سلام- بچه ها 'گرافیک p3 بیشتر یا xbox360 ؟
کمبات تو کدوم یکی بهتره؟![]()
سلام- بچه ها 'گرافیک p3 بیشتر یا xbox360 ؟
بلا نسبت
الان تو سایت میثم جان نگاه کنی با درایو 9504 فقط اسلیم 4گیگ موجوده و 250 گیگ 9504 نیست فقط 0225 موجوده!! فکر کنم این تو کل بازار هم همینجوری باشه دیگه![]()
این چیپه دیگه اطلاعاتی نیومد ازش؟؟؟ اگه واقعا کار بده و بشه راحت باهاش کار کرد عالی میشه( یه 250گیگ 0225 میگیریم راحــــــــــــــــــتـــ ــــــــ
)
تو یه سری از بازی ها ایکس باکس و تو یه سری از بازی ها پی اس 3
نمیشه گفت گرافیک این یکی از اون بیشتره
کمبت هم تو مقایسه هایی که من دیدم
هیج تفاوتی ندارن
Microsoft Starts New Xbox 360 Ban Wave
هوا خودتون رو داشته باشید بچه ها : دی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی بازیهای مولتی پلتفرم که هم برای 360 و هم برای PS3 ریلیز میشه به نظر من 360 قویتره...........
ولی توی از نظر بازیهای انحصاری و گرافیکشون PS3 قویتر از 360 هستش.......
اون به نظر من رو هم به این دلیل بزرگ کردم که دوباره توی تاپیک جنگ نشه![]()
مایکروسافت:قدرت نرم افزاری بیشتر
سونی:قدرت سخت افزاری بیشتر
در کل میشه گفت بازیها تو ایکس باکس گرافیک بهتری دارن علتش هم اینه که ساختن بازی که بتونه از تمام قدرت کنسول ایکس باکس استفاده کنه برای بازی سازها راحت تره اما هنوز که هنوزه خیلی از شرکت ها نتونستن بازی بسازن که بتونه از تمام قدرت سخت افزاری ps3 استفاده کنه وگرنه همه گیمرهایی که گرافیک بازی براشون مهمه میرفتن سراغ ps3 .
دقیقا یادم نیست اما یه جا خوندم نوشته بود بعضی از کشورهای جهان سومی که تحریم هستن از پردازنده های ps3 برای ساختن ابر رایانه استفاده میکنن.
مشخصات سخت افزاری 360 و PS3 خیلی به هم نزدیک هستش با این فرق که 360 گرافیک قویتری رو داره ولی PS3 از CPU قویتری استفاده میکنه..........
و دلیل بالاتر بودن گرافیک 360 رو هم درست گفتید،استدیو های بازی هنوز که هنوزه نتونستن خودشون رو با CPU و قسمت های PS3 مچ کنن به خاطر همین اول بازی رو برای 360 میسازن و بعد برای PS3 پورت میکنن.........
اگه 1796 تا PS3 رو کنار هم بذاری از قویتر ابر رایانه دنیا که توی سازمان ((سیا)) آمریکا هستش هم قویتر میشهدقیقا یادم نیست اما یه جا خوندم نوشته بود بعضی از کشورهای جهان سومی که تحریم هستن از پردازنده های ps3 برای ساختن ابر رایانه استفاده میکنن.![]()
دوستان واسه ی لایو بازی کردن چه چیز هایی دقیقا لازمه ؟؟؟
آیا لازمه بازی اوریجینال باشه؟؟؟ آیا باید اکانتی کوفتی مرگی چیزی خریداری بشه؟؟؟
ارزون ترین مدل ایکس باکس چیه؟؟؟
راستی این طور که من از صحبتای امید (همین طوری حدس زدمaha2012 عزیز اشتباه بود خیلی معذرت
) فهمیدم باید یه قطعه ای عوض بشه ، اضافه بشه ، یه چیزی بشه
اون قطعه هه قیمتش چه قدره؟؟؟ یعنی اگه بخوام خودم توی خونه ایکس باکس اسلیم رو حک (ه ک) کنم دقیقا چه قدر هزینه می بره؟؟؟
بیرون که 160 میشه حدودا...
مر30![]()
Last edited by .:PAR3A:.; 02-05-2011 at 14:16.
نظر + تجربه بنده : ( البته دوستان عزیز که استاد من هستند موضوع رو کاملا شکاف دادند )سلام- بچه ها 'گرافیک p3 بیشتر یا xbox360 ؟
اما بریم سر اصل مطلب
- تو بعضی از بازی ها 360 قویتر از ps3 هست / مثلا : taken کنسول ps3 خیلی بهتر از 360 هست
یا crysis2 کنسول 360 از ps3 بهتره
/ بچه ها جنگ نشااا
- از نظر سخت افزاری ps3 قویتر هست اما متاسفانه از تمام قدرتش استفاده نمی کنن ! ( بدلیل مچ نبودن استدیو ها )
( بیشتر هم روی قطعه cpu )
- اما نظر کلی من با 360 هست !!
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
برای لایو یه مودم ADSl + LAN و یه اینترنت درست و حسابی میخواهی !دوستان واسه ی لایو بازی کردن چه چیز هایی دقیقا لازمه ؟؟؟
آیا لازمه بازی اوریجینال باشه؟؟؟ آیا باید اکانتی کوفتی مرگی چیزی خریداری بشه؟؟؟
ارزون ترین مدل ایکس باکس چیه؟؟؟
راستی این طور که من از صحبتای امید (همین طوری حدس زدمaha2012 عزیز اشتباه بود خیلی معذرت
) فهمیدم باید یه قطعه ای عوض بشه ، اضافه بشه ، یه چیزی بشه
اون قطعه هه قیمتش چه قدره؟؟؟ یعنی اگه بخوام خودم توی خونه ایکس باکس اسلیم رو حک (ه ک) کنم دقیقا چه قدر هزینه می بره؟؟؟
بیرون که 160 میشه حدودا...
مر30![]()
اکانت رو هم باید بسازی و پوینت بخری تا بتونی بازی کنی !
---------
اگه بازی اورج بازی می کنی نگرانی از بابت بن شدن نداری اما اگه کپی خور هست باید بازی های patch شده بگیری !
-------
از اون قطعه اطلاعی ندارم ! کدوم قطعه ؟![]()
هااام این پوینتش چه قدره قیمتش؟؟؟
-------
بازی پچ شده چیه قضیش؟؟؟ قیمتش از بازیای کرک شده ی معمولی که تو بازاره و 3-4 تومنه بیشتره؟؟؟ یا اصلا همونه؟؟؟
-------
منم از اون قطعه اطلاعی ندارم
نمی دونم ، من می خوام یه اسلیم 4 گیگ بگیرم 200 دلار ، بعدش خودم توی خونه کپی خورش کنم...
می خوام ببینم کل چیزایی که واس این کار نیاز دارم چه قدر قیمتشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)