تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 252 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شوک قلعه‌نوعی به اصفهان : از سپاهان می‌روم اما مقصدم استقلال نیست

امیر قلعه‌نویی بعد از آنکه مقام قهرمانی سپاهان در لیگ را تقریبا قطعی کرد، به خبرنگاران آبادانی گفت، به احتمال بسیار زیاد از سپاهان جدا خواهد شد.

گل: امیر قلعه‌نویی سرمربی سپاهان بعد از پیروزی با ارزش در آبادان با به زبان آوردن یک جمله مهم، خود را تبدیل به تیتر اصلی فوتبال ایران کرد. او از ماجرایی خبر داد که باعث جدایی‌اش از سپاهان می‌شود.

به گزارش گل به نقل از فارس، سرمربی سپاهان که به احتمال زیاد برای سومین بار متوالی قهرمان لیگ برتر خواهد شد، حرف‌هایش را با تشکر از مردم آبادان آغاز کرد و گفت: قبل از هر صحبتی از معرفت مردم آبادان تشكر می كنم. همیشه گفته اند كه آبادان مهد فوتبال است، اما من می گویم كه باید در كنار این جمله بگویم كه آبادان مهد معرفت است. آنها امروز فوتبال پاك را ارائه كردند.

وی افزود: من همیشه گفته ام آنچه باعث شده تا تختی بین مردم باقی بماند مدال‌هایش نیست بلكه معرفت او بوده است. امیدوارم كه نفت آبادان در فصل آینده بهتر ظاهر شود.

سرمربی سپاهان ادامه داد: برای این بازی برنامه داشتیم و هافبك های این تیم را از كار انداختیم. خوش شانس بودیم كه تك موقعیت نفت آبادان تبدیل به گل نشد، اما در كل فكر می كنم مستحق پیروزی بودیم.

وی در مورد قهرمانی سپاهان در لیگ دهم عنوان كرد: هنوز تكلیف تیم قهرمان به نهایی نشده و در دیدار بعدی قهرمانی سپاهان مشخص خواهد شد.

قلعه نویی در ادامه در مورد اینكه برای فصل آینده چه تصمیمی دارد، گفت: هنوز تصمیمی برای فصل بعد ندارم. اتفاق كوچكی رخ داده كه این احتمال وجود دارد به این دلیل در سپاهان نمانم، اما یقین بدانید كه مسیر بعدی من استقلال نیست.

تیم‌های مختلفی در لیگ‌برتر علاقه دارند امیر قلعه‌نویی را در اختیار داشته باشند.

منبع:goal.com

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ناصر حجازی در لیست سیاه صدا و سیما قرار گرفت؟

عوامل برنامه 90 یکشنبه گذشته به منزل ناصر حجازی رفتند تا از او که این روزها مراحل سخت رادیوگرافی را سپری می کند ، گزارشی تهیه کنند اما حرف های ناصر حجازی به عوامل برنامه 90 اجازه پخش پیدا نکرد.

خبرانلاین: هرچند فردوسی پور این جمله را به صراحت نگفت اما دربخشی از حرفهایش اینچنین آورد:« بخش عکس های قدیمی را تقدیم می کنیم به ناصر حجازی عزیز و از مردم می خواهیم تا برایش دعا کنند. مصاحبه ای با او داشتیم که نشد پخش کنیم.»

بعد از این اتفاق هم وبسایت شخصی حجازی در خبری کوتاه نوشت بنا بر دلایلی ، مصاحبه حجازی پخش نشده اما فردوسی پور در برنامه به آن اشاره داشته است.

حجازی چند روز پیشتر در مصاحبه ای صریح از دولت به دلیل طرح هدفمندی یارانه ها انتقاد کرده بود. او دلیل این مصاحبه اش را هزینه های بالای درمان و همچنین گرانی حامل های انرژی اعلام کرده بود. همین حرف هایش سبب شده بود تا احتمالا مدیران سیما به حرف های او اجازه پخش را ندهند.

منبع:khabaronline.ir

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

دور از انصافه كه با حسادت و بي ظرفيتي قهرماني رو لوس كنيم مثل مورينيو كه برد بارسلونا رو لوس كرد مثل بعضي از طرفداراي پرسپوليس(نه همه) كه دربي رفت و برگشت رو لوس كردند خلاصه دعا مي كنيم كه هم ظرفيت برد و باخت رو داشته باشيم .
    پس به عنوان يك استقلالي ، قهرماني رو به طرفداران سپاهان صميمانه تبريك مي گم
    اين قهرماني حق سپاهان بود حالا چقدر بازيكن و چقدر هزينه كرده به ما ربطي نداره ، همونطور كه استقلال و پرسپوليس قبلا تمام بازيكن هاي ليگ رو گلچين مي كردند اشكال نداشت و ....
    مرسی دوست عزیز
    به این میگن یه ادم منطقی

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم به عنوان یه استقلالی تبریک میگم
    حق سپاهان بود که قهرمان بشه و قلعه نوعی نشون داد که کلا راه قهرمانی رو خوب بلده
    امیدوارم توی آسیا هم خوب نتیجه بگیره که دیگه این حرفای الکی رو پشت سرش نزنن

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

منم به عنوان یه استقلالی تبریک میگم
    حق سپاهان بود که قهرمان بشه و قلعه نوعی نشون داد که کلا راه قهرمانی رو خوب بلده
    امیدوارم توی آسیا هم خوب نتیجه بگیره که دیگه این حرفای الکی رو پشت سرش نزنن
    وحید خودتی ؟ جون من ؟ خواب میبینم ؟
    دمت مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من هم به عنوان یه استقلالی متعصب، برد سپاهان رو تبریک می گم.
    قلعه نوعی و شاگرداش لیاقت داشتن این قهرمانی رو داشتن.

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به همه اصفهانیهای عزیز تبریک میگم واقعا شایستگیشو داشتن .ان شاالله تو اسیا هم قهرمان بشین(فصل بعد نشونتون میدیم )

به خودمون هم تسلیت میگم با این مظلومیه شوتمون تیم گل میخواد مهاجم میاره بیرون هافبک دفاعی میبره تو
    خلاصه با این مربی که خودش اول فصل ارزوش دوم شدن بود بهتر از این نمیشد..حالا با شانس تا الان دومیم.این مظلومی همون باید بره شاهین بوشهری نفت ابادانی جایی

به امید اسیایی شدنه پرسپولیس

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما یقین بدانید كه مسیر بعدی من استقلال نیست.

عجب ادمیه این....
    انگار چیکارش کردیم یادش رفته هرچی داره از استقلال داره حالا یه جوری صحبت میکنه که انگار....
    بره یه تیمه دیگه نتیجه نگیره اخراجش کنن اون موقع یاده استقلال میفته.دیگه اون موقع میگه:من هرچی دارم از استقلال دارم من به این مردم یه قهرمانیه اسیا بدهکارم و....

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به خودمون هم تسلیت میگم با این مظلومیه شوتمون
    امیدوارم هر چه زودتر با همون یه ساکی که روی دوشش بود از استقلال جدا بشه!!!
    جدا که کلی زحمت کشید

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیابان های اصفهان بعد از بازی با صنعت نفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •