بابا سيو مرحله ي5 رو بزاريد اينجا
منو كشتيد چرا جوابمو نميديد![]()
بابا سيو مرحله ي5 رو بزاريد اينجا
منو كشتيد چرا جوابمو نميديد![]()
سلام من وقتي مرحله ي 2 رو گذروندم وقتي كه ميخواد وارد مرحله ي 3 بشه بعد از فيلم لودينگ نمياد تصوير سياه ميشه
اين براي چيه؟ گرافيكم جي فورس 8500 رمم 2گيگ
لطفا جوابمو بديد اگه تونستين سيو مرحله ي 4 رو برام بزارين تا بازي كنم
باتشكر![]()
سلام دوستان....
م یخواستم بپرسم...کرایسیس 2 xbox livesh برای همیشه رایگانه؟؟ یا الان من که بازی کردم چند روز رایگانه و تموم میشه؟
و خریدنیه آنلاینش؟؟
مرسی از نظرتون![]()
نه تموم شدنی نیست و دائمی میتونید آنلاینشو بازی کنید چون مثله بعضی بازیها آنلاین کد ندارد !
در ضمن شما آنلاینش رو بازی کردید راحت میشد بازی کرد ؟ تاخیر یا لگ داشت ؟ تیر میزدید همون موقع میخورد به طرف ؟
برادر من شما همه جای دنیا رو با ایران اشتباه گرفتی ؟
همین شرکت ها اگر تو ایران نماینده رسمی داشته باشن مطمعن باش هر کسی عشق بازی داشته باشه اصلشو رو میخره .
در ضمن بازی های کنسول هم کرک میشه در حد حد تیم ملی اصلا کرک شدن ربطی به کنسول و PC نداره .
توی تمام دنیا هم افراد معمولا کم خرجترین راه رو انتخاب میکنند این امر تنها منحصر به ایران نیست مثلا شما برید سرورهای crack شده mw2 ببینید چند تا سرور هست و چند نفر بازی میکنند و بعدش برید سرورهای اصلی بازی ببینید چند نفر بازی میکنند خواهید دید در سرورهای crack شده نفرات بسیار بیشتری بازی میکنند سرورهای آلمان آمریکا ایتالیا و هر جایی رو که ببینید معمولا کرک شده ها بیشتر هست !
اصلا برید تاپیکهای کشورهای دیگه ببینید هر بازی میاد چند نفر دنبال کرک اون میگردن و پیگیرش هستند !
هیچ کس نمیتونه منکر این بشه که pc دست آدمها رو بیشتر برای استفاده غیر قانونی از بازیها باز میزاره مثلا همین crysis 2 در بخش آنلاین شما میتونید راحت یک ترینر بگیرید که هر کاری دلتون میخواد بکنید اما در کنسولها این قضیه بسیار کم هست یا بهتره بگم نیست !
همانطور که بازیها در pc ساخته میشوند امکان دخل و تصرف کردن در آنها هم در pc خیلی راحت تر هست !
بازیهای کنسول کرک نمیشوند دوست عزیز بلکه کنسول رو ه.ک میکنند و این ه.ک هم مشکلات بسیاری دارد از قبیل اینکه آپدیت فلان باید نباشه ، فلان کار رو نباید کرد ، مبادا به شبکه کانکت شد چون آپدیت میشه و ه.ک از کار میفته و ....... !!!
Last edited by jimrako; 09-05-2011 at 18:26.
تا آخر عمرتم بازی کنی رایگانه دوست عزیز خیالت تخت .
یکی جواب منو بده لطفا![]()
سلام
دوستان تو اون جایی که از زیر یه واحد متروکه داریم عبور میکنیم بعدش یه هیولای بزرگ چهارپا میپره باید بکشیمش. (اولین جایی که بزرگترین هیولای بازی ظاهر میبشه)
بعدش باید هیولا رو بکشیم . بعد از اینکه هیولا مرد فرمانده دیوار رو میترکونه و با دو تا ماشین میاد جلو و با یکی از سربازاش از یکی از ماشین ها پیاده میشن.
در اونجا من نمیدونم باید چی کار کنم چون فرمانده هیچ چیزی بهم نمیگه.
اونجا دوستم گفت وقتی که جلوی فرماندمون میریم باهامون حرف میزنه و سوار ماشین میشیم و رگبار ماشین به من سپرده میشه اما من وقتی میرم جلوی فرمانده هیچ چیزی بهم نمیگه.
مشکل از چیزیه؟
باید کاری رو انجام میدادم؟
ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید.
کسی نمیگه pc بهتره. فقط اینکه pc قدرت سخت افزاری بیشتری می تونه از کنسول داشته باشه - حالا بحث قیمتش جدا -
ولی اتفاقا برعکس . به دلیل اینکه سخت افزار کنسول همیشه ثابته و مشکلات اپگرید رو نداره و از این لحاظ (مالی) برای خیلی از گیمر های جهان بهتره به نظرم اینده در اختیار کنسول هاست. اگه کنترل کنسول ها در نسل های بعدی بهتر بشه (در حد pc) به نظرم pc رفته رفته فراموش میشه. هر دستگاهی به سمت وظیفه تخصیصش میره. بازی برای کنسول و مدیریت کشوری با pc
در ضمن بحث -- و این ها هم نیست. چون بازی های کنسول ها هم لیک و -- میشن. الان میشه به راحتی بازی های کنسول ها رو مثل بازی pc از اینترنت تهیه کرد
تنها بحث اینه که وقتی مایکروسافت یا سونی یه دستگاه تخصصیی فقط برای بازی کردن میسازن خب طبیعیه که ازش ساپورت هم بکنن.
نمونش هم بازی های rockstar که داستان رلیز نشدن بازی هاش روی pc از وقتی شروع شد که مدیر بخش گیم مایکروسافت لوگو gta IV رو روی بازوش تتو کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)