power DVD Converer
power DVD Converer
چقدر برنامه زیاده
Boilsoft RM to MP3 Converter
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dew Drop; 24-04-2011 at 23:18.
نرم افزاری میخوام که فایل های تصویری (mpg - wmv و یا ....) رو به flv تبدیل کنه.
نرم افزار Emicsoft FLV Converter رو دارم اما چون رجیستر نیست بیشتر از 5 دقیقه رو تبدیل نمیکنه!!
من یک سری برنامه های آموزش زبان ژاپنی رو از یکی از شبکه های ژاپن کپچر کردم که 52 قسمت 30 دقیقه ای و با فرمت MPG هستش
بطور میانگین هر دقیقه کپچر شده 30 مگابایت
یک سری فایل های تصویری دیدم که به فرمت MKV هستش و مثلا 45 دقیقه فیلم یا انیمیشنه ولی حجم مثلا 200 مگابایته ، کیفیتش هم توپه توپ
حالا سوالی که مطرح میشه
این با چه کانورتری به فرمت MKV تبدیل شده که با این کیفیت عالی حجمش شده اینقدر؟![]()
Last edited by Haji Garfield; 25-04-2011 at 13:21.
سلام دوستان!
من یه برنامه میخواستم که بتونم بطور مثال یک فایل MKV رو به دوتا فایل MKV نصف کنم و مثل HJSPLITTER نیازی به چسبوندن دوباره نداشته باشه! از نرم افزار های تبدیل هم نمیخوام استفاده کنم چون هم زمان میبره هم افت کیفیت داره! کسی می تونه کمک کنه لطفا؟
----------- Eddited -----------توی صفحات اول یکی این سوالو پرسیده بود اما کسی جواب نداده بود.
================================================== ======
کاش بجای حذف، جابجایی و بستن جواب میدادید!
Last edited by MRHArtsClube; 25-04-2011 at 11:28.
پیشنهادم اینه:
تبدیلکننده قدرتمند
WinX HD Video Converter Deluxe
سلام
دوستان من یه برنامه ای کاملا حرفه ای میخوام که بشه باهاش پسوندهای مختلف تصویری رو ادیت کرد.خروجی هایی هم که میده متنوع و با کیفیت باشه(یه نرم افزار حرفه ای همه کاره با کیفیت عالی)
مخصوصا میخوام فایلهای mkv رو هم ساپورت کنه و هم خروجی بده.
برنامه ادیوس و کورل رو دارم.اما متاسفانه هیچکدوم mkv ساپورت نمیکنن.
ممنون میشم راهنماییم کنید.![]()
MKVmerge که بخشی از MKVtoolnix هست تقریبا همه کار با فایل های MKV انجام میده:
MKVtoolnix is a set of tools to create, alter, split, join and inspect Matroska files(mkv). Command line tools but mkvmergeGUI frontend is included (mmg.exe). Use MKVExtractGUI2 or MKVExtractGUI/MKVE Wizard or MKVcleaver to extract/demultiplex mkv video and audio files.
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
با نرم اقراری مثل StaxRip میشه MKV رو به MP4 یا هر کانتینر دیگه تغییر داد و بعد در نرم افزارهای حرفه ای ادیت کرد.
آخرش هم دوباره میشه MP4 رو به MKV برگردوند اگر لازم باشه.
دوست عزیز ممنون.
اما مشکلی که هست اینه که با این کار کیفیت فایل میا پایین.
فایل من فول اچ دی این کانورت کردنا کیفیت رو پایین میاره.
یعنی نرم افزار حرفه ای که بتونه مستقیم خود فایل mkv رو بشناسه نیستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)