تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 22 از 76 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

به نظرتون دارن چی میگن به هم؟
    میگه نویر بیا جای من فصل بعد
    اونجوری که فرگوسن ازش تعریف کرده بعد بازی فکر کنم شدیدا بره که نویر رو بیاره...نویر هم دیده که منچستر چه تیم انعطاف پذیریه شاید.....

لایی
    Last edited by shutdown; 27-04-2011 at 11:52.

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اين مرد تو عمرش بالاخره يه چيز رو درست فهميد!!!!
    ترجمه اشتباه بود متنی که بکار برده اینه

" و يك مدير و يك فرمانرواي لعنتي مطبوعات است "

دقیقا درست فرموده

درسته با شرایط بوجود اومده و با مصدومیتهای پشت سر هم با شرایط همیشگی و بهترین فرممون فاصله گرفتیم ولی هنوزم ما شانس صعودمون بیشتره.

مادرید اگه تو برنابئو با برد از زمین خارج نشه تقریبا حذف میشه، پس نمیاد که 100% دفاع کنه و این یعنی فضا برای مهاجمهای سرعتی ما.
    بازی برگشت تو زمین خودمونه و فرصت جبران هر چیزی وجود داره.
    با اینیستا یا بدون اینیستا ما بازم بهترین تیم دنیا هستیم، هنوز ژاوی، پویول، والدس، دنی، مسی، ویا، سرخیو و... رو تو زمین داریم و البته بهترین مربی رو هم روی نیمکت داریم.^^

پ ن : سپهر جان شما حتما باید پست من کوت کنید ؟ واقعا برای شما متاسفم اگر بحثی نیست لطفا پستهای من کوت نکنید ولی با این روند مشخص هست مشکل دارین!

پ ن : ورودتون به ایگنور لیست هم تبریک میگم !
    Are you sure you want to add Sepehr2010 to your ignore list?

یس :ی

کلا شما فقط قصدتون ایجاد کل کل و حاشیه هست البته از کسی که یهو بعد برد رئال تو این تاپیک پیداش بشه انتظار بیش از این نیمیرفت ولی همین که ایگنور کنم شما رو برای من کفایت میکنه :ایکس

یا حق
    Last edited by xmehr; 27-04-2011 at 13:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

اگر درست ترجمه شده باشه جالبه.
    گوارديولا گفت: امروز براي نخستين بار مي خواهم به او جواب بدهم. اگر او به من ''پپ'' بگويد، من هم به او مي گويم ''‌هي خوزه!''. ()
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Sepehr2010; 27-04-2011 at 12:23.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

از همین الآن رسیدن به فینال مبارک منچستری ها . بخصوص حسین عزیز .
    نمیشه 100% گفت... مرسی محسن جون...
    باید اعتراف کنم که در مورد شالکه اشتباه فکر میکردم.منچستر کاملا منطقی وهدفمند بازی میکرد ولی شالکه به دنبال چی بود خدا میدونه!!!
    به نظر میومد که تیم شالکه بااعتماد به نفس بالا توی بازی ظاهر بشه اما....
    بهرحال به دوستان طرفدار منچستربخصوص حسین عزیز تبریک میگم.
    پ ن:هنوز تا فینال یه بازی مونه وشالکه 1به10000000000000000000000000000شانش دارهالبته فقط روی کاغذ
    چی گفتم یوسف جون...؟ فکر از دست دادن CL و تلاش برای بقا، بیش از یونایتد به شالکه فشار آورد... طوری که کاری کرد خیابانی در معدود! حرف های درسته! خودش بگه که شالکه برنامش گرفتن حداقل نتیجه بدون گل هستش... چیزی که فکر کنم بردیا قبل این نتیجه هم گفته بود با یه تساوی بدون گل در خانه و با تساوی با گل در OT شالکه صعود می کنه...
    در کل ما مخلصیم دادا... مرسی بابت تبریکت!
    پاسخ پ.ن: درصد صعود نکردن شالکه پایین هست و نه اینقدر... درسته یونایتد هنوز تو اولدترفورد نباخته ولی اگه شالکه، شالکه جوزپه مه آتزا باشه، هر تیمی احساس خطر می کنه... ولی اگه شالکه بخواد مثل دیشب بازی کنه، بدون شک روی کاغذ هم شانسی نداره...
    دوست عزیز من از دیشب تا الان وقت نکردم پست بدم اون حسین بود...من سامان هستم
    شرمنده اشتباه شد اثرات بی خوابی بود .

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سلام.
    برد منچسترو به دوستان تبریک میگم.
    این منچستر تازه تیمش متوسطه اگه قوی بود چیکار میکرد.
    ولی اصلا فکرشو نمیکردم شالکه که تونست اینترو 7 تا گل بزنه تو ایتالیا تو زمین خودش اینقد سوراخ بازی دربیاره.با اینکه دوتا گل خورد ولی این نویر خیلی خوب بود. هر چی دفاع شالکه بد بود دروازه بانشون جبران میکرد.
    جدا از اینا این گزارش خیابانی هم بدجوری رو اعصاب بود. به نظرم اومد خیلی یه طرفه گزارش میکرد دوس داشت شالکه ببره.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به نظرتون دارن چی میگن به هم؟
    میگه نویر بیا جای من فصل بعد
    اونجوری که فرگوسن ازش تعریف کرده بعد بازی فکر کنم شدیدا بره که نویر رو بیاره...نویر هم دیده که منچستر چه تیم انعطاف پذیریه شاید.....

لایی
    سامان! اپلود سنترت رو عوض کن... (میلاد بهت آدرس داد دیگه!!)
    فکر نکنم نویر بخواد بیخیال بوندسلیگا و آلمان بشه... ضمن اینکه روابط ناخوشایند آلمان و انگلیس هم بی تاثیر نیست... ولی چیزی که واضحه اگه رئال کاسیاس رو نداشت، الان نویر تو رئال می بود!

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

امشب چه شبیست،با تیم دوم رئالو تحقیر میکنیم...

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

در عمل، آخرین بازی با رئال، شکست بارسا، اینم نظر من بعد بازی: اثری می بینید؟ صحبت دیگه ایه. نه اینکه تیمی نباید قهرمان میشد! متاسفانه شما عادت دارید بدون اینکه در جریان باشید بپرید وسط بحث.
    اولا که پست های قبل رو خوندم...پس در جریان نبودن مطرح نیست.
    از این جمله بندی شما که نمیشه چیزی سر در آورد....ولی باز هم قضیه فرق نمی کنه...قبلا از افتخاراتتون بود که مثلا راجع به داوری حرف نمی زنین...الان داور عوض می کنه مربیتون!! شما هم که در کنار تخصص در سایت گل تخصص در پیچوندن مباحث هم دارید.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

چالش تمام عیار

دیگر پیشخوانها:

مو:"گواردیولا جزء گروه جدیدی مربیان هست که حتی به تصمیم درست داوران هم اعتراض میکند"

گواردیولا:"در کنفرانس خبری تو یک رییس لعنتی هستی و لیگ قهرمانان خارج از زمین را برده ای.خوزه،ساعت 20:45(23:15) همدیگر را درون زمین میبینیم"

رئال مادرید:
    کاسیاس
    مارسلو.........آلبیول.........رامو س.........آربلوا
    ژابی.........په په.........لاس
    دیماریا.........رونالدو.........او زیل

بارسلونا:
    والدز
    پویول.........پیکه.........ماسکران و.........آلوز
    کیتا.........بوسکتس.........ژاوی
    ویا.........مسی.........پدرو

په په تمدید قراردادش را قطعی خواهد کرد:4 سال و 4 میلیون

اینیستا به دلیل مصدومیت از ناحیه ماهیچه ال کلاسیکو را از دست داد

اشتارک از یک هفته پیش میدانست که بازی امشب را سوت خواهد زد

دل بوسکه:"حواسم به درگیریهای میان ملی پوشان هست"

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

حمله به مو

دیگر پیشخوانها:

گواردیولا:"او رییس لعنتی مطبوعات است که لیگ قهرمانان را در خارج از زمین بازی برده است"

(از اثرات کم آوردنه)

"ترجیح میدهد دوست فلورنتینو باشد و مورد توجه مطبوعات،اما من......"

"حالا که من را پپ صدا زده،من هم او را خوزه صدا میزنم،تا زمانی هم که مرا پپ صدا بزند،او را خوزه صدا میزنم"

مورینیو،باعث و بانی دیوانگی گواردیولا:
    "پپ کاری میکند که تا کنون کسی آنرا انجام نداده،او حتی به تصمیم درست داوران هم اعتراض میکند"

رئال مادرید:
    کاسیاس
    راموس.........آلبیول
    مارسلو................................آرب لوا
    په په
    ژابی..................لاس
    دیماریا..................اوزیل
    رونالدو

بارسلونا:
    والدز
    ماسکرانو.........پیکه
    پویول...........................آلوز
    بوسکتس
    کیتا..................ژاوی
    ویا.........مسی.........پدرو

اینیستا به دلیل مصدومیت غایب است

// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورینیو:"بازی پایاپایی خواهد بود"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

مورینیو:"ما در برنابئو و فینال جام حذفی عالی کار کردیم،اما ما در مقابل یک مربی و یک تیم کلاس بالا هستیم"

در آستانه دور رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا،ژوزه مورینیو در مورد وضعیت روحی تیم،نتیجه بازی در برنابئو و نقش داور سخن گفت.

"بازی پایاپایی خواهد بود.چیز موردعلاقه ای وجود ندارد.ما در برنابئو و فینال جام حذفی عالی کار کردیم،اما ما در مقابل یک مربی و یک تیم کلاس بالا هستیم.میدانیم که هر رقابت متفاوت از سایر رقابتها است و هر بازی داستان خاص خودش را دارد.ما همیشه در جستجو و به دنبال توازن و تعادل هستیم.تیم قبل از شروع بازی در آرامش به سر میبرد اما ما باید حداکثر تلاشمان را به کار گیریم و از آنچه که ما را تحت تاثیر قرار میدهد اجتناب ورزیم"

"از اوضاع روحی بارسلونا خبری ندارم.اوضاعشان مانند زمانی است که ما جام حذفی را نبرده باشیم.قهرمانی در جام حذفی عالی بود اما ما بلافاصله آماده سازی برای دیدار مقابل والنسیا و پس از آن برای این بازی را از سر گرفتیم.هر دو تیم هیجان زده هستند.وسواس سال گذشته بارسلونا ناشی از حقیقتی بود که آنها میتوانستند در برنابئو قهرمان اروپا شوند.اما الان آن وسواس را ندارند.فینال در ومبلی است،جایی که آنها یک قهرمانی در آن کسب کرده اند"

"چیز مورد علاقه ای برای این دیدار وجود ندارد.هر دو تیم به خوبی همدیگر را میشناسند و هر دو تیم بازیکنانی دارند که ر بازیهای مهم به میدان رفته اند و میتوانند که یک تیم را به پیروزی برسانند"

"شما هرگز با یک نتیجه مطمئن به نئوکمپ نمیروید.ما تاتنهام را 4-0 بردیم اما در بازی برگشت کارمان بسیار سخت بود.آنها تیم خوبی هستند اما آنها بارسلونا نیستند.اگر ما خوب بازی کنیم و موقعیتهای گلزنی داشته باشم نتیجه مساوی یک نتیجه بد خواهد بود"

"آنچه که بیشتر از مسئله داور و داوری مهم است این است که ما یک چرخه و فرایند جدید را شروع کرده ایم.در حال حاضر دو نوع مربی وجود دارند:کسی که در مورد داوران حرف نمیزند و کسی که در این باره حرف میزند،همانند من که هنگامیکه یک داور مرتکب اشتباه میشود از او انتقاد میکنم.اکنون و پس از اظهار نظرات گواردیولا،ما وارد دوران جدیدی شده ایم و دسته سومی از مربیان هم به وجود آمده است.او تنها کسی است که به تصمیم درست داوران اعتراض میکند.پیش از این تاکنون چنین چیزی ندیده بودم.اگر هوادارانش او را حمایت کنند ما شاهد چنین گروهی هم خواهیم بود"

"من یک محرک طبیعی هستم.ابتدا باید به خودم انگیزه دهم و سپس به بازیکنانم.پیش از قهرمانی در جام حذفی همیشه به آنها یک سخن از انیشتین را میگفتم:"نیروی محرکه ای قویتر از بخار،برق و انرژی اتمی وجود دارد.........".چند وقت پیش در صحبت با یکی از شبکه های تلویزیونی گفتم که من همان مربی ای هستم که دو ماه پیش 5-0 به بارسلونا باختم.من یک مربی سخت کوش هستم و ساعات زیادی وقت گذاشتم تا به کسانی که اطرافم هستند کمک کنم.اما من از دو ماه پیش مربی همین تیم بوده ام،به همین دلیل است که من این مفهموم را که یک ساحر و جادوگر هستم قبول ندارم"

کد:
    مارسلو:"هر کس میخواهد در این مسابقه بازی کند"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

مارسلو:"ترجیح میدهیم خوب بازی نکنیم و ببریم تا این که خوب بازی کنیم و نبریم"

مارسلو پیش از بازی مقابل بارسلونا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در کنفرانس مطبوعاتی روز سه شنبه به مورینیو ملحق شد.

"به عنوان یک بازیکن رشد زیادی داشته ام.من بیشتر تهاجمی بازی میکنم و خوشحالم اما نیاز دارم که هر روز و در هر بازی پیشرفت کنم و بهتر شوم"

"در بازیهایی مانند بازی فردا شب هیچ چیز موردعلاقه ای وجود ندارد.بازی دشواری خواهد بود اما برای دیدن،یک بازی سرگرم کننده و جذاب خواهد بود.گذشته هیچ تاثیری بر بازی ندارد و هر کس میخواهد در این مسابقه بازی کند"

"به همان روش همیشگی تلاش و تمرین میکنیم و دقیقا همان کاری را انجام میدهیم که مربی از ما میخواهد.ترجیح میدهیم خوب بازی نکنیم و ببریم تا این که خوب بازی کنیم و نبریم.بسیار عالی خواهد بود اگر خوب بازی کنیم و ببریم اما تنها مسئله مهم پیروزی است."

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •