به نظر من اگر از لحاظ بودجه مشکل ندارین گرافیک رو 460 و پاور رو هم 530 انتخاب کنین.
به نظر من اگر از لحاظ بودجه مشکل ندارین گرافیک رو 460 و پاور رو هم 530 انتخاب کنین.
دوستان به من گفتن براي اجراي بازي هاي 3dروي pc يه كارت nvidia gtx 460 كه حدود قيمتش 250 تومنه و يه led 3d 120 hz كه كمياب هستس +يه كيت 3d nvidia ميخواد مخواستم نظرتون را بدونم كه راهنماييم كنيد كه ايا درست گفته و اصلا توبازار اينا هست و حدود قيمتشون چقدره؟ وايا خود بازي هاي3d pc هستن يا بازي مخصوص ميخواد؟؟ مرسي كمك
آقا علیرضا ممنون از اینکه جواب دادین فقط نگفتین گرافیک رو از چه برندی بگیرم؟ خودم تصمیم ام رو gts 450 هست چون هزینه ام محدوده خوب...در مورد کولر چی پیشنهاد می دین تا 40 تومن؟ چیز دیگه ای خوب به غیر این tuniq 120 exterme الان تو بازار هست؟
سلام.
میتونین 6970 بگیرین مارک ایسوس باگارانتی الماس قیمت450تومنه.
VGA=Asus-Radeon-6970-1g-gddr5=450
6970?? پست های اول رو خوندین شما؟؟؟
اگه برد ریفرنس انتخاب می کنید برند فرقی ند اره اما ترجیحا evga باشه بهتره
اگر هم زیاد بازی نمی کنید همون 450 هم جواب گو هستش و بقیه هزینه رو رو مانیتور متمرکز کنید![]()
پیشنهاد من
VGA : EVGA GTX 460 1 GB DDR5 : 225
lg 2253tq=190
Power : Green 480A: 58
ممنون دوستان فقط این سوالاتم جواب بدین ممنون تر می شم
1. cpu من تا چه حد از کارایی گرافیک پایین می یاره؟ یا به قول شما براش گلوگاه ایجاد می کنه؟؟ و آیا با اور کردن این مشکل حل می شه؟ اگه 2.8 بشه 3.4 اینا حله؟؟ یا حتما باید cpu رو تعویض کنم؟
2. برای اور کردن حتما باید کولر بگیرم یا با فن استوک هم می شه؟ چون چند نفری بهم گفتن مشکلی پیش نمی یاد و برای کوار هزینه نکنم و با فن استوک اور کنم اینو توجه داشته باشید که سیستم من تقریبا 17 ساعت روشنه بعضی روزا 24 ساعت..
برای بازی هایی که برای 2 هسته بهینه شدند با یک اور حله ولی برای 4 هسته خیر
به نظر من سی پی یو شما جزء سی پی یوهای ضعیف AMD هست ، اگر بودجه دارین پیشنهاد میکنم عوضش کنین وگرنه که مجبورین اورش کنین. با اور کردن سی پی یوتون ، بازدهی سیستم بالا میره ولی باز هم فکر میکنم نتونین از 100 توانایی گرافیک استفاده کنین.1. cpu من تا چه حد از کارایی گرافیک پایین می یاره؟ یا به قول شما براش گلوگاه ایجاد می کنه؟؟ و آیا با اور کردن این مشکل حل می شه؟ اگه 2.8 بشه 3.4 اینا حله؟؟ یا حتما باید cpu رو تعویض کنم؟
به علت قدرت پایین سی پی یو شما ، اگر قصد اور دارین باید مقدار قابل توجهی اور کنین تا در بازدهی تاثیر داشته باشه که در نتیجه نیاز به کولر دارین.2. برای اور کردن حتما باید کولر بگیرم یا با فن استوک هم می شه؟ چون چند نفری بهم گفتن مشکلی پیش نمی یاد و برای کوار هزینه نکنم و با فن استوک اور کنم اینو توجه داشته باشید که سیستم من تقریبا 17 ساعت روشنه بعضی روزا 24 ساعت..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)