آره اگه یه چندتایی با همین قیمت معرفی کنی ممنون میشم ....
آره اگه یه چندتایی با همین قیمت معرفی کنی ممنون میشم ....
سلام منم از این لپ تاپه خوشم اومده asus x42jy با کانفیگ i7 4 500 6470 ati اولا اینکه 14 اینچه صفحه نمایشش که الان کم گیر میاد (غیر از سونی) دوما اینکه شکل و ظاهر قشنگ و همچنین کانفیگ مناسبی هم داره فقط من از صفحه کلیدش نگرانم یه کم چون یه سری از این اسوس ها رو دیدم تولید جدید که کیبورداشون خیلی زاقارته !! یه حالت شل و ولی داره ولی چون اینو ندیدم خودم نمیدونم اون شرایطو داره یا نه اگه از دوستان کسی داره راهنمایی کنه بعد در مورد سندی بریج ها شما مطمئنی به این زودی رو لپ تاپ های ایرانی ست میشه !!!!!!!! یا این قضیه ماهها طول یم کشه ما که صبر ایوب نداریم !! اونم به خاطر پولمونه میترسم خرج بشه ...!!
سلام به همه
دیر شده ولی شاید یکی رو نجات دادم
نگید تاپیک مرده بالا اوورده
asus x42jy
ظاهرا خوبه ولی فقط برای کلاس گذاشتن
اما اگه می خواهید کارهای گرافیکی کنید
یا یه سرعت خوب می خواهید الکی پولتون
رو حروم نکنید
گرافیکش افتضاحه
من می خواستم مکس 2012 رو نصب کنم
گفت گرافیکش رو عوض کنید
گرافیک 1gig hd670m
رم 4
کش 6 مگ
سی پی یو i7
سرعت باز کردن پوشه ها و مطالب عادیش
هم بدرد نمی خوره
باور می کنید یه لگن قدیمیه مال 2 یا 3 سال
پیش من اونو دیدم سرعت کار کردن باهاش
راحت تر از اینه
من که اصلا راضی نیستم
الان هم دارم قسطاش رو می دم
هی!
موفق باشید
آقا جان شما اول لپ تاپیت رو بررسی کن بعد بیا اینجا تز بده !
احتمالا یا ویندوزت مشکل داره ا یه مشکل سخت افزاری
من نت بوک اسوس رو واسه یکی گرفتم داره باهاش کلی بازی میکنه،خرکیفیه از سرعتش !
حالا شما داری این مدل رو میگی کنده ؟ اید ویروس داره،شاید درایورهاش آپدیت نیست،شاید رجیستری ویندوزت بهم ریخته،شاید تروجان داره و هزارتا شاید دیگه ....
من حدود 1 ماه پیش x42 با کانفیگ i3 خریدم...به شدت ازش راضیم.تو سرعتم اصلا مشکل نداره...احتمالا مشکل سیستم شما از یه جای دیگس!
------------------------------------------------------------------------------------
با سلام به همگي
بعد از كلي گشتن تو سايتهاي خارجي و داخلي بالاخره لپ تاپ Asus X42JY رو باتوجه به قيمتش پسنديدم. قيمتش در حد 800 هزار تومان هست و سختافزار مناسبي داره. براي من هارد و گرافيك به اون صورت مهم نسيت. ويندوز اريجينال هم زياد مهم نسيت. تنوع رنگ خوبي هم داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما نكته جالب اينجاست كه تو سايتاصلا جزء محصولاتش نيست!!! بر عكس بيشتر سايتهاي فارسي زبان مدلهاي k42 رو ندارن كه تو سايت www.asus.com بيست تا مدل ازش هست! در ضمن كانفيگ اين دو مدل عيناً مثل هم هست: X42JY-VX158 و K42JY-VX116.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرتون ممكنه asus ديگه اين لپتاپ رو توليد نميكنه؟
سوالات من اينجا هست. ممنون ميشم اگه به همه سوالات جواب بديد:
1) به نظرتون تو اين رنج قيمت لپ تاپ مناسبي هست. تعريف مدل Acer AS 5742G i5 رو شنيدم. ميشه در اين مورد نظر بديد؟
2) سيپييو اينتل اين لپتاپ new edition هست؟ يعني مشكل معروف قبلي cpu هاي اينتل تو اين مدل حل شده؟
3) سيپييو اينتل اين لپتاپ از نوع sandy bridge هست كه مصرف باتري رو كم كنه؟
4) اين لپتاپ 3 گيگ رم داره و نهايتا فقط 4 گيگ رم رو ساپورت ميكنه؟ در آينده مشكل ايجاد ميكنه؟
4) اين لپتاپ قابليت سوئيچ به گرافيك اينتل رو داره تا در مواقع معمولي مصرف باتري كم بشه؟
5) گرافيك اين لپتاپ برا بازي هاي معمولي مثل pes و fifa جوابگو هست؟
6) usb3 خيلي مهمه؟ مثلا اگه يه هارد اكسترنال usb3 باشه به پورت usb2 نميخوره؟
7) موقع خريد لپتاپ چطور ميتونم متوجه بشم كه دور هارد 7200 هست نه 5400؟
8) از كيفيت LCD ا اين لپتاپ طلاعي داريد؟
ممنون ار توجه كليه دوستان.
Last edited by mmm_admiralty; 11-09-2011 at 18:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)