نظر من هم 5742G هستش
نظر من هم 5742G هستش
تو این رنج قیمت فعلا نیست. ولی مدل 5750 قیمت 1050 تومن هست که پردازندش معماری سندی بریدج داره.
این مدلم خیلی عالیه قراره وارد بشه.
اگر برای این مدل وایسی واقعا ارزش دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا در مجموع الان نمیخواد عجله کنی.
نه نگیر. لپ تاپ های جدید ارزش انتظار 1 ماهه حتی 2 ماهه رو هم داره.
این مدل رو فکر نمیکنم قیمتش تو محدوه 850 باشهاگر برای این مدل وایسی واقعا ارزش داره
کلا در مجموع الان نمیخواد عجله کنی.
قطعآ بالاتر از این حرفا خواهد بود
دوست عزیز متاسفانه کارم ضروری هستنه نگیر. لپ تاپ های جدید ارزش انتظار 1 ماهه حتی 2 ماهه رو هم داره.
5742 هم داره کمیاب میشه و قیمتش هم میره بالا
فکر میکنم اگه هرچه زودتر بگیرم بهتر باشه!
از طرفی هم احتمال داره با نزدیک شدن به فصل تابستان قیمتها هم افزایش پیدا کنه!
اگر واقعا کار ضروری داری پس بهترین گزینه تو این رنج قیمت همین 5742 هستش
شک نکن و در اولین فرصت برو بازار بگیر
برو لینک زیر
و بعد به مشخصات فروشنده برو و تلفن همشونو بردار به همشون زنگ بزن و ببین دقیقا مشخصاتی که میخوایی رو دارن یا نه (رنگشم ببپرس چون الان رو دست همشون رنگ قرمز باد کرده رو همین حساب میخوان به همه این رنگو بندازن)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته خیلی مهم» تجربه ای که من از سایت دیجی آنلاین دارم اینه که بعضی از این فروشنده ها الکی از خودشون قیمت کاذب و کانفیک متفاوت میزنن (به این باید خیلی دقت کنی) یا دسته بندیشون اشتباهه (حالا نمیدونم رو سیاست میان این کارو میکنن یا نه؟) چون اگه تو این لینکم نگاه کنی قسمت 5742 h.dd 640 Gig,و انویدیا 540 و core i5هست طرف (نوژن) اومده core i3 زده (آخه چرا این کارو میکنید؟)
سرتو درد نیارم هر چی میگیری با گارانتی سازگار بگیر. همین و بس. وسلام علیکم ورحمه الله و برکاته![]()
به نظر من هم تو این رنج قیمت بهترین کانفیگ و گارانتی رو ایسر داره
اگه علامت R رو پاک کنند اون موقع از کجا میشه فهمید؟
هم روی جعبه موجود هست و هم روی لپ تاپ !!
اما متاسفانه در ایران به این موضوع اهمیتی نمیدن ( پس هر دوز و کلکی بعید هست )
در نتیجه از جای فوق مطمئن خرید کنید
خب دوستان بالاخره 5742 رو با گارانتی یک ساله سازگار با قیمت 770 گرفتم
فقط تنها تفاوتش این بود که هاردش به جای 640 گیگ 500 گیگ بود
که اونم فروشنده میگفت سری جدید وارد شده همه 500 گیگ هستن
من هم چون به ظرفیت بالا نیاز نداشتم ترجیح دادم بگیرم بقیه قطعات همونا بودن
ویندوز هم روش نصب کردم و کاملآ جوابگو بود فقط سیستم نمره دهی ویندوز هیچ قطعه ای رو نمیشاخت
اکثر داریورها رو هم نصب کردم فقط چندتایی شو نرسیدم نصب کنم که اونم شارژ دستگاه تموم شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)