکل نداشته باشه راحت تری... معمولا" رو 16 gig دیده شده اونم فقط یه سریشون که رام روش مال ویتنام بود.. اونم تو سری های بعدی حل شد... اگرم دیدی مشکل داره ولی قیمت خوب میده بخر... میشه حل کرد 3 دکمه رو...
    5-زیاد سخت نگیر ولی دوست داشتی اذیت نکرد فروشنده میتونی دوربین و wifi و bluetooth رو چک کنی.. سیم کارت توش بنداز ببین شبکه رو میشناسه یا نه... یه زنگ بزن speaker مشکل نداشته باشه...
    برچسب ضد خش هیییچ اجباری نیست بگیری.. من 6 ماهه دارم بدون کیف و بغل کلید هم بوده تو جیبم... دریغ از یه خط!!
    بری علائدین باید تیز باشی روحیه ات هم بالا باشه!!! هر کی هر چرت و پرتی گفت سعی نکن قانعش کنی... مطمئن باش هیچ اطلاعات دقیق تری هم نسبت به تو ندارن...! گول نخوری....
    نذار پول برنامه و gps و.... ازت بگیرن! اصلا" نیازی نیست فروشنده با گوشی کاری انجام بده...
    مبارک باشه

8. 8 کاربر از mc_pooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اقا فکر میکنم این سری های جدیدش مشکل 3 دکمه رو نداشته باشن! مطمئن نیستم ولی خب احتمالا اونایی که ارم اندروید دارن مشکلی نباید داشته باشن چون جدید تر هستن...

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان این گوشی این نکته هایی که میگم و داره؟

1 شارژ زیادی نگه میداره؟
    2 بازی های جذابی میتونم روش بریزم بازی های گرافیک بالا و همچنین کنترل بازی اش هم خیلی راحته؟ (کنترل بازی برام خیلی مهمه)
    3 کیفیت تصاویر و فیلم برداری گرفتن عکس چه طور(از متن خواستم عکس بگیرم بتونم با موبایلم متن رو بخونم)
    4 انواع برنامه ها رو میتونم روش بریزم؟
    5 ایا کارت حافظه خارجی اش تداخلی داره با داخلی؟ تفکیک شده هست؟
    6 وقتی گرفتمش اگه یه ماه هم بگزره خسته میشم یا نه؟
    7 صندوق ذخیره پیامک هاش زیاد هست؟ نامحدود هست؟مجبور نشم پیامک هامو پاک کنم
    8 صدای موسیقیش فوق العاده بلند و خوبه؟
    9 کار کردن باهاش راحت و دلچسب هست؟
    10 جنس بدنه اش خوبه؟ زودی خراب نشه و همچنین تو افتاب که میرم هنگ نکنه گوشی یا قفل کنه

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

دوستان این گوشی این نکته هایی که میگم و داره؟

1 شارژ زیادی نگه میداره؟
    2 بازی های جذابی میتونم روش بریزم بازی های گرافیک بالا و همچنین کنترل بازی اش هم خیلی راحته؟ (کنترل بازی برام خیلی مهمه)
    3 کیفیت تصاویر و فیلم برداری گرفتن عکس چه طور(از متن خواستم عکس بگیرم بتونم با موبایلم متن رو بخونم)
    4 انواع برنامه ها رو میتونم روش بریزم؟
    5 ایا کارت حافظه خارجی اش تداخلی داره با داخلی؟ تفکیک شده هست؟
    6 وقتی گرفتمش اگه یه ماه هم بگزره خسته میشم یا نه؟
    7 صندوق ذخیره پیامک هاش زیاد هست؟ نامحدود هست؟مجبور نشم پیامک هامو پاک کنم
    8 صدای موسیقیش فوق العاده بلند و خوبه؟
    9 کار کردن باهاش راحت و دلچسب هست؟
    10 جنس بدنه اش خوبه؟ زودی خراب نشه و همچنین تو افتاب که میرم هنگ نکنه گوشی یا قفل کنه
    با سلام

1- بستگی به نوع استفاده شما داره اما جوری که من استفاده میکنم حداکثرش یک روز و نیم آخرشه !
    2- صد البته که بازیهاش با گرافیک هستن مثل Shift و Brothers In Arms و hawx و ... کنترلشونم عالیه و راحت .
    3- فیلم برداریش که فوق عالیه , عکس برداریش هم خوبه فقط حیف که فلش نداره .
    4- بله . ولی بصورت فابریک فایلهای فلش رو باز نمیکنه حالا نمیدونم با نرم افزار میشه یا نه .
    5- شما هم میتونی از کارت حافظه داخلی ( Internal) و هم میتونی از کارت حافظه خارجی ( External ) استفاده کنی ( تفکیک شده ) .
    6- عمرا اگه خسته شی . اینقدر برنامه های مختلف و بازی و لانچر (launcher) و ویجت و تم و ... داره که نگو نپرس .
    7- میتونی ظرفیتش رو خودت تعیین کنی.
    8- صدای موسیقیش خوبه ولی بلند نیست (در مقایسه با 5800)
    9- فوق تصوره این گوشی
    10- جنس بدنش از پلاستیک فشرده هستش و محکم .
    پیشنهاد میکنم تو یوتوب (Youtube) یه سرچی در مورد تست این گوشی بکنی . مثلا سرچ کن Test galaxy s .
    آفتاب - هنگ ! والا تا به حال چنین چیزی نشنیدم , چی بگم والا . . .

سپاسگذارم.
    Last edited by Armin 7; 16-05-2011 at 19:30.

12. 2 کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها بالاخره منم به جمع گالکسی دارن پیوستم .
    امروز گوشی را از بازار موبایل خریدم 490 هزار تومان . 17 تومان هم پول کیف و برچسب محافظ ال سی دی دادم .
    ورژن آندروید 2.2 هست و Build Number هم Froyo.jpjpf هست . پشت گوشی آدمک آندروید هست ولی نوشته made in korea by samsung . خوبه ؟
    دو سه ساعتی هست دارم با گوشی ور میرم ، واقعا همه چیزش عالی هست ، کیفیت صفحه نمایش ، سرعت گوشی ، امکانات نرم افزاری و ...

فقط دو تا سوال :
    1 - من یه مموری 4 گیگ میکرو اس دی از گوشی قبلیم دارم . اونو فرمت کردم ولی هنوز تو گوشی نزاشتم . کاره خاصی که نباید بکنم برای قرار دادن مموری ؟
    2 - من حدوده یک گیگ هم بازی های سه بعدی دانلود کردم ، همشون گیم لافت هستند . میشه یه توضیح مختصر در مورد نصب بازی و... بدید ( مثلا فایل APK را کجای گوشی بریزم . ؟ )

در کل از همه دوستانی که راهنماییم کردند ممنون .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مبارک باشه منم انشا الله هفته دیگه میام به جمعتون
    امروز قیمت گرفتم 500 تومن سفید بود و فول پک.یه کیف همراهش بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •