ممنون دوست عزیز..
اما بودن منشی تلفنی عالی برای من خیلی مهمه..کسی هست که واقعا تست کرده و جواب گرفته باشه؟
* گوگل مپ که نمیشه گفت برنامه جی پی اس هست..چون نیاز به اینترنت داره..و هزینه بر هست..مخصوصا جاهایی که تازه لود بشه..
ممنون دوست عزیز..
اما بودن منشی تلفنی عالی برای من خیلی مهمه..کسی هست که واقعا تست کرده و جواب گرفته باشه؟
* گوگل مپ که نمیشه گفت برنامه جی پی اس هست..چون نیاز به اینترنت داره..و هزینه بر هست..مخصوصا جاهایی که تازه لود بشه..
آره ولی نسخه 5 به بعدش با یک بار لود شدن نقشه ها توی کش باقی میمونه و آفلاین قابل استفادس.* گوگل مپ که نمیشه گفت برنامه جی پی اس هست..چون نیاز به اینترنت داره..و هزینه بر هست..مخصوصا جاهایی که تازه لود بشه..
فوول انگل 2 روز و استفاده معمولی 3 روزحالا دوام باطريش چطوره؟ نسبته به بقيه گوشيا چطوره؟من تا 4روز هم کشوندمش
![]()
ميشه گفت اين يه مورد رو بايد دورش خيط بكشياما بودن منشی تلفنی عالی برای من خیلی مهمه..کسی هست که واقعا تست کرده و جواب گرفته باشه؟
هنوز چيز خوبي براي اندريد نيومده
حداقل من نتونستم چيزي پيدا كنم
دوستان من یه مشکلی دارم گوشی خیلی زود باتری خالی میکنه حتی در حالت استندبای همه برنامه ها رو هم بستم
بعد خیلی هم طول میکشه تا شارژ بشه مثلا دیشب از 8 گذاشتم شارژ بشه 1شب فول شد الان امروز صبح که نگاه کردم شده بود 60 درصد به نظرتون میتونه مشکل از باتری باشه؟
البته اینم بگم 2روز اولی که خریدمش اینطوری نبود خودم حدس میزنم مشکل از یکی از برنامه ها است نظر شما چیه؟
میتونی نقشه ها رو دانلود کنی و تو برنامه استفاده کنی بصورت آفلاین !* گوگل مپ که نمیشه گفت برنامه جی پی اس هست..چون نیاز به اینترنت داره..و هزینه بر هست..مخصوصا جاهایی که تازه لود بشه..
یا بقول حامد یبار که لود کنی تو کش میمونه !
تسک منیجر نصب کن ! برنامه هارو ببند !دوستان من یه مشکلی دارم گوشی خیلی زود باتری خالی میکنه حتی در حالت استندبای همه برنامه ها رو هم بستم
بعد خیلی هم طول میکشه تا شارژ بشه مثلا دیشب از 8 گذاشتم شارژ بشه 1شب فول شد الان امروز صبح که نگاه کردم شده بود 60 درصد به نظرتون میتونه مشکل از باتری باشه؟
البته اینم بگم 2روز اولی که خریدمش اینطوری نبود خودم حدس میزنم مشکل از یکی از برنامه ها است نظر شما چیه؟
مطمئن شو جی پی اس خاموشه !
راستی اگه از EDEG استفاده نداری اونم با برنامه ویدجت سوئیچ پرو خاموش کن !
ممنون.. در نهایت باز مشکل داره..اونوقت وقتی میخوای مسیر یابی کنی(قابلیت روتی بل) باز اینترنت میخواد که جی پی ار اس و غیره، اولا همه جا نیست، دوما صرف نمیکنه (لااقل برای کسی مثل من که جی پی اس باز هستم و روزانه 2-3 ساعت استفاده میکنم)
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
دوست عزیز یه احتمالش هم اینه که موقع خرید، شارژ اولیه خو.ب نکردی..با توجه به اموزشهای دوستان به نظر من یک بار از روشهای احیای باطری استفاده کن.![]()
روتبل که اصلاً نقشه های ایران نیستن ! فقط گارمین هست با اوی مپ نوکیا !
گارمین بهتر از همست که برنامش برای آندروید ساخته نشده !
میمونه اوی مپ نوکیا که خبر ندارم !
شما چیکار میکنی با GPS؟؟
یه بار reset factory کنید.ببینید درست میشه.دوستان من یه مشکلی دارم گوشی خیلی زود باتری خالی میکنه حتی در حالت استندبای همه برنامه ها رو هم بستم
ببخشید جی پی اس بدون روتیبل به چه دردی میخوره؟!! با بازی و حال کردن؟
گارمین واقعا حرف نداره..در مورد نوکیا هم ما کلا با نوکیا و تمام محصولاتش حال نمیکنبم!
پس فعلا: نبود برنامه ی جی پی اس و منشی تلفنی..
راستی گارنتی دار بگیرم یا نه؟ چه گارنتی ای باشه؟
فول پک بگیرم یا ساده؟
اخرین قیمت؟
![]()
حاجي از اندرويد تو جي پي اس قوي تر نداريم!پس فعلا: نبود برنامه ی جی پی اس و منشی تلفنی..
برنامه هاي زياديه!
يكي ديگش كه ميتوني نقشه هاي كامل ايران(خيليييييييييي كامل حتي سوپري هم توش هست) با قابليت نويگيت كردن و مسير يابي آفلاين(واقعي و كاربردي)داره برنامه اقليم هست كه 24 تومن قيمتشه!!! اين ديگه نهايتشه
نخواستي برنامه Navitel هم هست كه اونم آفلاين روت بهت ميده اونم خيلييييي تعريفيه
اصلا مثه پشكل برنامه هست
به نظر من همين گوگل مپس هم غوغا ميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)