تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: آیا در سال ۲۰۱۲ ، دو خورشید را در آسمان خواهیم دید؟!

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نمي خوام بعد مذهبي به قضيه بدهم ولي در روايات آمده از نشانه هاي آخرالزمان (يا همان ظهور) يكي اين است كه خورشيد از غرب طلوع خواهد كرد ! و يا دو خورشيد در آسمان خواهد بود !
    ولي آيا سال 2012 في الواقع همان سال آخرالزمان است؟

2. 2 کاربر از mahramasrar2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

طلوع خورشید از غرب، زمانی میتونه اتفاق بیوفته که حرکت انتقالی زمین برعکس بشه.
    حرکت انتقالی زمین زمانی برعکس میشه که قطبین زمین جاهاشون عوض بشه. یعنی شارش بارهای الکتریکی زمین کم کم، ضعیفتر و برای مدت کوتاهی نزدیک صفر، و سپس در جهت عکس زیاد تر بشه.
    جابجایی قطبین زمین اگر اتفاق بیوفته، سرعت حرکت زمین در فضا کاهش پیدا میکنه و برای لحظه ای زمین ایست میکنه. سپس در جهت عکس دور خورشید میگرده. اگه این اتفاق بیوفته خورشید در زمین از سمت غرب طلوع و در شرق غروب میکنه.

چند هزار سال قبل این اتفاق افتاده.
    بررسی های زمین شناسی نشون میده که الان قطبین زمین، در حال ضعیف شدن هستند. به طور قطع در آینده قطبین عوض خواهند شد اگر این رفتار زمین تغییر نکنه.
    ولی
    این امر زمان زیادی خواهد برد و تعیین زمان وقوع این حادثه اصلا امکان پذیر نیست. و همچنین به این زودی ها (2012) این اتفاق نمیوفته.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

حرکت انتقالی زمین زمانی برعکس میشه که قطبین زمین جاهاشون عوض بشه. یعنی شارش بارهای الکتریکی زمین کم کم، ضعیفتر و برای مدت کوتاهی نزدیک صفر، و سپس در جهت عکس زیاد تر بشه.
    جابجایی قطبین زمین اگر اتفاق بیوفته، سرعت حرکت زمین در فضا کاهش پیدا میکنه و برای لحظه ای زمین ایست میکنه. سپس در جهت عکس دور خورشید میگرده. اگه این اتفاق بیوفته خورشید در زمین از سمت غرب طلوع و در شرق غروب میکنه.
    سلام
    من با این موضوع مشکل دارم.
    تا به حال بار ها جهت میدان مغناطیسی زمین عوض شده. قطبین جاشون رو عوض کردن.
    اما میدان مغناطیسی چه ارتباطی داره با جهت گردش زمین ؟ تغییر جهت گردش زمین تنها ممکنه بر اثر یک برخورد بسیار عظیم ( مشابه برخورد منتهی به ایجاد ماه ) با زمین اتفاق بیوفته.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

درست ه. من هم همین عقیده رو داشتم.
    ولی یه مستند شبکه چهار نشون میداد درباره سیاره زهره. در اون مستند گفت که دلیل حرکت برعکس زهره، (حرکت ساعتگرد) رو دانشمندان بررسی کردند و دو تا تئوری در این رابطه وجود داره.
    تئوری اول که اشاره کردی بهش: برخورد جرم عظیم آسمانی به سر زهره، و در نتیجه سرو ته شدن اون و حرکت برعکسش.
    تئوری دوم : تغییرات شدید و ناگهانی در هسته داغ زهره و ایست این سیاره و حرکت برعکسش.

حالا ما این موضوع رو به کره زمین تعمیق بدیم چه جوری میشه قضیه؟
    دلیل بوجود اومدن شارش مغناطیسی زمین به احتمال زیاد حرکت سریع هسته مذاب آهنی مایع، به دور هسته آهنی جامد زمین، و اختلاط فرو مغناطیسی این عمل با چرخش وضعی زمین ه.
    یعنی به دلیل اینکه در مرکز زمین، آهن مایع به دور آهن جامد به سرعت چرخش میکنه. میدان مغناطیسی در اطذاف کره زمین بوجود میاد. و به دلیل چرخش وضعی زمین، شارش مغناطیسی از شمال به جنوب ه.
    من فکر میکنم تغییرات هسته زمین و رابطه اون با چرخش وضعی، میتونه بر چرخش انتقالی زمین و سرعت اون اثر بزاره.

البته قبول دارم که کل این حرفها در حد نظریه است و دفاع علمی نمیشه ازش کرد.
    چون همون طوری که میدونی دلیل بوجود اومدن میدان مغناطیسی زمین مشخص نیست و در بین دانشمندان اتفاق نظر وجود نداره.

شاید حرکت و ایست زمین در فضا واقعا ممکن نباشه. شایدم باشه. ولی چیزی که در رابطه با سال 2012 و تغییر قطبین گفته میشه یه شایعه است و دچار یک اشتباه بزرگ شده و اون اشتباه اینه که:
    جابجایی قطبین زمین با جابجایی جهت های شارش مغناطیسی فرق داره و امکان نداره به این زودی ها قطبین زمین عوض بشن.

ولی عوض شدن جهت شارش کاملا مسئله محتمل و امکان پذیری هست. اگر این مسئله به این زودی ها اتفاق بیوفته بر حیات روی زمین تاثیراتی خواهد گذاشت.
    Last edited by shabe.saket; 23-04-2011 at 16:46.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •