کی گفته نمیشه!
شما اول باید LT+ رو روی کنسولتون بریزید و بعدش بازی هایی که قفل دارن مثل nfs hp و ac bh و cod:black ops رو پچ کنید.
کی گفته نمیشه!
شما اول باید LT+ رو روی کنسولتون بریزید و بعدش بازی هایی که قفل دارن مثل nfs hp و ac bh و cod:black ops رو پچ کنید.
ممنون جناب p.30.man
دو تا سوال دیگه دارم
ببینم بازیهای پچ شده رو بیرون می فروشن؟ یا باید خودمون پچشون بکنیم؟
LT+ رو می تونم خودم بریزم یا باید بدم بیرون؟اگه خودم می تونم بریزم از کجا فایلشو گیر بیارم؟
دوست عزیز بازیهای پچ شده بیرون واسه فروش هست ولی شما ظاهرا داشبورد رو آپدیت کردید
که هیچ راهی جز ریختن LT Plus نداری
کارش نسبتا مشکل هست و ابزار خاصی میخواد ببرید بیرون نیم ساعته میریزن
Last edited by alipsp; 24-04-2011 at 10:39.
اگه LT PLUS رو بریزم مشکلش حل میشه یا بازم باید بازیهای پچ شده براش بگیرم؟
بازیهای جدید همشون پج شده اند؟
هزینه اش چقدره؟ یکی به من گفته 30 تومن...
بله حل میشه.نه دیگه لازم نیست به پچ حساس بشی
شما دیگه بدونه نگرانی بازی رو اجرا کن
هزینش حدودا 10 تومن میشه بسته به انصاف فروشنده
نه
تازه کسانیکه lt ندارن توی 10 دقیقه lt+ ریخته میشه درصورتیکه داشته باشی میشه 25 دقیقه
پس نیازی به ریختن lt نیست و یه راست lt+ّبریز
اینجا تاپیکی در مورد نصب LT plus نداره؟ راستش یه خورده سختمه که دستگاه رو ببرم بیرون...وقت نمی کنم...قضیه تنبل بازی و این حرفا![]()
راستش آموزشش هست ولی اصلا به دردسرش نمیارزه.شاید یه ذره اشتباه کنی اون موقع کنسولت به درد هیچی نمیخوره و فقط میشه یه dvd player
برو به این سایت و یکی از بچه های گل همین فرومه.کنسولتو براش بفرست درست میکنه برات و یه روزه برمیگردونه
انقدر هم قابل اطمینانه که نگو.اسمش هم میثمه و بهترین کسی هست که تو کارش صداقت داره:
محتوای مخفی: سایت
ممنون دوست عزیز...الان بازیهای جدید یعنی همشون نیاز به LT Plus دارن؟ الان همین مورتال کمبت جدیده اینجوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)