تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 827 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هر روز وصل میکنم منم ارشیو فیلم و سریال وکارتون دارم ولی برای بکاپ گیری از کارای اتوکد که مهمن هر روز مجبورم بزنم خوشبختانه پشتش کلید روشن خاموش داره فقط نمیدونم نرم افزاری خاموش میکنه یا سخت افزاری اخه اون هارد بنجل سیگیت بدون وصل شدن به کامپیوترم خودش روشن میشد اتفاقا منم از استابلایزر فاراتل استفاده میکنم از اون سفیدا شبیه بالشه . کاش این وسترن هارد داخلیش قابل تعویض بود یعنی کیسش بازو بسته میشد .
    من مطمئنم كه اون دكمه پشت هارد ، به صورت سخت افزاري هم خاموش ميكنه (توقف كامل چرخش صفحات)
    يه نكته اي رو هم بگم كه شما نيازي ندارين از طريق اون دكمه خاموشش كنين
    برای خاموش کردن هارد بهتره که طبق شکل زیر عمل بشه (روی کله آدم راست کلیک و safely remove)، با این کار هارد کاملا خاموش میشه و حتی چراغش هم خاموش میشه !!!! به نظر من اين بهتره !!!

Last edited by ata.royalfalcon; 21-04-2011 at 09:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

برای اینکه بتونیم هاردمون رو به بهترین شکل نگهداری کنیم ، دوستان چه راهکارهایی دارن ؟

بهترین شیوه استفاده از هارد که کمترین استهلاک رو بهش وارد کنه چی هست؟ و مهمترین عواملی که باعث خرابی هارد میشن ( بجز ضربه یا نوسانات برق) چه چیز هایی هستن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برای اینکه بتونیم هاردمون رو به بهترین شکل نگهداری کنیم ، دوستان چه راهکارهایی دارن ؟

بهترین شیوه استفاده از هارد که کمترین استهلاک رو بهش وارد کنه چی هست؟ و مهمترین عواملی که باعث خرابی هارد میشن ( بجز ضربه یا نوسانات برق) چه چیز هایی هستن؟
    من تحقیقات زیادی در این مورد کردم توی سایتای خارجی بخصوص اونایی که یادمه اینها هستند
    1: اولا هیچ وقت نگذارید درایوهای هاردتون پر بشه اندازه تقریبی اینه که حتما 13 در صد از فضای هر درایو باید خالی باشه این فضا هر پی بیشتر باشه بهتره برای دیدن این که چند درصد هارد یا درایواتون پره برین رو درایو هر کدوم که شد راست کلیلک کنید برین
    properties--> tools---> defragments now
    توی اونجا میبینین که هر درایو چقدر جای خالی داره و چند درصد خالیه روی هر درایو گزینه آنالیز رو بزنید در ویندوز ایکس پی اگر جواب بیاد که you should defragmen... یعنی باید دفراگ بکنید وگر نه هارد خیلی برای خوندن اطلاعات به زحمت میافته توی ویندوز سون اگر نتیجه انالیز این بود که بیشتر از 5 درصد فراگ شده باید گزینه دفراگ رو بزنید در طی دفراگ هیچ کاری نکنید هیچ برنامه اجرا نکنید لازم به ذکره که اگر درایو c فراگ باشه ویندوز سرعتش میادپایین
    مطالب دیگه ای هم خست الان عجله دارم میام میگم

4. این کاربر از onehellsing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه babak1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

[QUOTE=ata.royalfalcon;6034013]سوال اول : قبلا مشكل نداشت يا اينكه اولين باره وصل ميكني ؟؟؟
    سوال دوم : كابل Usb رو به پشت كيس وصل كردي ديگه؟؟؟ (از لحاظ برق رساني ، پورت هاي پشت كيس بهترين حالت رو دارن)
    نكته : اين هارد از نوع فقط usb3 هست و فكر ميكنم فقط بايد به پورت usb3 وصل كني !!! (اينو مطمئن نيستم)

شما disk management رو اجرا كنين و اگر امكانش هست يه اسكرين شات ازش بذارين اينجا تا ببينم اوضاع از چه قراره !!! براي اجراي اين برنامه دستور diskmgmt.msc رو در run تايپ كنين . اگر در ديسك منجمنت اون هارد رو unallocated و يا free space زده باشه نياز به پارتيشن بندي و فرمت داره!!![/QUOTE

1-برای اولین بار است .ضمنا یک هارد 320 سیگیت دارم که بدون مشکل از همان پورت بالا میاد.
    2-هم جلو وهم عقب کیس فرقی نمیکند.
    3-usb3 است اما ریسیور اونو شناخت وحتی فرمت و ضبط و پخش را بدون مشکل انجام داد.
    نتیجه diskmanegement را بزودی انجام میدم
    ببخشید جوابتونو دیر دادم کاری برام پیش آمد خیلیخیلی ممنونم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من دیروز یک هارد سیگیت portable با مشخصات زیر خرید کردم ( GoFlex-Free Agent-1.5TB-USB2.0-USB 3.0 Upgradeable)
    برام عجیبه که قابلیت پسورد گذاری مثل هارد های Western Digital نداره و این قابلیت خیلی برای من مهمه خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که باید چه کار کنم .توی سایت Seagate هم رفتم نرم افزاری براش نداشت
    در ضمن آیا میشه کاری کرد که نرم افزاره Western Digital رو برای Seagate استفاده کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    هارد وسترن 2ترابایت usb3 با rpm7200چه مدلی پیشنهاد میدید(ادپتور دار)
    راستش یه my passport Essential -500g -usb3دارم که همیشه همراهمه والان یه 3.5 برای ارشیو میخوام..
    ممنون..

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من دیروز یک هارد سیگیت portable با مشخصات زیر خرید کردم ( GoFlex-Free Agent-1.5TB-USB2.0-USB 3.0 Upgradeable)
    برام عجیبه که قابلیت پسورد گذاری مثل هارد های Western Digital نداره و این قابلیت خیلی برای من مهمه خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که باید چه کار کنم .توی سایت Seagate هم رفتم نرم افزاری براش نداشت
    در ضمن آیا میشه کاری کرد که نرم افزاره Western Digital رو برای Seagate استفاده کرد
    سلام
    شاید سیگیت برای این کار نرم افزاری طراحی نکرده ولی جای نگران نیست . شما میتونین از برنامه bit locker موجود در ویندوز سون برای اینکار استفاده کنین

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    هارد وسترن 2ترابایت usb3 با rpm7200چه مدلی پیشنهاد میدید(ادپتور دار)
    راستش یه my passport Essential -500g -usb3دارم که همیشه همراهمه والان یه 3.5 برای ارشیو میخوام..
    ممنون..
    سلام
    باید بگم که تنوع هاردهای وسترن کمه و تنها مدل پیشنهادی هست My Book Essential که usb2 و usb3 همزمان داره فقط در موقع خرید به این مسئله توجه داشته باشین
    نکته دیگه این هست که تا اونجایی که میدونم (مطمئنم) 7200 دور نیستن .
    از اونجایی که در ساخت هارد های اکسترنال ، از هارد وسترن اینترنال نوع گرین استفاده شده پس RPM مدلهای دسکتاپی IntelliPower هست یعنی با توجه به شرایط کاری دور متغیری دارن .

Last edited by ata.royalfalcon; 21-04-2011 at 19:10.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تحقیقات زیادی در این مورد کردم توی سایتای خارجی بخصوص اونایی که یادمه اینها هستند
    1: اولا هیچ وقت نگذارید درایوهای هاردتون پر بشه اندازه تقریبی اینه که حتما 13 در صد از فضای هر درایو باید خالی باشه این فضا هر پی بیشتر باشه بهتره برای دیدن این که چند درصد هارد یا درایواتون پره برین رو درایو هر کدوم که شد راست کلیلک کنید برین
    properties--> tools---> defragments now
    توی اونجا میبینین که هر درایو چقدر جای خالی داره و چند درصد خالیه روی هر درایو گزینه آنالیز رو بزنید در ویندوز ایکس پی اگر جواب بیاد که you should defragmen... یعنی باید دفراگ بکنید وگر نه هارد خیلی برای خوندن اطلاعات به زحمت میافته توی ویندوز سون اگر نتیجه انالیز این بود که بیشتر از 5 درصد فراگ شده باید گزینه دفراگ رو بزنید در طی دفراگ هیچ کاری نکنید هیچ برنامه اجرا نکنید لازم به ذکره که اگر درایو c فراگ باشه ویندوز سرعتش میادپایین
    مطالب دیگه ای هم خست الان عجله دارم میام میگم
    نظرات شخصی من
    من هیچ وقت دفراگمت نمیکنم به خاطر اینکه دائما فایلی حذف و اضافه نمیکنم در نتیجه ترتیب قرارگیری فایلها در سکتورها بهم نمیخوره . چو دفرگمنت کردن هارد اکسترنال usb2 فوق العاده زمانبر هست .

1. همیشه safe remove کنید .
    2. مسئله بسیار مهمی که باید در نظر گرفته بشه دمای هارد هست . نرم افراز های زیادی وجود دارد که دمای هارد رو کنترل میکنه . سعی کنین یه فن 12 سانتی متری پشتش بذارین واقعا در خنک کردن موثره .
    3. بزرگترین دشمن هاردها ضربه و تکان و لرزش هست . هارد رو در جای مناسبی بذاربن تا احتمال ضربه و سقوط کمتر بشه . من به همین دلیل یک کمد کوچیک خریدم و شش تا هارد رو در اون کمد گزاشتم .
    4. در مواقع طولانی که از هارد استفاده نمیکنین از برق جدا کنین.
    5. اگر قطعی و نوسان برق زیاد دارین بهتره که از محافظ برق استفاده کنین اگر استابیلایزر باشه چه بهتر
    6.حتما و حتما و حتما به پورت usb مطمئن متصل کنین . ما تو شرکتمون یه سیستم داشتیم که پورت جلوی کیس ، جای برق و دیتا اشتباهی نصب شده بود و هرچی فلش مموری وصل میکردن رو میسوزوند . پس بهترین کار متصل نمودن به پورت پشت کیس هست

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    شاید سیگیت برای این کار نرم افزاری طراحی نکرده ولی جای نگران نیست . شما میتونین از برنامه bit locker موجود در ویندوز سون برای اینکار استفاده کنین

آیا نرم افزار خوب و مطمئن Portable مثل هارد های WD سراغ دارید برای پسوردگذاری .واقعا اگه میدونستم Seagate این قابلیت رو مثل Western Digital نداره اصلا نمیخریدمش !!!آخه روی کارتونش نوشته بود Secure data encryption پس این چیه؟؟
    حسابی از دسته خودم شاکی هستم که بدون اطلاع ۱۹۵،۰۰۰ تومان پول دادم برای اون !!!!؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •