تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 634 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

داره خودمونی میشه Golestan64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دم همتون گرم چند روزه سوال پرسیدیم کسی هم نیست که جواب سوالای منو بده

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کد:
    دم همتون گرم چند روزه سوال پرسیدیم کسی هم نیست که جواب سوالای منو بده
    داخل جعبه : 1.هندزفری 2.کابل یو اس بی 3.باطری 4.شارژر 5.خود گوشی

تفاوت 8با 16 چهل پنجاه تومنه که صرف با 8 هست+یه مموری 16

مموری همراه گوشی موجود نیست

پشت جعبه گوشی قید شده i9000 .... فارسی هم نبود(که اکثرا هست) مشکلی نیست یه رام فارسی دانلود می کنی می ریزی روش

3. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

فقط همون در پشتش سفیده ، درسته ؟ ( جاهای دیگش مشکیه ؟ )
    آره فقط در پشتش.... ولی حاشیه دور گوشی هم روشن تره !

5. این کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اینکه دوربین اس ال بهتره کجا و از کی شنیدید؟

30-40 تومن اختلاف ارزش نداره 9003 بگیری همون آی 9000 رو بگیر.. مشکل سه دکمه هم نداره...اگه شهرستانی از دیجی کالا بگیر اگه تهرانی خودت برو علاالدین طبقه ششم حضوری بخر بهتره.
    این جدیدیا مشکل سه دکمه نداره یا اگه داشته باشه قابل حله؟ منظورت کدومشونه؟ قیمت تو علاالدین چنده؟ خبر داری؟

داره خودمونی میشه ahmad710's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقا مشهد i9000با گارانتی 560 تومن بدون گارانتی 495 تومن ،ضمنا 8گیگ هستش .دوستان لطف کنند بگن با این قیمت بگیرم یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه سوال، نتیجه بنچ مارک دقیقن چیو می رسونه؟ گالکسی اس ال توی بنچ مارک از گالکسی اس امتیاز بیشتری اورده بود یعنی این گوشی روونتر کار می کنه؟

---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------

آقا مشهد i9000با گارانتی 560 تومن بدون گارانتی 495 تومن ،ضمنا 8گیگ هستش .دوستان لطف کنند بگن با این قیمت بگیرم یا نه
    دیجی کالا می ده 486. من شاید از دیجی کالا گرفتم. 48 ساعت فرصت تست هم می ده.
    کد:

داره خودمونی میشه mc_pooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    paye takht

پيش فرض شما هم نظرتون رو بگید...

میدونی مشکل کجاست... این که الان همه ی برند ها دارن گوشی های آندرویدی میدن بیرون... سامسونگ... موتورولا... Htc.... LG... Sony... و... این باعث پیشرفت خییییلییییی سریع این گوشی ها میشه... (از نظر سخت افزاری!!) از طرفی این خیلی خوبه... چون باعث پیشرفت سریع تر میشه! ولی از طرف دیگه من که 6 ماهه این گوشی که بهترین گوشی موجود تو اون زمان بود رو گرفتم الان باید کم کم فکر اینو بکنم که بازی های جدید تو گوشیم نمیاد... کم میاره... در مقایسه با xperia play و lمدلهای جدید تر htc و گوشی های دو هسته ای.... در حالی که آیفون هر 2 سال یه مدل جدید میده و گوشی ای که میخری تا 2 سال تاپ بازار میمونه و جایی کم نمیاره...! برنامه ای پیدا نمیشه که گوشیت برای اجراش کم بیاره! من فقط رو این مورد مشکل دارم! نظرتون چیه راجع به این مطلب...؟!

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

بچه ها دو تا سوال:
    من رو خرید گالکسی اس و گالکسی اس ال گیر کردم. اس ال فک کنم دوربین بهتری داره و این برام مهم هست. توی کار چقد تفاوت دارن این دو تا گوشی؟
    و سوال دوم، خرید از دیجی کالا رو توضیه می کنید؟ اگه مشکل سه دکمه داشته باشه می شه کاریش کرد؟ کسی خرید کرده این گوشی رو مثلن از اونجا؟
    فرق بین S و SL توی کیفیت صفحه نمایش هست نه دوربین . Galaxy S :Super AmoLED هست ولی

SL : Super Clear LCD هست !

مشکل سه دکمه هم 100% قابل حل شدن هست اینجا رو بخونید :

کد:

---------- Post added 13-05-2011 at 12:01 AM ---------- Previous post was 12-05-2011 at 11:56 PM ----------

میدونی مشکل کجاست... این که الان همه ی برند ها دارن گوشی های آندرویدی میدن بیرون... سامسونگ... موتورولا... Htc.... LG... Sony... و... این باعث پیشرفت خییییلییییی سریع این گوشی ها میشه... (از نظر سخت افزاری!!) از طرفی این خیلی خوبه... چون باعث پیشرفت سریع تر میشه! ولی از طرف دیگه من که 6 ماهه این گوشی که بهترین گوشی موجود تو اون زمان بود رو گرفتم الان باید کم کم فکر اینو بکنم که بازی های جدید تو گوشیم نمیاد... کم میاره... در مقایسه با xperia play و lمدلهای جدید تر htc و گوشی های دو هسته ای.... در حالی که آیفون هر 2 سال یه مدل جدید میده و گوشی ای که میخری تا 2 سال تاپ بازار میمونه و جایی کم نمیاره...! برنامه ای پیدا نمیشه که گوشیت برای اجراش کم بیاره! من فقط رو این مورد مشکل دارم! نظرتون چیه راجع به این مطلب...؟!
    کی گفته این گوشی داره کم میاره ؟

در ضمن هر کی Xperia Play بگیره به نظرم ضرر کرده چون اولا زاویه دید خوبی نداره . دوما با این پول آدم میتونه

حداقل 3 تا PSP GO هـک شده بخره با قدرت CPU 1.33 GHz ! تازه تا آخر 2011 NGP یا PSP2 قراره بیاد که

قدرتش با PS3 برابری میکنه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من اینقده متوجه می شم از انگلیسی که جلوی هر دو تا دوربین نوشته 5 ! منظور من کیفیت عکس هاست که می تونید یه نگاهی بندازید، شاید حرف من رو تایید کردید!

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

سلام
    دوستان چطوری می تونم فایل های دیتای بازی و برنامه ها رو به گوشی انتقال بدم چون بصورت معمولی کپی پیس که می کنم خیلی طول میکشه ؟

13. این کاربر از moj63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •