دوست عزيز رفتم تو سايت سوني چيزي نبود آيا ميشه ريجن رو تغيير داد من شنيدم ميشه فريمور رو تغيير داد
دوست عزيز رفتم تو سايت سوني چيزي نبود آيا ميشه ريجن رو تغيير داد من شنيدم ميشه فريمور رو تغيير داد
والا شدنش که در بعضی از مدل ها امکان پذیر هست ولی چون اینکارو انجام ندادم نمی خوام راهنمایی غلط کنم...بهتره دوستانی که در این مورد تجربه دارن شما رو راهنمایی کنن.
دوستان و اساتيد عزيز ميتونن در اين خصوص راهنمايي كنن؟
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
دوست عزيز همه مراحل رو رفتم ولي جواب نداد اصلا سوال نميكنه كه زير نويس ميخواد يا نه ضمنا دستگاههم sony ns728 هستش كه از بانه گرفتم ضمنا وقتي دكمه subtitle رو مي زنم invalid key ميزنه
دوست عزيز همه مراحل رو رفتم ولي جواب نداد اصلا سوال نميكنه كه زير نويس ميخواد يا نه ضمنا دستگاههم sony ns728 هستش كه از بانه گرفتم ضمنا وقتي دكمه subtitle رو مي زنم invalid key ميزنه
دوستان و اساتيد عزيز ميتونن در اين خصوص راهنمايي كنن؟
سلام دوستان
دنبال یه dvdplayer میگردم حدود 100 تا 130 تومن.
میخوام اکثر فرمت ها رو پخش کنه و زیر نویس های فارسی رو بدون مشکل نشون بده.
یه هارد 1 ترا دارم که پر فیلمه.میخوام هارد 1 ترا رو هم ساپورت کنه.
از دوستان عزیز که اطلاعاتی در این زمینه دارن راهنمایی میخوام.
مرسی
درود
یه پیغام خصوصی برات گذاشتم....صندوق ورودی رو چک کن.
منم همین سوالو دارم لطفا منم راهنمایی کنید.
می خوام اکثر فرمت ها رو پخش کنه مخصوصا mkv
----
راستی با اون شیوه ای که در برنامه AVIAddXSubs معرفی کردید به فایل های mkv هم میشه اضافه کرد زیرنویس رو به همین صورت سافت که در پلیرها هم قابل پخش باشه هم خود فیلم هم زیرنویسش؟
یا با نرم افزاری مشابه اون؟
ببخشید
من هم یک درخواست دارم
لطفا بهم یک دی وی دی پلیر خوب تا 100 تومن معرفی کنید که امکان پخش عکس را هم داشته باشه.
ممنون.
در مورد mvk باید بگم که دی وی دی پلیرهای معتبر قابلیت پخش این فرمت رو ندارند با این وجود بعضی از مارک های نامعتبر هستند که می تونن از روی فلش این فرمت رو پخش کنن....اگه شما دنبال این فرمت هستی پیشنهاد می کنم نیم نگاهی به بلوری پلیرها بندازی
بیشتر دی وی دی پلیرهای امروزی که usb خور باشن می تونن عکس نشان بدهند... با 100 تومن مدل های مختلفی می شه خرید کافی فقط به صفحات قبل تاپیک مراجعه کنید تا جواب سوالتون رو پیدا کنید. (مدل های فیلیپس و پایونیر بد نیستن کما اینکه فیلیپس تو زیرنویس قوی تر عمل می کنه و کمتر مشکل خواهید داشت.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)