اين روز ها همه از ميثم خريد ميكنند ! شما چطور؟
منم ميخوام يه ٤گيگ ٩٥٠٤ بگيرم تو خرداد ولي ميترسم ٩٥٠٤ تا اون موقع تموم شه : (
نظر شما چيه؟؟؟؟
اين روز ها همه از ميثم خريد ميكنند ! شما چطور؟
منم ميخوام يه ٤گيگ ٩٥٠٤ بگيرم تو خرداد ولي ميترسم ٩٥٠٤ تا اون موقع تموم شه : (
نظر شما چيه؟؟؟؟
حسام اینو با آیپادت زدی؟؟؟ چون اعدادش فارسیه
این عددا که 9504 هست دقیقا چین؟؟؟ به چه درد می خورن؟؟؟
اقا مال منم دقیقا اینطوریه
من FULL HD SCARLET دارم فکر نمیکنم مشکل از تی وی باشه
من فکر میکنم مشکل از خود کنسوله
اخه همه ایکس باکسایی که دیدم اینطوری بودن
اساتید جواب بدن!!
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
با یه دیسک دیکه امتحان کن درست میشه
توی سایتش همه ی آمارش رو نوشته دیگه !
محمد جون نه اینکه نتونن !! بازی سازی برای PS3 زمان بر تر از xbox 360 هست و همین زمان اضافی به دنبالش مخارج اضافی رو بهمراه داره که خب کسی دوست نداره از سودش بزنه.
تو معرفی قطعات PS3 کامل توضیح دادم قضیه چیه.
این مشکل چیزی بوده که همیشه ما باهاش درگیر بودیم . ایشالا تو نسل بعد بر طرف میشه و ما شاهد سایه های نجومی برای کارکتر ها و Object ها خواهیم بود.
الان این 2 تا قیمت دو مورد جدا از هم هستن![]()
-- Xbox 360 slim برای اونهایی که -- نشده 20 هزار تومان هست .
اونی که تفاوت قیمت زیادی داره به خاطر نوع درایو هاشون هست که 9504 -- شده و 0225 نه.
دقیقاً
اینا نوع درایو کنسول هستن ( همونی که دی وی دی رو میدی تو حلقش) که مایکروسافت میاد تو هر خط تولیدی یه درایوی میزنه که هـــک نشه مثلاً
( اروای عمش
) فعلاً هم فقط درایو 9504 هــــک شده و 0225
ایا دارن سماق میکشن!!!
قیمت دقیق و به روز ایکس باکس اسلیم کپی خور شده الان چنده؟
چقدر به پایان عمر این نسل مونده و ارزش داره الان 360 بخرم یا صبر کنم نسل بعد ؟ البته اگه نسل بعد قراره بیاد![]()
قیمت رو میتونی از اینجا بگیری:
فعلا که خریدش توصیه نمیشه چون با قیمت واقعیش زیمن تا زیر زمین فرق میکنه،البته میتونی دست دوم بخری که اونم معایب خودشو،کنسول های دیگه هم هستن،فقط 360 نیستش کهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.........
اگه امسال توی E3 نینتندو کنسول جدیدشو معرفی کنه ساله دیگه هم سونی و مایکرو کنسولاشون رو معرفی میکنن و احتمالا 7,8 ماه بعد هم میاد که میشه آخرای 2012...............
یعنی شما میگی 360 مایکروسافت 2012 کارش تمومه ؟!؟!؟!؟!اگه امسال توی E3 نینتندو کنسول جدیدشو معرفی کنه ساله دیگه هم سونی و مایکرو کنسولاشون رو معرفی میکنن و احتمالا 7,8 ماه بعد هم میاد که میشه آخرای 2012...............
چند وقت پیش بحثش شده بود تو تاپیک میگفتن تا 2014 احتمالش خیلی کمه !! چجوریاس؟![]()
دوستان سلام.
من کنسولمو به دلایلی فرمت کردم، حالا محیط داشبورد و آواتار خیلی بی روح شده و تم هم نداره،![]()
چکارش کنم؟ باید آپدیت بشه؟ آپدیت بشه مشکلی واسه اجرای بازی نداره؟ (ورژن آپدیتش 2.0.12416.0 هستش.)
ممنون میشم کمکم کنید....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)