سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم ببینم با عینک سه بعدی میشه فیلم سه بعدی توی هر مانیتوری دید؟؟
یا نه مانیتور مخصوص میخواد؟؟؟
ممنون.gif)
 عینک سه بعدی
 عینک سه بعدی
				سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم ببینم با عینک سه بعدی میشه فیلم سه بعدی توی هر مانیتوری دید؟؟
یا نه مانیتور مخصوص میخواد؟؟؟
ممنون.gif)

میشه نه ولی با اون کیفیت بالا که تو مانیتور 3d می بینی
بیشتر تو عکس های سه بعدی جواب می ده

خیر - نمیشه !
البته 3 بعدی داریم تا 3 بعدی .
من تلویزیون 3 بعدی دارم و خیلی چیزها رو قبل و بعد از خرید تست کردم .
اگر عینک آناگلیف استفاده کنید با فیلم های رنگی ... تا حدی 3 بعدی دیده میشه و کلا خوبه و بد نیست . عینکش هم بسیار ارزونه در حد 10 هزار تومن . اما برای دیدن فیلم های 3 بعدی پیشرفته تر و جدید که البته حجم های بسیار بالایی هم دارن مثلا آواتار 3 بعدی با حجم بالای 15 گیگابایت شما فقط با عینک های مخصوص که قمیتی بین 100 تا 300 هزار تومن دارن و استفاده از تلویزیون یا مانیتوری که قابلیت 3 بعدی رو داشته باشه میتونی فیلم رو با حالت 3 بعدی مطلوب مشاهده کنی .
هرچند من و بسیاری دیگه از دوستانی که 3 بعدی دارن ، بعد از نیم ساعت 3 بعدی دیدن سرگیجه گرفتیم !! حالتی مثل سردرد و گیج بودن !

ببخشید میشه کمی بیشتر در مورد 3 بعدی توضیح بدین میخوام مانیتور 3 بعدی بگیرم و میخوام اطلاعات کاملی در این باره داشته باشم

با این حساب تی وی و مونیتور های سی آر تی تعطیلن دیگه نه؟

منظورتون از تعطیلن رو درست متوجه نمیشم ولی احتمالا همون چیزی که شما میگی درست هستش .

خرید عینک برای crt 29 اینچ بی فایده هست؟

بله خرید عینک های 3 بعدی جدید برای شما بی فایده ست .
البته صرف اقتصادی هم ندارد برای شما چون هر عدد عینک جدید هم قیمت تلویزیون شماست !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)