تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 86 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 857

نام تاپيک: اا اخبار AMD اا AMD News اا

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

منم همینو میگم amd مثل اینتل نیست که کاربراشو اذیت کنه هی تغییر پلتفرم بدن احتمالا روی am3 بشینه
    حالا من شنیدم این سی پی یو 128 بیتیه!!!!
    حالا این قضیه درسته؟
    فقط رو ویندوز 8 میشینه
    فکر کنم یکی دیگه از علت های تاخیر بولدوزر هم برای همینه که همزمان با سیستم عامل 8 که پردازنده های 128 بیتی رو هم ساپورت میکنن میخواد وارد بازار بشه

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

فقط رو ویندوز 8 میشینه
    چه اینتل چه amd محاله همچین اشتباهی بکنن.کاربرا توی دنیابه این راحتی ویندوزشونا تغییر نمیدن.اگر این کارو بکنه به مقدار فوق العاده زیادی از فروشش کم میشه

3. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

منم همینو میگم amd مثل اینتل نیست که کاربراشو اذیت کنه هی تغییر پلتفرم بدن احتمالا روی am3 بشینه
    حالا من شنیدم این سی پی یو 128 بیتیه!!!!
    حالا این قضیه درسته؟
    فقط رو ویندوز 8 میشینه
    فکر کنم یکی دیگه از علت های تاخیر بولدوزر هم برای همینه که همزمان با سیستم عامل 8 که پردازنده های 128 بیتی رو هم ساپورت میکنن میخواد وارد بازار بشه
    درسته که 128 بیت هست ولی رو سیستمهای قدیمیتر هم اجرا میشه مثل الان که از رو پردازنده 64 بیت ویندوز 32 بیت ریخته میشه و در کل از این طرف میشه نرم افزار پایینتر انداخت ولی از اون طرف نمیشه رو سیستم 32 بیتی نرم افزار 64 بیت انداخت!البته به گفته amd چون همزمان از 2 تا 128 بیت استفاده میشه پس 256 بیت در عمل هستحالا منم نمیدونم چرا وقتی تو 64 بیت موندیم میان 128 می زنند ! اصلا تا 20 سال دیگه عموم از 128 بیتی چقدر استفاده میکنند! تازه اون موقع همه میشه 64 بیت سیستم عاملشون
    Last edited by millad1388; 06-05-2011 at 22:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

درسته که 128 بیت هست ولی رو سیستمهای قدیمیتر هم اجرا میشه مثل الان که از رو پردازنده 64 بیت ویندوز 32 بیت ریخته میشه و در کل از این طرف میشه نرم افزار پایینتر انداخت ولی از اون طرف نمیشه رو سیستم 32 بیتی نرم افزار 64 بیت انداخت!البته به گفته amd چون همزمان از 2 تا 128 بیت استفاده میشه پس 256 بیت در عمل هستحالا منم نمیدونم چرا وقتی تو 64 بیت موندیم میان 128 می زنند ! اصلا تا 20 سال دیگه عموم از 128 بیتی چقدر استفاده میکنند! تازه اون موقع همه میشه 64 بیت سیستم عاملشون
    بله درسته رو سیستم عامل 64 بیت هم کار میکنه ولی از حداکثر کارایی سی پی یو استفاده نمیشه
    واحدهای اجراییش فکر کنم مثل سندی بریج دارای دو واحد 128 بیتی هست یعنی در هر لحظه 128 بیت دستور pipline اجرا میشه که به صورت موازی پردازش میشن
    اون دوتا 128 بیت تعداد واحد های اجرایی هست و طول دستور نیست

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

یک مورد دیگه هم اینکه تو این معماری جدید به خاطر 128 بیت شدن هم چیز ! سرعت به طرز وحشتناکی بالا رفته! و همزمانی هم همینطور و کلا خفن ترین معماری که تو عمرم دیدم! این شرکت amd همه چیزش جهشی رشد میکنه ! اون از معماری خفن گرافیکش که nvidia تا مرض برشکستگی برد اینم از این معماری به اسم رمز بولدوزر که معلوم نیست چه بلایی سر اینتل بیاره
    فقط اینتل شانس یا زرنگی که داره فناوری ساختش بالاتره و مثلا میشه اینتل =22nm و amd=32nm که اگه فناوری ساخت هر دو یکی بود اینتل خیلی عقب میافتاد و البته بازم همه اینتل میخریدند به خاطر بازاریابی حرفه ای اینتل و افتضاح بازاریابی =تبلیغ و .. =amd
    کافیه تعداد خبر های نسل جدید اینتل و انقلاب نسل جدید amd که هنوز نیومده را با هم مقایسه کنید
    من دقیقا یادمه زمانی که amd از هر لحاظ برتر بود و همه pentium4 میخریدند!

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

بله درسته رو سیستم عامل 64 بیت هم کار میکنه ولی از حداکثر کارایی سی پی یو استفاده نمیشه
    واحدهای اجراییش فکر کنم مثل سندی بریج دارای دو واحد 128 بیتی هست یعنی در هر لحظه 128 بیت دستور pipline اجرا میشه که به صورت موازی پردازش میشن
    اون دوتا 128 بیت تعداد واحد های اجرایی هست و طول دستور نیست
    اولا همه پردازنده ها 64 بیت هستش
    دوما من از خودم در نمیارم و هر دو واحد 128 بیت همزمانن! یعنی یکی یک کاری میکنه ویکی دستورات تمام کننده بعدی ادامه رو انجام میده! یعنی با هم جمع میشن!یعنی هر دو واحد همزمان در حالذ انجام عملیان گرفتن و تمام کردند
    یعنی وقتی عملیات خواندن رو 4 تا pipline تموم میشه میره به عنوان دستور اون 4 تای دیگه! همین هم باعث شده همه این معماری رو ستایش کنند و به عنوان انقلاب جدید نام ببرند
    Last edited by millad1388; 06-05-2011 at 22:28.

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این شرکت amd همه چیزش جهشی رشد میکنه ! اون از معماری خفن گرافیکش که nvidia تا مرض برشکستگی برد
    خیلی مایلم مدرکی در مورد این صحبتی که فرمودید ارائه بدید در مورد فروش این 2 برند
    هنوز هم nvidia سم بیشتری در مورد فروش کارت های گرافیکی داره

فقط اینتل شانس یا زرنگی که داره فناوری ساختش بالاتره و مثلا میشه اینتل =22nm و amd=32nm که اگه فناوری ساخت هر دو یکی بود اینتل خیلی عقب میافتاد و البته بازم همه اینتل میخریدند به خاطر بازاریابی حرفه ای اینتل و افتضاح بازاریابی =تبلیغ و .. =amd
    ر
    با اومدن سری جدید همه چیز معلوم میشه و قدرت هر 2 پلتفرم روشن میشه اما در حال حاظر فن آوری ای ام دی در پردازنده 45 نانو هستش ولی اینتل 32 و همون طور که می دونید فن آوری ساخت تو کارکرد پردازنده و دمای اون و ... موثر هست

8. این کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان آیا پردازنده های تازه AMD روی درگاه های AM3+ سوار می شه یا خیر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad20ali20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

دقیقا تو همان زمانی که همه به من سفارش میکردن p4 بخر من amd رو انتخاب کردم . واقعا منو راضی کرد و از اون زمان کلا دیدم نسبت به این شرکت عوض شد.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اون از معماری خفن گرافیکش که nvidia تا مرض برشکستگی برد
    یعنی معماری AMD حالا VLIW4 یا 5 از FERMI قویتره؟!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یک مورد دیگه هم اینکه تو این معماری جدید به خاطر 128 بیت شدن هم چیز ! سرعت به طرز وحشتناکی بالا رفته! و همزمانی هم همینطور و کلا خفن ترین معماری که تو عمرم دیدم! این شرکت amd همه چیزش جهشی رشد میکنه ! اون از معماری خفن گرافیکش که nvidia تا مرض برشکستگی برد اینم از این معماری به اسم رمز بولدوزر که معلوم نیست چه بلایی سر اینتل بیاره
    کافیه تعداد خبر های نسل جدید اینتل و انقلاب نسل جدید amd که هنوز نیومده را با هم مقایسه کنید
    من دقیقا یادمه زمانی که amd از هر لحاظ برتر بود و همه pentium4 میخریدند!

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

اولا همه پردازنده ها 64 بیت هستش
    دوما من از خودم در نمیارم و هر دو واحد 128 بیت همزمانن! یعنی یکی یک کاری میکنه ویکی دستورات تمام کننده بعدی ادامه رو انجام میده! یعنی با هم جمع میشن!یعنی هر دو واحد همزمان در حالذ انجام عملیان گرفتن و تمام کردند
    یعنی وقتی عملیات خواندن رو 4 تا pipline تموم میشه میره به عنوان دستور اون 4 تای دیگه! همین هم باعث شده همه این معماری رو ستایش کنند و به عنوان انقلاب جدید نام ببرند
    شما دارید صحبت منو میکنید و با صحبت من فرقی نمیکنه منم دارم حرف شما رو میزنم و در این معماری از دو واحد اجرایی 128 بیتی استفاده میشه برای عملکرد بهتر در اجرای دستور العمل های 256 بیتی
    من صحبتم اینه که گفته شده این پردازنده ها 64 بیتی نیست و 128 بیتی هست
    منظورم طول دستور اجراییه نه تعداد آن
    بعدشم همه ی پردازنده ها 64 بیتی نیست 32 بیتی هم هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •