میشه دقیقتر توضیح بدی.منظور من اینه که از طریق کامپیوتر وقتی میخای یک نرم افزاررو دانلود کنی و در حالی که گوشی با کابل به سیستم وصل هست یک همچین پیغامی میده وگرنه با خود گوشی که من راحت وصل میشم به مارکت پلیس و مشکلی هم ندارم.
ممنون
میشه دقیقتر توضیح بدی.منظور من اینه که از طریق کامپیوتر وقتی میخای یک نرم افزاررو دانلود کنی و در حالی که گوشی با کابل به سیستم وصل هست یک همچین پیغامی میده وگرنه با خود گوشی که من راحت وصل میشم به مارکت پلیس و مشکلی هم ندارم.
ممنون
عجیبه
من که نه با کامپیوتر مشکل دارم نه با گوشی
احتمالا با V*N کانکت نیستید؟
سلام دوستان
یه سوال فوق فوری .....ایا میشه روی این گوشی وی پی ان نصب کرد ؟ اگه راهی هست ممنون میشم کمک کنید ........با تشکر..........
نه نمیشه
سلام
خیر نمیشه ولی مایکروسافت قول داده این امکان رو اضافه کنه (احتمالا بعد از اپدیت Mango)
نه با وی پی ان وصل نیستم.من زمانی که کوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر و از روی بعضی سایتها که میخام نرم افزار دانلود بکنم یک روشش اینه که با زون دانلود بکنم وقتی این روش رو انتخاب میکنم اونوقت نرم افزار زون که رو سیستم نصبه باز میشه اتومات و یک صفحه باز میشه که باید با یوزر ویندوز لایو لاگین کنم و زمانی که یوزر و پس رو میزنم بهم پیغام میده که لوکیشن سیستم با لوکیشن اکانت ویندوز لایوم یکی نیست . نمیدونم مشکل از کجاست. شما میشه چک کنی ببینی اکانت لایوت و سیستمت روی یک کشور ست شده یا نه .
بقیه دوستان هم اگه تجربه ای دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.
ممنون
سلام من میخوام بدونم آیا روی این گوشی میشه آندروید نصب کرد مثل hd2
این گوشی به غیر از ویندوز 7 چیزی بالاتر از hd2 داره اصلا هم تراز hd2 هست
اگه میشه سریع جواب بدید
اساتید با عرضه خسته نباشید.
گوشی hd7 من با برنامه zune هم به کامپیوتر وصل نمیشه چی کارش باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جزء اساتید با عرضه نیستم ولی یک سوال : برنامه ZUNE رو کامپیوترتون نصبه ، اگه نصبه آپدیت شده است یا نه ؟
خبر جدید.تا 1 ماه دیگه صبر کن چون پیش زمینش اومده.
اینک لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)