یعنی چی که فقط فرمون خودش رو میخوره آخه!!!!
من خودم یه لاجیتک دارم که بهش میخورم حالا میخوام یه مدل بالاتر بگیرم اسم فرمون بالا هم لاجیتک momo هستش.....
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
یه دنیا ممنون.
یعنی چی که فقط فرمون خودش رو میخوره آخه!!!!
من خودم یه لاجیتک دارم که بهش میخورم حالا میخوام یه مدل بالاتر بگیرم اسم فرمون بالا هم لاجیتک momo هستش.....
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
یه دنیا ممنون.
عزیز من اون فرمونی که شما داری حتما ایکس باکس رو هم ساپرت میکنه (یه جاش باید نوشته باشه)
من یه دسته ایرانی دیدم مارکشم فراسو بود که به ایکس باکس هم میخورد
حالا اون فرمونی رو که شما میگی باید سرچ کنی ببینی ایکس باکسو هم ساپرت میکنه یا نه (سایت سازندش برو)
دوست من ميشه بيشتر توضيح بدي ؟
من هم مي خوام سيو بازيها رو بريزم تو فلش مموري.
يكي ديگه از دوستان هم توضيح داده بود ،گفته بود كه خودش ميريزه رو مموري 2 گيگ.اما من متوجه نشدم منظورشون از اين فايلها چيه ؟ توي فلش مه فايلي نداره ؟ يعني خود دستگاه فايل رو ميسازه تو مموري ؟(اصلا فلش مموري يا مموري ؟)
منظور من این هست اول دستگاه فلش رو فرمت می کنه و یه بخشی مثل مدیریت فایل گوشی هست پوشه بندی می کنه اون جوری یه سری پوشه می سازه اما وقتی فلش رو وصل می کنید به کامپیوتر خبری از اون لیست پوشه ها نیست فقط یک پوشه مخفی به نام Xbox360 هست با چند فایل مخفی Data0000 درون پوشه وجود داره این ها داخل کامپیوتر به صورت دستی نمی تونید ویرایش کنید مثل یک سیو بهش اضافه کنید چند تا کم کنید این کار ها رو فقط با ایکس باکس می شه انجام داد.
منظور من این بود حالا شاید برنامه ای هم باشه که بتونید سیو ها تکفیک کنید.
عزیز دستت درد نکنه ولی وقتی میرم تو بخش فرمون ها یا همون ویل فقط دو مدل میاره که حتی همون دوتا رم نزده به چی میخوره!!!!!اینم آدرسش:
(با اپرا باز کنید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Top Gear The Stig; 05-05-2011 at 12:07.
با برنامه xtaf میشه تفکیک کرد ولی یاد دادنش سخته
شما یه کاری کن:
فلشو بزن به ایکس باکس
تمام سیو هاتو بریز تو فلش
بعد فلشو بزن به کامپیوتر یه فلدر هیدن به نام xbox360 وجود داره اونو کپی کن تو کامپیوترت
بعد اگه خواستی اون فولدر xbox360 رو از فلشت پاک کن
هر موقع که خواستی اون سیو هارو توی ایکس باکس ببینی
فلشو به fat32 فرمت کن بعد اون فولدر xbox360 رو کپی کن تو فلش بعد فلشو بزن به ایکس باکس
بعد میبینیش!
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
اقا aol browser رو دانلود کنید بعد ساین این شید
تمام فیلترارو رد میکنه!!
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
نمیدونم والا ! باید از جایی که میفروشه بپرسی
بروبچ کسی نمیدونه؟
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
این triple pack رو خریدم
بازی trials hd و limbo خیلی خفنه مخصوصا لیمبو بازیش تو مایه های دپرسه!(خوراک خودمه)
ولی حیف فقط از درایو اجرا میشه رو هارد هم نصبش میکنی بازم از درایو میخونش
آره به منم خیلی حال داده،آدمو میبره تو فازه غم..............
این درایو 360 هم که دورش 3 برابر دوره موتور B.M.W M3 هستش![]()
احتمالاً با اومدن x360key بايد با صداي بلند درايو ها ( كه البته تو اسليم ديگه نيست) خداحافظي كرد![]()
از شر نصب بازی روی هارد هم راحت میشیم .
اخه باز یه پول باید به اون بدیمحسام الان تو سایت اقا میثم زده باندال 4 گیگ همون درایوش که حک شده 460 تومن
یعنی هم کینکت هم خودش ، خب این خوب نیست؟
یه سوال این بازی های xbox کپی رو فقط بزاری تو دریاو بازی اجرا میشه یا نه باید کپی کنی تو دستگاه؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)