آقا در مورد hp deskjet F4583 چی ؟
چند برگ پیاپی میشه داد پرینت کنه ؟ و داغ نکنه یا قطعاتش خراب نشه با کلا خراب نشه ؟
آقا در مورد hp deskjet F4583 چی ؟
چند برگ پیاپی میشه داد پرینت کنه ؟ و داغ نکنه یا قطعاتش خراب نشه با کلا خراب نشه ؟
سلام عزیزم.
1102 سیستمش با جوهر افشان فرق میکنه f4583 رو بیخیال پول الکی نده همون f2410 یا f2480 یا f2483 رو بخر.
تو این گزینه اشتباه نکن f4583 c4583 مدل c فتو اسمارته و lcd لمسی داره و کل کاغذ رو بدون حاشیه پرینت میکنه.
این مدل جوهر افشانارو باد 10 برگ پرینت کنی چون چرخ دنده های ضعیفی داره.
مثلا اگه مدل های c7263 c6283 باشه فرق میکنه.
ولی من 3 ماهه خریدمش و خیلی هم ازش راضی ام
آخه این مدل وایرلس داره و بهتره. سری فوتو اسمارت نگرفتم چون خرج کارتریجش بیشتر میشه کیفیتشون هم هیچ فرق محسوسی نداشت با این دو کارتریجه که من دارم
منم که فقط بخاطر بدون حاشیه زدن و یه ال سی دی اندازه تمبر، نداشتم 300 400 تومن اضافه پول بدم
تازه F4583 هم بدون حاشیه میزنه که/؟ خودم چند تا عکس فول کاغذ زدم باهاش![]()
اون دستگاه فتواسمارته عزیزم.
من منظورم این بود که شما 2410 بگیری بالا بودم قیمت این دستگاه به خاطر وایرلش است.
7475 یا 60 یا 121 122 فرقی نمیکنه و نهایت 1 تومن فرقه.سری های c مخصوص عک است تنظیمات چاپضش فرق میکنه
موفق باشی
من از بین این دو یکی را میخوام انتخاب کنم. کدوم بهتره؟
[HP Officejet J458
[]HP Officejet 4500
و اینکه آیا روی این دو مدل از این کارتریج های شارژی قابل نصب هست؟ برای مثال بعد از اتمام کارتریج های اورجینال رو پرینتر هزینه تهیه اینها برای این مدل ها چقدر میشه با پول جوهر؟ اینها گویا دو تا کارتریج دارند..
نکته بعد اینکه از کجا بفهمم کارتریج های رو دستگاه اورجینال هستند و ریفیل شده نیستند، متاسفانه یک بار در خرید دچار این مشکل شدم...
متشکرم
این دو مدل فرقی تدارند هر کدوم که دوست داشتی بخر.
پمپ نصب نمیشه.کارتریجاش 901 میخوره و به راحتی شارژ میشه.
این کارتریج ها ریفر هستند.
و این مدل فابریک.کارتریج های 901 طرح درجه یک ندارد پس نگران نباشید
![]()
آقا کسی نیست جواب مارو بده؟![]()
من میخواستم یک پرینتر برای چاپ تکست و چاپ روی سی دی و چاپ عکس بگیرم که بمن گفتند نمیشه برای این 3 کار از یک پرینتر استفاده کرد و برای چاپ تکست باید از چاپگر سیاه سفید مثل 1120 hp استفاده کرد ...من نظرم رو ip4840 canon & ip4700 canon بود اما مثل اینکه پرینتر چندکاره ای مثل 4840 به درد تکست نمیخوره ...
لطفا" راهنمایی کنید چیکار کنم ...
(پرینت تکست من حدود 30-40 صفحه تو هفته شاید نشه )
شما باید لیزری hp laserjet p1102 بخری
من EPSON TX650 دارم. تكست خوب ميزنه!! عكس و ليبل سي دي هم خوبه!! البته خوب جوهر افشانه!! اما كيفيت خيلي خوبي داره!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)