الان بازی تست شده و باز ارور cdkey داد.
الان بازی تست شده و باز ارور cdkey داد.
اقا کار نمیکنه :( کرک جدید نیومده ؟
من تا حالا 2 تا بست دادم اینجا که تکراری هم نبودن . جریان چیه ؟ 2 روز گذشت و قرار نیست تاییدیه بگیریم یا سره کاریه کلا ؟
درود عزیز . فعلا صبر کن کرک ها کار نمیکنن . باید تا اومدن کرکه جدید صبر کنی
میلاد جان . فعلا که معلوم نیست کی کرک جدید بیاد یا اصلا بیاد یه روزی ! کسایی که میتونن مولتی بازی کنن لطف کنن و بگن دقیقا تو چه ساعتهایی میتونن ! تشکر .
همین الآن تست شد و مولتی کار میکنه!![]()
بله عرفان جان . امشب از بعد 8:30 خوب جواب داد اما هرچی بیشتر بازی میکنم بیشتر دلمو میزنه![]()
ساعت 1 شب کار کرد
یکی اموزشی چیزی واسه مولتی نداره ؟ ما که میریم تو بازی نمیدونیم باید چه کار بکنیم همین جور فقط هر کی رو ببینیم بهش تیر میزنیم و از اخر میمیریم و تیممون اخر بازنده میشه . حیروون و سرگردون تو بازی میچرخم .
راستی اینایی که باهاشون بازی میکنیم یعنی Marines ادمن یا هوش مصنوعین ؟ چون خیلی سریعن .
Gregar جان . دیشب تونستم از 8:30 تا 1:30 بدون مشکل بازی کنم . از لحاظ گیم پلی خیلی چیزه جالبی نیست . روشن و واضح نیست که باید چه حرکتی انجام داد ! رادار!ش هم که اصلا جالب نیست اما در کل هرچی بیشتر بازی کنی بیشتر میاد دستت .
اونایی هم که باهاشون بازی میکنی آدمن دیگه ! مولتی دیگه . موفق باشی .
پس حتما پینگم بالاتره از اونا . کی میگه میشه با پینگ 300 بازی کرد . من پینگم 240 بود تا طرف رو میدیدم یه ثانیه بعدش میمردم . صحنه اهسته هم که نشون میداد حداقل طرف 3 ثانیه بهم تیر میزنه .
گیم پلی که داره . یه سری چیزا مثل پرچم تو بازی هست نمیدونم چجوریه . لول اپ شدن هاش چجوریه . یا قدرت های خاصش . امتیاز گیری . بردن و باختنش چه جوریه . انواع مپهاش و کلاس هاش . دشمنا توی رادار و خودی ها تشخیص سریعشون چجوریه . یه کم پیچیده است .
در کل من چون تعریفش رو شنیدم میگم وگرنه داشتیم بازی رو رو Post Human همون very hard میرفتیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)