گزینه الف !
به نظر من :
میلاد خرید یه X360 دیگه برای آنلاین زدن کار اشتباهیه!
ولی خرید یه PS3 برای انجام بازی های انحصاری فوق عالیش و ه ک نکردنش برای آلاین زدن بهترین کاره!
گزینه الف !
به نظر من :
میلاد خرید یه X360 دیگه برای آنلاین زدن کار اشتباهیه!
ولی خرید یه PS3 برای انجام بازی های انحصاری فوق عالیش و ه ک نکردنش برای آلاین زدن بهترین کاره!
گزینه اول درسته بچه ها می گن خوبه به نظر من که خوب هست اما اگر از شانستون یه راهی پیدا کنند تحریم رو این کار ها هم انجام می دند چون الان هم تحریم نرم افزار های دو باره شروع شده![]()
گزینه ی د
هر کدومو که دوست داری بخر.ولی اگه آنلاین مد نظرته اولیو بخر
میلاد PS3 ارزش آنلاین زیادی نداره ( با وجوده غولی مثل LIVE )
من میگم 360 رو که الان داری رو بر گردون به حالت Official و یه PS3 Slim بگیر و با اون بازی های کپی رو انجام بده .
هم همه بازی هارو میتونی برای PS3 راحت دانلود کنی و دیگه نیازی به Write هیچ CD نداری و هم اینکه با LIVE حال میکنی.
و به نظر من این بهترین گزینه هست.
سلام دوستان
از این دسته ها که d pad شون جدا هست کجا گیر میاد؟ چند قیمته ؟؟؟ ( برای مورتال کامبت میخوام)
میثم دیگه این ورا نمیاد چرا ؟؟؟
بله Game pad جدا می تونید تهیه کنید ( اضافی )
قیمتش هم 50-60 تومن هست !!
چند مدل دارن ؟؟
کسی جایی فروش اینترنتی سراغ داره ؟؟؟؟
میثم داره ؟؟؟
یه مشکی هست و یه سفید !!
آره میثم داره !!
منم با نظر سعید موافقم،PSN قطعی زیاد داره و کلا درده سره..........
درسته لایو پولی هستش ولی عین بچه آدم میشه بازی کرد........
الان با این اوضای هــک کنسول ها به نظرم یه 360 اوریج((به قول سعیدOfficial)) با یه دونه PS3 هــک شده خیلی بهتره........
آقا پوریا فکر کنم منظور ایشون این دسته نقره ای هاست که دکمه هاشون رنگی نیست......یه مشکی هست و یه سفید !!
آره میثم داره !!
این سایت داره ولی من تا حالا از این فروشگاه خرید نکردم:چند مدل دارن ؟؟
کسی جایی فروش اینترنتی سراغ داره ؟؟؟؟
میثم داره ؟؟؟
به نظرم اگه میخواین اینترنتی خرید کنید حتما از یه جایی که مطمئن هستید کارش درسته خرید کنید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل بهتره حضوری خرید کنید...
Last edited by Leon-117; 23-04-2011 at 14:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)