تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: سیستم خنک کننده ، راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام به دوستان
    منم مشکل این دوستمون رو دارم(در مورد داغ شدن گرافیک 460 evga) در حین بازی دماش تا 100 درجه هم می ره!
    کیس ایکس 3 دارم و همه قطعات دماشون عادی و خوب هستش.با یه کمی ابتکار (به وسیله مقوا و چسب نواری و یه فن 8و 2 تا کش پول ) یه سیستم خنک کننده ساختم و از پشت کیس به ته کارت بستم طوری که هوای گرمی رو که به وسیله فن خود کارت میاد بیرون با سرعت بیشتری میکشه بیرون دما حدود 5 درجه تغییر کرده ولی به هر حال هنوز داغ هستش!
    حالا 4 تا سوال دارم: 1- دوستانی که میگن 460 جزو خنک هاست منظورشون از خنک در فول لود چنده؟
    2- من از مارک evga تعریف زیادی شنیده بودم و فکر می کردم فقط کارت من مشکل داره ولی ظاهرا بقیه هم این مشکلو دارن در ضمن من طبق عرف فن کارت رو باز کردم و خمیرشو عوض کردم(خمیر 500 تومنی) گارانتی این کار رو جزو دستکاری غیر مجاز می دونه یا نه؟
    3- چه راه حلی پیشنهاد می کنین برای این مشکل(داغی)؟
    4- این دمای بالا چقدر از عمر کارت کم میکنه؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام به دوستان
    منم مشکل این دوستمون رو دارم(در مورد داغ شدن گرافیک 460 evga) در حین بازی دماش تا 100 درجه هم می ره!
    کیس ایکس 3 دارم و همه قطعات دماشون عادی و خوب هستش.با یه کمی ابتکار (به وسیله مقوا و چسب نواری و یه فن 8و 2 تا کش پول ) یه سیستم خنک کننده ساختم و از پشت کیس به ته کارت بستم طوری که هوای گرمی رو که به وسیله فن خود کارت میاد بیرون با سرعت بیشتری میکشه بیرون دما حدود 5 درجه تغییر کرده ولی به هر حال هنوز داغ هستش!
    حالا 4 تا سوال دارم: 1- دوستانی که میگن 460 جزو خنک هاست منظورشون از خنک در فول لود چنده؟
    2- من از مارک evga تعریف زیادی شنیده بودم و فکر می کردم فقط کارت من مشکل داره ولی ظاهرا بقیه هم این مشکلو دارن در ضمن من طبق عرف فن کارت رو باز کردم و خمیرشو عوض کردم(خمیر 500 تومنی) گارانتی این کار رو جزو دستکاری غیر مجاز می دونه یا نه؟
    3- چه راه حلی پیشنهاد می کنین برای این مشکل(داغی)؟
    4- این دمای بالا چقدر از عمر کارت کم میکنه؟
    شمامیتونی ازبرنامه خودسایت EVGA برای بالابردن دورفن گرافیکتون درحین کارهای سنگین استفاده کنید یا ازخنک کننده هایی که واسه گرافیک تولید شده بهره ببرین تادمای گرافیکتون کمتربشه

برنامه بالابردن دورفن کارتهای EVGA

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شمامیتونی ازبرنامه خودسایت EVGA برای بالابردن دورفن گرافیکتون درحین کارهای سنگین استفاده کنید یا ازخنک کننده هایی که واسه گرافیک تولید شده بهره ببرین تادمای گرافیکتون کمتربشه

برنامه بالابردن دورفن کارتهای EVGA

کد:
    عزیز این برنامه رو گرفتم بیشتر به درد اورکلاک می خوره و در قسمت تنظیم دور فن هم گزینه جالب توجه خاصی نداره فقط دور فن رو میشه تنظیم کرد.مشکل اصلی این کارت اینه که حتی در حداکثر دور فن زیر فول لود دما بالا می ره. من فکر می کنم مشکل از خود چیپست و کارت باشه. در ضمن برای یه کارت 250 تومنی عاقلانه نیست که از یه خنک کننده 70 تا 80 تومنی استفاده کنیم.(من حتی دنبال این راه هم رفتم ولی خنک کننده ای برای این کارت پیدا نکردم)من یکی که هر راهی به عقلم می رسید رفتم به در بسته خوردم فکر میکنم بی دردسرترین راه اینه که اینقدر ازش استفاده کنیم که بسوزه (البته کارتهای انویدیا صد تا جون دارن!)
    انشا الله که تاپیک بعدیم در مورد خرید یه کارت گرافیک جدید نباشه!دعا کنید!

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

عزیز این برنامه رو گرفتم بیشتر به درد اورکلاک می خوره و در قسمت تنظیم دور فن هم گزینه جالب توجه خاصی نداره فقط دور فن رو میشه تنظیم کرد.مشکل اصلی این کارت اینه که حتی در حداکثر دور فن زیر فول لود دما بالا می ره. من فکر می کنم مشکل از خود چیپست و کارت باشه. در ضمن برای یه کارت 250 تومنی عاقلانه نیست که از یه خنک کننده 70 تا 80 تومنی استفاده کنیم.(من حتی دنبال این راه هم رفتم ولی خنک کننده ای برای این کارت پیدا نکردم)من یکی که هر راهی به عقلم می رسید رفتم به در بسته خوردم فکر میکنم بی دردسرترین راه اینه که اینقدر ازش استفاده کنیم که بسوزه (البته کارتهای انویدیا صد تا جون دارن!)
    انشا الله که تاپیک بعدیم در مورد خرید یه کارت گرافیک جدید نباشه!دعا کنید!
    اماازیکی شما توحالت لودغیرطبیعی میادتو این سایت بنچمارک بعلاوه دمای این گرافیک زده شما یک درایوردیگه ازکارتتون نصب کنید اگرویندوزتونم 7 اون قسمتی که امتیاز میده به ویندوزفعال نکنیدبعدش تو حالت لود گرافیکتون تست بزنید ببینیدتاثیرداره.

لینک
    کد:

5. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •