تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 421 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا جدیدا کارت گرافیک من هر از چند گاهی دچار مشکل میشه، تصویر فریز میشه بعد lcd خاموش روشن میشه و به حالت عادی بر میگرده! خصوصا وقتی از طریق کابل hdmi به تلویزیون وصله!
    یه پیغامی هم تو task bar میده که کارت amd شما یه مشکلی داشته و الان رفع شده(اومدن و رفتن این پیغام چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه)، ولی باز دوباره این مشکل تکرارا میشه
    داریو کارت گرافیک هم دوباره ریختم ولی مشکل حل نشد
    کسی نظری نداره؟

2. این کاربر از fisheries65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه godleo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه روی کاناپه

پيش فرض

برای منم چند وقت اینجوری میشه . .

4. 2 کاربر از godleo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض 5110

سلام دوستان بالاخره 5110 رو زیگورات ریخت تو بازار به قیمت 1280 دقیقا کانفیگش با دیجی کالا یکی هست من احتمالا فردا و اگه نشد دوشنبه میرم واسه خرید البته اگه این امتحانات میان ترم بگذاره.
    اگه بودجه کمی بیشتر بود L502 با قیمت 1450 و اون کانفیگ فضایی خیلی به صرفه تر بود والی حیف......

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام دوستان

آقا سیامک( البته اگه اسمتون درست یادم مونده باشه.منظورم sheytoon جان هست ) مرسی بابته جوابی که دادی.
    عزیز امروز اومدم لپ تاپ رو خاموش کنم اما خاموش نمی شد. اینبار دیگه اینقدر واستادم تا دیدم لپ تاپ خودش ریستارت شد.بعد اینکه سیستم بالا اومد دیدم می گه یه فایل مشکل داره واسه همین ویندوز خاموش نمی شه.پایینشم نوشته بود اخطار blue screen. واسه همین اومدم اینجا و چند پست قبلتو خوندم که نوشته بودی برنامه های اخیرتو پاک کن.که شاید از این باشه.اینکارم کردم ولی باز مشکلم حل نشد.
    خلاصه خودمو راحت کردم و 64 بیت نصب کردم.
    خواستم تشکر کنم بابت راهنماییت.الان مشکل حل شده تا اطلاع فعلی.بازم ممنون.
    Last edited by sina.belyad; 20-04-2011 at 22:06.

7. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره 5110 رو زیگورات ریخت تو بازار به قیمت 1280 دقیقا کانفیگش با دیجی کالا یکی هست من احتمالا فردا و اگه نشد دوشنبه میرم واسه خرید البته اگه این امتحانات میان ترم بگذاره.
    اگه بودجه کمی بیشتر بود L502 با قیمت 1450 و اون کانفیگ فضایی خیلی به صرفه تر بود والی حیف......

سلام.دوست من با گارانتی زیگورات بخری یا نخری یکی هست.
    یکی از دوستان من 5010 خرید مشکل داشت هرچی پیگیری کرد فایده نداشت.کسی جواب نداد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.دوست من با گارانتی زیگورات بخری یا نخری یکی هست.
    یکی از دوستان من 5010 خرید مشکل داشت هرچی پیگیری کرد فایده نداشت.کسی جواب نداد.
    مرسی از قوت قلبت!
    زیگورات توی اصفهان نمایندگی تعمیر داره و تعمییر کار آشنا دارم توی شعبه اصفهانشون ولی انشاالله که کار به اونجا نمیکشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام من چک کردم برام passed زد،دوباره امتحان کن،اگه نشد ریستار کن و اولین کاری که انجام میدی چک آپ بگیر،امتحانش ضرر نداره

سلام دوست عزیز؛
    یه 64 ریختم کنار 32 بعد از توی 64 چک آپ گرفتم برام passed زد .64 رو پاک کردم و جالب بود که اینبار دیگه از خود 32 هم passed زد.خدا رو شکر مشکلی نبود.تشکر از جوابتون(منظورمم از 32 و 64 که واضحه یعنی ویندوز 32 و 64 بیتی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نمی دونم والا، من که حاضر نیستم بدم لپ تاپم رو باز کنن، به قول معروف ... بزنن چششم کور کنن
    از نظر من نباید مشکل خاصی باشه، اما شما از بچه های با تجربه بپرس ببین چی میگن

بچه های با تجربه مثلا کی؟ما که اینجا داستانمون رو نوشتیم!با تجربه ها هم به دادمون برسن دیگه.مگه شما خودت با تجربه نیستی؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا جدیدا کارت گرافیک من هر از چند گاهی دچار مشکل میشه، تصویر فریز میشه بعد lcd خاموش روشن میشه و به حالت عادی بر میگرده! خصوصا وقتی از طریق کابل hdmi به تلویزیون وصله!
    یه پیغامی هم تو task bar میده که کارت amd شما یه مشکلی داشته و الان رفع شده(اومدن و رفتن این پیغام چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه)، ولی باز دوباره این مشکل تکرارا میشه
    داریو کارت گرافیک هم دوباره ریختم ولی مشکل حل نشد
    کسی نظری نداره؟
    شاید بخاطر ویندوزت باشه، یه ویندوز 64 بیت دیگه نصب کن ببین بازم اینطوری میشه؟

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------

بچه های با تجربه مثلا کی؟ما که اینجا داستانمون رو نوشتیم!با تجربه ها هم به دادمون برسن دیگه.مگه شما خودت با تجربه نیستی؟
    وقتی لپ تاپ رو روشن میکنی میتونی f12 رو بزنی و در اون صفحه هم سخت افزار رو چک کنی
    نخیر من در کار با لپ تاپ باتجربه نیستم، باتجربه ها مثل کاربرهای فعال یا مدیران بخش لپ تاپ

13. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

webcam اش را چطور روشن کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •