كسي تو منطقه ي صادقيه(مركز سعادتمند)از شهراد سرويس داره؟ساعات رايگانش كي هست؟وسرعت دانلودش چقدره؟(اگه سرويس 2مگ بگيرم)
من وايرلس دارمو فقط براي دانلود شبانه مي خوام بگيرم
كسي تو منطقه ي صادقيه(مركز سعادتمند)از شهراد سرويس داره؟ساعات رايگانش كي هست؟وسرعت دانلودش چقدره؟(اگه سرويس 2مگ بگيرم)
من وايرلس دارمو فقط براي دانلود شبانه مي خوام بگيرم
من 128 نامحدود شهراد دارم.
یه هفته هست که گرفتم. قطعی که اصلا نداشته ، اما نوسان سرعت زیاده.
سرعت دانلود که برای من خوب نیست. معمولا بین 10تا 13 دانلود میکنم. البته بعضی اوقات به 7 هم میرسه
فعلا که تقریبا ازش راضیم.
آقا من شهراد داشتم سه سال
محدود دو گیگ رو گرفتم
دانلود تا 60 هم داشتم
البته رایگان نداشتم
نیم بها داشت
که منم استفاده نمی کردم
الان تمدید نکردم
خطم رو عوض کردم و برای سرویس جدید
انتظار داشت که بعد از سه سال استفاده 10 هزار تومن پول زور بدم برای راه اندازی
من 4 ساله داتک دارم، اما آخر این ماه میخوام عوض کنم شهراد بگیرم، خسته شدم از سرعت کم، هیچی سرعت نمیشه.
کسی تو منطقه ی مخابراتی شیخ فضل ا.. نوری ، شهراد داره؟
سلام
لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.
با تشکر فراوان
شهراد قبلا چند نوع سرویس حجمی با یک سرعت داشت که معمولا سرعت بالا می داد و برای من که با Internet Download Accelerator سرعت دانلود حدود 180 میده و با IDM هم همین حدود بود. ولی عیبش اینه که شبها نیم بهاست.
ولی چند روزیه تعرفه های جدید و انواع سرعتها از 128 تا 2048 گذاشته.
من فعلا تمدید نکردم و سرعت دست نخورده. دوستان کسی تمدید کرده ببینیم سرعتها چجوری شده ؟ فکر کنم دیگه به هرکسی همون سرعت اسمی رو بدن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شما چه سرویسی دارید؟
سرعت دانلود شبانه تون چقدره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
من تا حالا 3 تا سرویس از 3 شرکت مختلف داشتم بهترینش shahrad بوده. پشتیبانی خوب و سرعت مناسب.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)