الآن داری شوخی میکنی با من نه؟ سرعت دانلود شبانه 8؟؟؟؟؟؟اگه اینجوری باشه مگه یارو بیماره بره 128 نا محدود بگیره!!؟؟؟؟ من شبانم امکان نداره زیر 130 بیاد. من با چیز پی ان کم کم 120 سرعت دارم شبا. چون دارم یه آرشیو میسازم از youtube .شب خیلی دانلود دارم با چیز پی ان.اگه کاملا از 1 تا 7 دانلود کنی 4.5 گیگم رد میکنی! اینجوری که من تو 4 یا 5 شب اندازه ی کل دوره ی یه 128 ای دانلود دارم که
به نظرم این با عقل جور در نمیاد چون اگر هم راست باشه این سرعتی که گفتی باید به عقل اونایی که این سرویسای پر سرعت و ول میکنن و میرن سرویس 128 نا محدود میگیرن شک کرد!!!!!
تاپیکیم که گفتی نیگا کردم کلا ربطی به رشت نداشت.

یه نگاه بنداز فقط مال تهران نیست عزیز مربوط به سرویس شاتله حالا اصفهان و تهران و مشهد و تبریز و اینور و اونور در کل هر شهری که سرویس شاتل توش وجود داره شما فکر میکنم خوب چک نکردین اون تاپیک مخصوص شاتل رو .اونجا هم نوشتم حقیقتا" ظلم شد به افرادی که سرویسشون محدود بوده و فقط 3 گیگ گرفتن چون گفتم اونها که فقط شب میتونن دان کنن و خب که شبها هم که تعطیله و خوب 128نامحدود هم که هر کاری بکنه از 18 گیگ بیشتر نمیتونه بگیره چون بعد از اون دیگه بر میخوره به قانون شاتل و محدود میشه به نصف سرعت قانونی و همینطور سرویسهای نامحدود بالاتر هم بسته به سرویسشون تا یه جایی میتونن دان کنن و باز بعد از اون بر میخورن به قانون محدودیت شاتل البته تو 13 روز عید چون همه ارتیا رو تبدیل به آرت 1 کردن که سرعتش 1 مگ بود .(هر دوستی هم که میخواد اون قانون رو از سایت شاتل بخونه بگه که واصه اش بزارم اگر نمیتونه پیدا کنه ).کسانی بودن که بالای 100 گیگ دان کردن تو 13 روز (البته یوزرایی که سرویشون آرت بود) ولی خوب برای یوزرای محدود 3 گیگ هیچ یا خیلی کم بود ... در کل حقیقتا" عید خوب حال داد .من فقط متوجه نمیشم چرا شب رو محدود کردن حتی زنگ هم زدم و گفتم خوب قبول نمیکنن در صورتیکه حاضر بودم از ساعت 12:58 دقیقه شب تا ساعت 7 (الان میگم کار نمیکنم زیاد نمیدونم ساعت چند بهتر میشه ولی هر چی باشه بعد از 5 یا 6 ) هر کسی رو که دوست داشتن هر ناظری رو هر ساعتی از اون ساعنی که گفتم برای روانه میکردن تا چک کنن اصلا" کاملا" هر کسی ببینه متوجه میشه یهو از روز که مابین 16 تا 25 میگرده سرعت میشه 2 تا 8 یا 12 نهایت 16 اونم امکان نداره 1 دقیقه همین سرعت 8 بالاتر بره.
اگه اینجوری باشه مگه یارو بیماره بره 128 نا محدود بگیره!!؟؟؟؟ من شبانم امکان نداره زیر 130 بیاد. من با چیز پی ان کم کم 120 سرعت دارم شبا. چون دارم یه آرشیو میسازم از youtube .شب خیلی دانلود دارم با چیز پی ان.اگه کاملا از 1 تا 7 دانلود کنی 4.5 گیگم رد میکنی! اینجوری که من تو 4 یا 5 شب اندازه ی کل دوره ی یه 128 ای دانلود دارم که
تاپیکیم که گفتی نیگا کردم کلا ربطی به رشت نداشت.
جواب بصورت نقل قول

.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
مبارک.....