به نظرتون نصب یه آنتی ویروس چقدر لازمه...؟! اصلا" ضرورتی داره...؟! مشکلی پیش اومده برای کسی...؟!
به نظرتون نصب یه آنتی ویروس چقدر لازمه...؟! اصلا" ضرورتی داره...؟! مشکلی پیش اومده برای کسی...؟!
Last edited by mc_pooria; 01-05-2011 at 12:57.
فک نکنم لازم باشه.....واسه من که مشکلی پیش نیومده تاحال...
سلام؛
وقتی Galaxy S I9000 رو به کامپیوتر وصل میکنم، با این که گوشی رو میشناسه ولی نمیتونم با استفاده از Kies 2 کانتکت ها و مسیج ها رو توی سیستم ببینم. به علاوه آپدیت هم نمیشه. چیکار میشه کرد؟؟!
با توجه با این که صفحه نماشی I9000 ال ای دی هست و کم مصرف تر هست و اینکه صفحه نمایش I9003 ال سی دی هست .
و اینکه باتری I9000 1500mAh و باتری I9003 1650 mAh هست.
اینارو گفتم تا به سوال زیر برسیم
در کل کدومش در حالت فیلم دیدن و تنظیمات یکسان می تونه باتری رو بیشتر نگه داره ؟
من گوشیم رو فلش کردم
وقتی گوشی رو وصل کردم به سیستم بجای یه خونه زرد رنگ در برنامه odin دوتا خونه زرد شد !
یکیش کام6 یکی هم کام3 چیه داستان ؟! START رو زدم ، خانه اول سبز شد و ریسیت شد گوشی ، منم کابل رو جدا کردم اما خانه دوم همون زرد رنگ موند و بعدش قرمز شد! واسه شما هم اینطوریه ؟! 5دقیقه هم نشد فلشش
![]()
Last edited by rouzbeh_ziafati; 01-05-2011 at 22:22.
با کابل 3.5 خروجی tv به تلویزیون وصل نشد پس این خروجی tv در بررسی برای چیه کسی میدونه جواب بده ما که نتونستیم وصل بشیم
بعد از اينكه كابل 3.5 رو وصل كردي برو به اين قسمت :
setting_display_TV out
و گزينه TV out رو تيك بزن
موفق باشي![]()
متاسفانه گوشیم مشکل سه دکمه داره و رامش فارسی نیست به نمایندگی سامسونگ در مشهد دادم و هر روز که زنگ میزنم میگه نتونسته درستش کنهکاش مثل دوستم i9003 sl میگرفتم
شما باید قبل از جدا کردن usb ! ... در گوشی turn off کنید usb رو !...منم کابل رو جدا کردم اما خانه دوم همون زرد رنگ موند و بعدش قرمز شد! واسه شما هم اینطوریه ؟! 5دقیقه هم نشد فلشش
وصل میشه قبلا تست شده !...با کابل 3.5 خروجی tv به تلویزیون وصل نشد پس این خروجی tv در بررسی برای چیه کسی میدونه جواب بده ما که نتونستیم وصل بشیم
لازم نبود بدی نمایندگی! راه حلش تو سایت ها هست !... یکم دقت کنی اصلا کار مشکلی نیست!متاسفانه گوشیم مشکل سه دکمه داره و رامش فارسی نیست به نمایندگی سامسونگ در مشهد دادم و هر روز که زنگ میزنم میگه نتونسته درستش کنهکاش مثل دوستم i9003 sl میگرفتم
نیازی نداره.به نظرتون نصب یه آنتی ویروس چقدر لازمه...؟! اصلا" ضرورتی داره...؟! مشکلی پیش اومده برای کسی...؟!
دوست عزيز بله وقتي گوشي رو با usb براي انتقال اطلاعات به سيستم وصل ميكني گزينه turn off مياد خودش رو گوشي اما من دارم حالت دانلودينگ و فلش كردن رو ميگم
وقتي كه فلش كارش تموم بشه ، گوشي ريست ميشه ديگه اونجا turn off وجود نداره كه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)