کارتریج رو برعکس کن روش 2 میل حلال بیرونی بریز و بزار به خوردش بره بعد با کیت هواگیری که تو بازار میفروشن هواگیری کن.10 تومنه
کارتریج رو برعکس کن روش 2 میل حلال بیرونی بریز و بزار به خوردش بره بعد با کیت هواگیری که تو بازار میفروشن هواگیری کن.10 تومنه
از اینکه پاسخ میدید واقعا ممنونم...
برعکس کنم که جوهر میریزه! نمیخواد خالیش کنم؟ ضمنا منظورتون از کیت هواگیر همین پایه اس که کارتریج میره توش و با سرنگ هواشو می کشی دیگه ؟
بازم ممنونم
سرنگ را به محض این که نمد خیس شد بکش بیرون.
موقعی که جوهر ندارد هم این کار رو انجام بده در نهایت اگر نشد حلال را داخل کارتریج بریز سرنگ را تا اخر بفرست
{به هد صدمه نرسان}و دو میل از داخل بریز و 1 ساعت زمان بگذرد و بعد هواگیری کن
آقای گرجی
من به اون سایتی که گفتی تلفن کردم گفت کیت شارژ سه رنگ برای کارتریج 121 اچ پی 8000 تومن تازه کم کم 5500 تومنم هزینه پست!!!!
خیلی زیاد میشه
آقا اصلا این کیت لازمه ؟ نمیشه با سرنگ همینجوری رنگو تزریق کنم تو کارتریج ؟ کارتریجام خشک نشده ها؟ اینجا که از همکارت پرسیدم گفت والا نمیدونم ملت که فقط رنگ ازم می خرن کسی کیت نخواسته با همون شارژ میکننن خودشون!
میشه ؟
کیت شارژ نیازه.
جوهری که شما با سرنگ میریزی هوا داردو هواگیری باعث گرفتن هوا میشود و جوهر را با سرعت از هد عبور میدهد و باعث طول عمر هد میشود.
اگر کیت نداری.مشکی 121 را پر کن بعد از اینکه جوهر ریزی پیدا کرد 5 ثانیه روی دستمال بزار تا جوهر بکشه.
اما رنگی را نباید این کار را بکنی واسه اینکه رنگ تو رنگ میشود.و روی چاپ تاثیر میگذارد.
حتما از کیت استفاده کن
از کجا کیت بگیرم آخه ؟ :(
این همه را برم تهران ؟ واسه کیت ؟ :(
یه جا تو تهران آدرس میدین که کارش این چیزا باشه ؟ داداشم تهران سربازه مرخصی اومد بگم بره بخره بیاره؟؟
یه جا که کلاه سرش نذارن و کیت سه رنگ اصل بدن بهش. ضمناً مارک اینک تک خوبه دیگه نه ؟
ایشالله سربازی داداشتون هر چه زودتر تمام شه.
اردس رو تو پیغام خصصوصی واست نوشتم.
سلام
یه سوال دارم آیا کارتریج 920 رو می شه شارژ کرد
hp 920 کارتریجاش شارژ میشه فقط تو شارژ رنگیش دقت کنید.
خیلی خیلی متشکرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)