تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 180 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

داره خودمونی میشه rangeeeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    هر جا که بخوای

پيش فرض

به نظر شما بهترین راه برای از بین بردن غول ها
    چه روشیه تو قسمت hard کشتنشون سخت میشه
    (راه حلی که تا حالا به کار گرفتم : غیبش میکنم میرم پشتش
    طوری که کسی نبینه مرییش میکنم دو تا c4 میزارم زیر پاش
    میفرستمش رو هوا) البته میشه از بازوکا استفاده کرد ولی تاثیرش
    کمه باید چند تا استفاده کنی

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

من نسخه ی بتا رو داشتم و یکم رفتم یه سوتی داده بودن که حتی وقتی نامرئی میشی هم سایه داره ولی تو نسخه اصلی هم درستش نکردن........(میدونم کسایی که همون اولا بازی کردن به این پی بردن پس نگید قدیمیه فقط خواستم بگم که بازی با این عظمت نباید این سوتیو داشته باشه )

هوش مصنوعی دشمنان نیز خودتون بهتر میدونید که از فواصل دور زیاد بود در نزدیکها بعضی مواقع کم
    باید میگفتی بیشتر مواقع ....از نزدیک با دشمن لب تو لب بشی هم نمی زننت.....

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من نسخه ی بتا رو داشتم و یکم رفتم یه سوتی داده بودن که حتی وقتی نامرئی میشی هم سایه داره ولی تو نسخه اصلی هم درستش نکردن........(میدونم کسایی که همون اولا بازی کردن به این پی بردن پس نگید قدیمیه فقط خواستم بگم که بازی با این عظمت نباید این سوتیو داشته باشه )

خب هر کس از یک استراتژی برای حمله استفاده میکنه
    در استراتژی من احتمالا طوری میشد که کمتر سوتی میدادند
    چون معمولا در فواصل نزدیک میکشتمشون بدون اینکه فرار کنند
    اما یکی دو بار پیش اومد که مثلاداشتم یواشکی یه جایی را نگاه میکردم بعد متوجه شدم پشتم یه نفر هست برگشتم دیدم افراد دشمن هست بعد شلیک کردم خودشو گم کرد و حول شد و همینطور قاطی پاتی داشت اینور اونور شل و ول فرار میکرد که منم میکشتمش خلاصه
    اما در مجموع کمتر چنین چیزهایی دیدم

4. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام. Symbiotic به معنی همزیستی هست . یعنی نانوسوئیت رو یک موجود بیولوژیکی می دونه که با انسان همزیستی می کنه..
    من جایی نشندیم که لباس باعث مرگ فرد بشه ، حتی پرافت هم بعد در آوردن لباس نمرد ، بلکه خودکشی کرد.
    سوالی که برام به وجود اومد این هست که چه طور ، نانوسئیت جلو آلوده شدن آلکاتراز رو تونست بگیره ، ولی پرافت رو نه!! یعنی اگه پرافت می توسن یک نمونه از بافت ceph ها رو پیدا کنه (همون طور آلکاتراز انجام داد ) ، به ویروس آلوده نمی شد؟!!
    در کل داستان نکات گنگ زیادی داره ...
    چرا لباس باعث مرگ حامل اون میشد. جیکوب اینو می دونست ولی اینو از پرافت و گروهش توی کرایسیس 1 مخفی کرده بود. این قضیه توسط gould کشف شد زمانی که اولین بار با الکاتراز ملاقت کرد و بعد نیروهای cell ریختن توی خون (اولای بازی). گولد گفت که لباس، بدن رو الوده می کنه و شخص حامل رو به یک dead man walking تبدیل می کنه (مرده ی متحرک)
    پرافت هم بعد از بازگشت از جزیره این قضیه رو فهمید و فکر کنم برای همینم خودکشی کرد چون میدونست یه dead man walking هست
    یه چیزی تو مایه های اتفاقی که برای رابرت داونی جونیر توی داستان iron man 2 داشت می افتاد

نانو سوییت هم جلوی الوده شدن الکاتراز رو گرفت چون گولد بعدا فهمید که لباس الکاتراز می تونه بافت های فضایی هارو جذب کنه و باهاشون مطابقت پیدا کنه چون مسلما ویروس روی خود فضایی ها تاثیر نداره دیگه. به همین دلیل اوایل بازی گولد به الکاتراز می گه حتما یه نمونه بافت فضایی هارو پیدا کن تا نانوسوییت روش انالیز رو انجام بده (که اواخر بازی توی دمو نشون داد که انالیز 100 درصد کامل شد) و به همین دلیلم گولد مرتبا می گفت نانوسوییت تنها شانس زنده موندن ما و شکست ادم فضایی هاست. چون می تونست در مقابل ویروس مصونیت داشته باشه
    يادم نمي اد كه گولد همچين حرفي زده باشه... بهترين كار اين هست كه اون قسمت رو براي بار 4 ام بازي كنم تا مطمئن شم :دي
    گولد نمونه ي بافت موجودات فضايي رو مي خواست تا خودش روشون آزمايش انجام بده تا بتونه جلو ي هاگ هاي فضايي رو كه انسان ها رو آلوده مي كرد رو بگيره و اصلأ از اين موضوع كه نانوسوئيت براي انجام اين منظور ساخته شده خبر نداشت!! (تو يك ميان پرده هم مي گه كه آلكاتراز ، نمي دونم با سوئيت چه كار كردي ولي عملكرد و سيگنال هاش ديوانه وار شدن و ... )
    در كل عرضم اين هست كه ممكنه نانوسوئيت به فرد آسيب بزنه و يا نزنه و هيچ حرف مستندي تو بازي كه بتونه اين قضيه رو تأئيد يا رد كنه زده نشده..
    حتي در آخر بازي ، وقتي آلكاتراز ، پرافت رو مي بينه ، پرافت بهش مي گه كه ما بايد اين راه رو ادامه بديم.. اگه قرار بود نانوسئت فرد رو بكشه ، پرافت مي گفت يكي ديگه رو پيدا كن كه راه رو ادامه بده :دي
    دليل خودشكي پرافت هم آلوده شدنش به ويروس فضايي ها بود .
    فکر نکنم بدن لباس رو الوده کنه . بلکه این ویروسه که بدن رو الوده میکنه و تنها عامل زنده نگه دارنده بدن نانو سوییت هست .
    پرافت هم ویروسی شده بود ، شاید نمیدونست که میتونه جلوی ویروسو بگیره .

اولین کاری که کرد این بود که لباسو داد به alcatraz. چون میدونست که خودش ویروسی شده و دیگه dead man walking هست . اگه دقت میکردید توی flash back ها میدیدید که اونموقع alcatraz سالم بود .
    بعد اینکه لباسو بهش میده خودکشی میکنه . این لباس یه رابطه عمیقی با انسان برقرار میکنه . پرافت خودکشی کرد که اختلال ایجاد نشه .
    اینو خود gould تو یه cut sense گفت .
    بعدا توی راه alcatraz هم ویروسی میشه . بعد اینکه از crash site میاد بالا یه موجود میاد و یه چیزی میکنه تو بدنش . بعد اون gould میگه I Dont know what you have done there but The nano suit signal is going crazy.

بعد Suit Deep Scan میفهمند که آلکاتراز هم ویروسیه .
    در نتیجه نانوسوییت ویروسا رو پاکسازی میکنه که در آخر بازی هم ویروسا تبدیل به سلول هایی میشند که قابلیت پاکسازی ویروسای قبلیرو دارند.

6. 2 کاربر از -Albis- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

دوست عزیز نامرئی شدن به معنی روح شدن یا شیشه شدن نیست و این نامرئی شدن از تکنلوژی دوربین و مانیتور نانو استفاده میکنه یعنی تصویر پشت رو به جلو و .... منتقل میکنه

پس این سوتی نبوده

در ضمن پس از گرفتن نانو از اون فضایی ها میتونی قابلیت پنهان کردن سایه رو هم اضافه کنی...

8. 2 کاربر از ATA FARZADI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

دوست عزیز نامرئی شدن به معنی روح شدن یا شیشه شدن نیست و این نامرئی شدن از تکنلوژی دوربین و مانیتور نانو استفاده میکنه یعنی تصویر پشت رو به جلو و .... منتقل میکنه
    ممنون دوست عزیز که روشنم کردی....!
    نمیدونم چرا ولی حس میکنم که این قضیه خیلی احمقانه اس...(قضیه فیلم گرفتنو میگم)
    Last edited by matrix_3s; 12-05-2011 at 11:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

البته تو این بازی از این تکنولورژی استفاده نکردن. چون به نظرم امکان پذیر نیست .

فکر کنم از تکنولورژی کریستال استفاده کردن . چون لباسش کریستالی میشه (اگه توی تریلر دقت کنید) که بازم سایه ایجاد میشه .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

یه سوال واسم پیش اومد پس اون تفنگهایی که از رو زمین برمیداشت چی؟؟؟؟؟
    مگه رو اون تفنگا هم دوربین بود .....؟؟؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پس این سوتی نبوده

در ضمن پس از گرفتن نانو از اون فضایی ها میتونی قابلیت پنهان کردن سایه رو هم اضافه کنی...
    سایه رو واسه چی باید پنهان کنی . هیچکس که سایه رو نمیبینه . من که میگم باگه . وگرنه وقتی میری جلوشون باید ببیننت .

یه سوال واسم پیش اومد پس اون تفنگهایی که از رو زمین برمیداشت چی؟؟؟؟؟
    مگه رو اون تفنگا هم دوربین بود .....؟؟؟
    نانوسوییت میتونه امکانات خودش رو به هرچیزی که در تماسه بده . مثلا واسه تفنگ اون رو هم کریستالیزه میکنه . یا پاورش رو به تفنگ انتقال میده برای حداکثر دمیج . البته چجوری اینکارو میکنه نمیدونم . تا جایی که یادمه از توی نسخه یک هم بود .

13. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sam_sali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Lost Heaven

پيش فرض

سایه رو واسه چی باید پنهان کنی . هیچکس که سایه رو نمیبینه . من که میگم باگه . وگرنه وقتی میری جلوشون باید ببیننت .
    با عرض معذرت از دوست عزیز،
    به نظر من شما میگی باگه چون دوست داری از یه بازی محبوب و مورد ستایش همه که انتظارات ازش یه مقدار بالا رفته بود انتقاد بکنی و بگی "فلان بازی،بازی نبود که!پر از باگ بود!"
    با پوزش مجدد اگه ناراحت شدید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •