تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 11 از 76 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

سلام علیرضا جان بله داور بازی رفت از پرتقال به اسم اولگاریو بنکورنکا بود و خوب هوا مورینیو و تیمشو داشت
    به نظرت الآن زود نیست برای ریشه یابی دلایل باخت!(شوخی).مطمئن باش هیچ داوری دلش نمیخواد و نمیتونه به عمد جلو صدها میلیون نفر بیننده آبروریزی کنه!

گوارديولا :"‌قبول داريم كه رئال براي رسيدن به فينال مدعي تر است "
    مرجع خبري رئال مادريد : پپ گوارديولا ، مربي بارسلونا پس از برد 2-0 تيشم برابر والنسيا در نيوكمپ گفت كه پذيرفته اند كه با توجه به عملكرد هفته هاي گذشته رئال ، پذيرفته اند كه آنها در چمپيونزليگ مدعي تر هستند . گوارديولا در كنفرانس مطبوعاتي گفت :" هر كسي آنها را فيناليست فرض مي كند . من هم اين را مي فهمم چرا كه آنها قهرمان كوپا شده اند و در سطح بالايي از نظر نفرات قرار دارند . اما ما چالش را قبول داريم و با آن مي جنگيم و مي خواهيم از شانسهايمان استفاده كنيم . به خودمان و بازيكنانمان اعتماد داريم . " او افزود تيمش با توجه به مصدوميت ها در بهترين فرم به برنابئو نمي رود اما افزود :" اما از نظر رواني بايد خيلي انگيزه باشيم . " او سپس گسترده بودند تركيب رئال مادريد را ياداوري كرد . در مورد برد 6-3 رئال در مستايا با ذخيره هايش گفت :" نظري ندارم . فرقي ندارد كه آنها چه كسي را در زمين داشته باشند ، رئال مادريد تيم قدرتمندي است و نمي توان نفراتي همچون بنزما ، هيگوائين و كاكا را ذخيره دانست . "

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نظرت الآن زود نیست برای ریشه یابی دلایل باخت!(شوخی).مطمئن باش هیچ داوری دلش نمیخواد و نمیتونه به عمد جلو صدها میلیون نفر بیننده آبروریزی کنه!
    بهتر هست یک بار دیگه با دقت پست منو بخونی‌
    من به بازی پیش رو هیچ اشاره‌ای نداشتم تو اون بازی هم که انجام شده و اتفاقاتش مثل روز روشن هست حالا باز بیا یه گیری به این پست بده

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میگن سختگیر بعد بدتر میشه. این آخری (فینال کوپا دل ری) که باید دست به کارت می بود شانس ما زدن تو ... و پا گذاشتن رو ساق رو اخراج که هیچ حتی زرد نداد. نمی دونم می خوان متفاوت نشون بدن می ترسن قضیه چیه. امیدوارم داورای دروازه ببینن.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پپ گواردیولا: رئال از شانس بیشتری برای پیروزی در دیدار رفت برخوردار است

تیم ژوزه مورینیو در فرم بسیار خوبی به سر می برود. آنها موفق شدند روز گذشته در مستایا 6-3 والنسیا را در هم بکوبند

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، تایید کرد که در دیدار رفت تیمش مقابل رئال در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان، حریف مادریدی از شانس بیشتری برای پیروزی برخوردار است.

دو غول اسپانیایی در 10 روز آینده دو بار دیگر مقابل هم قرار خواهند گرفت. در دو دیدار هفته گذشته رئال و بارسا، ابتدا دو تیم در سانتیاگو برنابئو به تساوی 1-1 رسیدند و سپس رئال موفق شد در فینال کوپا دل ری آبی و اناری ها را شکست دهد.

تیم ژوزه مورینیو در فرم بسیار خوبی به سر می برود. آنها موفق شدند روز گذشته در مستایا 6-3 والنسیا را در هم بکوبند.

گواردیولا در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" ما پذیرفته ایم که در دیدار رفت نیمه نهایی چمپیونزلیگ رئال از بخش بیشتری برخوردار است زیرا آنها در فینال کوپا دل ری به پیروزی رسیدند و در حال حاضر بسیار خوب بازی می کنند. ما همچنین باید این چالش را بپذیریم. ما اطمینان زیادی به خودمان داریم و من بیش از همه به بازیکنانم ایمان دارم."

ممکن است داور دیدار پیش رو پرتغالی باشد و گواردیولا معتقد است مورینیو از این موضوع راضی خواهد بود.

" خب، من فکر می کنم سرمربی رئال باید خیلی خوشحال باشد."

بارسلونا شب گذشته موفق شد اوساسونا را 2-0 شکست دهد و فاصله 8 امتیازی اش با رئال در صدر جدول لالیگا را حفظ کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/24

جفرسون فارفان: می توانیم منچستریونایتد را شکست دهیم/ دوست دارم در فینال با رئال مادرید بازی کنیم

دیدار رفت دو تیم شالکه و منچستریونایتد سه شنبه پیش رو در ولتینز آره نا برگزار خواهد شد

سایت گل- جفرسون فارفان، مهاجم پرویی شالکه، معتقد است تیمش برای عبور از منچستریونایتد در نیمه نهایی لیگ قهرمانان مشکلی ندارد و از هم اکنون در رویای بازی در ومبلی است.

شالکه در مرحله قبل موفق شد با نتیجه خیره کننده 7-3 در مجموع دو دیدار، اینتر، قهرمان فصل قبل چمپیونزلیگ را از پیش رو بردارد.

فارفان اکنون امیدوار است این اتفاق در مقابل منچستریونایتد تکرار شود و بتوانند در فینال مقابل رئال مادرید بازی کنند زیرا اعتقاد دارد بازی مقابل بارسا دشوار است.

او در گفتگو با نشریه نیوز آو د وورلد گفت:" شالکه مشکلی برای روبرو شدن با منچستریونایتد ندارد و می تواند به فینال برسد.

دوست دارم مقابل رئال قرار بگیریم زیرا بازی مقابل بارسا پیچیده است. هنوز نمی توانم باور کنم در نیمه نهایی لیگ قهرمانان حضور داریم. این یک رویا برای ماست و به ویژه برای من زیرا نتوانستم مقابل اینتر بازی کنم. من ترجیح می دادم در نیمه نهایی با چلسی بازی کنیم اما با این وجود به خودمان اطمینان داریم."

دیدار رفت دو تیم شالکه و منچستریونایتد سه شنبه پیش رو در ولتینز آره نا برگزار خواهد شد.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/24

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

میگن سختگیر بعد بدتر میشه. این آخری (فینال کوپا دل ری) که باید دست به کارت می بود شانس ما زدن تو ... و پا گذاشتن رو ساق رو اخراج که هیچ حتی زرد نداد. نمی دونم می خوان متفاوت نشون بدن می ترسن قضیه چیه. امیدوارم داورای دروازه ببینن.

تو حالت عادی مورینیو اعتراض میکنه یه جوی رو هم بوجود آورده که همیشه ۱۰۰% از داوری طلبکار هست از اون ور بازیکنا با مربی‌ بارسا هم که هیچ وقت در مورد داوری صحبت نمیکنن

نتیجه حاصله برای داور: مگه سرمون درد میکنه که درست قضاوت کنیم؟ به نفع رئال میگیریم یه کم که گرفتار خشم مورینیو نشیم پپ و بازیکناشونم که چیزی نمیگن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

تو حالت عادی مورینیو اعتراض میکنه یه جوی رو هم بوجود آورده که همیشه ۱۰۰% از داوری طلبکار هست از اون ور بازیکنا با مربی‌ بارسا هم که هیچ وقت در مورد داوری صحبت نمیکنن

نتیجه حاصله برای داور: مگه سرمون درد میکنه که درست قضاوت کنیم؟ به نفع رئال میگیریم یه کم که گرفتار خشم مورینیو نشیم پپ و بازیکناشونم که چیزی نمیگن
    پس اختاپوس پیشگو شمایید!؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرگوسن: دوست دارم در فینال لیگ قهرمانان با رئال مادرید بازی کنیم

سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد گفته از رویارویی با رئال مادرید در فینال لیگ قهرمانان لذت می‌برد، اما فعلا باید روی دیدار با شالکه تمرکز کند.

رئال قرار است با بارسلونا بازی کند. آنها در میانه هفته با گل کریستیانو رونالدو بارسا را بردند و به قهرمانی جام حذفی رسیدند. رونالدو، ستاره رئال در این فصل رویایی کار کرده است.

یونایتد هم می‌خواهد قهرمانی چهارم خود در اروپا را در ورزشگاه ویمبلی جشن بگیرد.

فرگوسن به اسکای اسپورتس می‌گوید: «از لحظه‌ای که قرعه‌کشی انجام شد، به نظرم آمد که رئال مادرید بخت زیادی برای قهرمانی دارد.
    به نظرم آن شکست پنج بر صفری که رئال متحمل شد عمیقا مورینیو را رنج داد و او دیگر آن‌طور نمی‌بازد.

از آن هنگام، رئال دو بار با بارسلونا بازی کرد و یک تساوی و یک برد به دست آورده. در آن دیدار جام حذفی، او په‌په که به صورت طبیعی مدافع میانی است را در خط میانی قرار داد و آنها کاملا بارسلونا را مهار کردند.

ضربه سر رونالدو برای بردن بازی عالی بود اما من قبلا هم دیده‌ام او از این کارها بکند. این شبیه به گلی بود که مقابل رم در ایتالیا برای ما زد.
    به نظرم دروازه‌بان می‌توانست بهتر کار کند، اما پرش رونالدو و قدرت او باعث شد توپ گل شود. این قدرت از ستون فقرات رونالدو می‌آید، نه از گردنش.

او در تمام شب تهدیدی برای بارسلونا بود و پشت سر مدافعان می‌دوید. مطمئن نیستم بازی در فینال رویاروی او لذت‌بخش باشد، اما به نظر می‌رسد که این بهترین پیشامد ممکن است و امیدوارم که این‌گونه شود.

البته نباید ازخودراضی بود. ما باید ابتدا به فینال برسیم.»
    کد:

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تيم فرگوسن لبريز از تجربه است
    متسلدر: ناشناس بودن بزرگترين بخت شالكه براي غلبه بر منچستر است

خبرگزاري فارس: مدافع مجرب تيم فوتبال شالكه آلمان گفت: تجربه منچستري‌ها بيشتر است ولي ما نيز مي‌توانيم بر حريف صاحب‌نام به خاطر ناشناس بودن غلبه كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه دي‌ولت، كريستف متسلدر اظهار داشت: پرواضح است در مصاف شالكه و منچستر، رقيب انگليسي به‌دليل تجربه بخت بيشتري دارد؛ اما ما نيز مي‌توانيم در اين مصاف با اتكا به ويژگي‌هاي خود برنده شويم.
    اين مدافع 30 ساله شالكه كه سابقه حضور در تيم‌‌هاي رئال‌مادريد اسپانيا و بورسيادورتموند آلمان را دارد، اين اظهارات را پيش از رويارويي اين تيم با شياطين سرخ در ديدار رفت ليگ قهرمانان اروپا بيان كرد.
    او افزود: آنها 20سال است كه در ليگ قهرمانان اروپا حضور داشته و تجربه فراوان كسب كرده‌اند. در اين مدت حداقل تا مرحله يك چهارم نهايي رسيده‌اند. از اين رو در بازي سه‌شنبه شب با حريفي قدرتمند به لحاظ تجربه روبرو مي‌شويم كه البته خصوصيات بسيار ممتاز ديگري نيز دارد.
    وي ادامه داد: فكر مي‌كنم بزرگترين بخت ما برابر آنها ناشناس بودن است. چون اگر به جاي ما رئال يا بارسا برابر شان مي ايستاد، آنها شناخت كافي داشتند. ولي ما را نمي‌شناسند. از اين راه مي‌توانيم به آنها ضربه بزنيم.
    مصاف شالكه و تيم تحت رهبري سرآلكس فرگوسن 23:15 فردا شب آغاز خواهد شد.
    انتهاي پيام/

کد:

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

وقتی بازیکنای شما تا بهشون دست میزنی یجور رفتار میکنن که انگار تیر خوردن، داورا هم...! یاد کارت زرد بیخود آدبایور تو فینال کوپا افتادم!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویرایش

پاک شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •