من هم دیروز برای اولین بار آنلاین بازی کردم... خیلی باحاله!!!فقط موندم با پینگ 500-600 چه طوری بدون لگ بازی میکنم؟!
راستی یه چیزی:
در انتخاب اون کلاس ها من Sniper رو آنلاک کردم (اشتباهی) نمیشه کاریش کرد؟ چند لول یک بار میشه از این ها آنلاک کرد؟
من هم دیروز برای اولین بار آنلاین بازی کردم... خیلی باحاله!!!فقط موندم با پینگ 500-600 چه طوری بدون لگ بازی میکنم؟!
راستی یه چیزی:
در انتخاب اون کلاس ها من Sniper رو آنلاک کردم (اشتباهی) نمیشه کاریش کرد؟ چند لول یک بار میشه از این ها آنلاک کرد؟
دقیقا نمیدونم برای آنلاک کردن باید لول چند باشی اما میدونم که با گرفتن dog tag میتونی امکانات جدید اضافه کنی!
دیدی وقتی یکی رو میکشی یه چیز نورانی ازش میفته ؟اون dog tag هست حتما اونها رو بردار برای اینکه امکانات جدید رو باز کنی به کارت میان
در ضمن وقتی تیر میزدید همون موقع به دشمن میخورد ؟ تاخیر داشت ؟
ممنون از توضیحات!دقیقا نمیدونم برای آنلاک کردن باید لول چند باشی اما میدونم که با گرفتن dog tag میتونی امکانات جدید اضافه کنی!
دیدی وقتی یکی رو میکشی یه چیز نورانی ازش میفته ؟اون dog tag هست حتما اونها رو بردار برای اینکه امکانات جدید رو باز کنی به کارت میان
بله همون موقع تیر میخورد! کلا Lag و Dly نداشتم! با این که در سرور های اروپا بازی میکردم!!! پینگم هم حدودا 500 تا 700 بود...در ضمن وقتی تیر میزدید همون موقع به دشمن میخورد ؟ تاخیر داشت ؟
جالبه در گارنا DoTA که بازی میکنیم پینگ نهایتا حدود 200 باید باشه!
سلام ...
نميدونم چه دكمه اي بود ولي وقتي ميزنيش دشتش رو نشون ميده كه رو انگشتاش يه چيزي هست ...اينا چيه ؟؟
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
هر كسي رو بكشيم از اينا ازش مي افته ؟؟
من نديدم زياد اخه ...
H هست!سلام ...
نميدونم چه دكمه اي بود ولي وقتي ميزنيش دشتش رو نشون ميده كه رو انگشتاش يه چيزي هست ...اينا چيه ؟؟
این ها قابلیت های نانوسویت هستن که در هر انگشت یکی رو میتونید فعال داشته باشید که هر کدوم یه کاری رو انجام میدن...
مثلا تیر ها رو رنگی نشون میدن یا قابلیت های دیگه...
برای آنلاک کردنشون هم باید Nano Catalyst جمع کنید(بعد از کشتن بیگانه ها ازشون به جا میمونه)
موفق باشید.
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
در مولتی البته!هر كسي رو بكشيم از اينا ازش مي افته ؟؟
من نديدم زياد اخه ...
شدیدا با این حرفات منو در کف آنلاین این بازی گذاشتی به زودی بازی رو برای ps3 میخرم برای آنلاینش![]()
سلام دوستان من بازی رو تموم کردم ولی دوتا از قابلیت های نانو سوئیت مونده حالا که دوباره مرحله رو میرم که اون قابلیت رو فعال کنم(هر مرحله ای) وقتی فضایی ها رو میکشم مینویسه که مثلا 100 تا نانو کاتالیست ورداشتی ولی h رو که میزنم مینویسه شما 0 نانو کاتالیست دارین این باگه یا بعد از این که بازی تموم بشه دیگه نمیشه نانو کاتالیست ورداشت؟
آره خیلی زیباست...شدیدا با این حرفات منو در کف آنلاین این بازی گذاشتی به زودی بازی رو برای ps3 میخرم برای آنلاینش
البته مشکلاتی هم داره مثلا فکر میکنم به راحتی از ترینر استفاده میکنن و این حرفا... من در این مورد ها تجربه ای ندارم!
خوبی ps3 اینه که ترینر و این حرفا نداره![]()
میبینم که همگی از آنلاین کرایسیس تعریف میکنند
اینطور که میبینم بهتره منم پچشو دانلود کنم
و کمی بیخیال رد الرت بشم و کرایسیس بزنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)