تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 558 از 626 اولاول ... 58458508548554555556557558559560561562568608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,571 به 5,580 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

این پچ آخری که اون کلوب رو حذف کرد و تنظیماتش رو پایین آورد تا بازی رون بشه ما فک کردیم تنظیمات همون قبلیه فقط فریمش افزاریش میده ! اینجوری نبود که تنظمات رو میاره پایین بعد بازی رون میشه. اینو که خودمون هم میتونستیم بکنیم
    بعد که پچ رو نصبش کردم خطا داد بازی بالا نمیومد و منم تو پوشه کرکی که از اینجا دانلود کردم فقط فایل lunchgtaiv رو کپی کردم بعد بازی اومد بقیه یکی دو فایل دیگه که تو پوشه کرک بود رو کپی نکردم اونا نمیخواد دیگه نه؟ بازی که میاد بالا مشکلی نیس.

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

نه عزیز کلوب رو حذف نمیکنه اصلا پچ چیزی از بازی کم نمیکنه

برای پچ آخری هم باید کرک ورژن 1.04 رو بریزی که فکر کنم لینک کرک رو بهت دادم
    تمام فایل ها رو باید کپی کنی
    ولی به نظر من بدون پچ بازی بکنی خیلی بهتره چون پچ هاش هم جز دردسر چیزی ندارن و با همه کرک ها هم سازگار نیستن چون روی افت ریم هم زیاد تاثیر گزار نیست پچ هاش

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

نه عزیز کلوب رو حذف نمیکنه اصلا پچ چیزی از بازی کم نمیکنه

برای پچ آخری هم باید کرک ورژن 1.04 رو بریزی که فکر کنم لینک کرک رو بهت دادم
    تمام فایل ها رو باید کپی کنی
    ولی به نظر من بدون پچ بازی بکنی خیلی بهتره چون پچ هاش هم جز دردسر چیزی ندارن و با همه کرک ها هم سازگار نیستن چون روی افت ریم هم زیاد تاثیر گزار نیست پچ هاش
    شوخی میکنی؟ حذف میشه یکی دیگه هم همینو گفت ، گفت حذف میشه و حذف شد و بدون اون میره تو بازی

این پچ هم تنظیماتشو فک کنم پایین کرده تا بازی رون شه و همینطور هم میشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

شوخی میکنی؟ حذف میشه یکی دیگه هم همینو گفت ، گفت حذف میشه و حذف شد و بدون اون میره تو بازی

این پچ هم تنظیماتشو فک کنم پایین کرده تا بازی رون شه و همینطور هم میشه.

من خودم زیاد از این پچ ها استفاده نکردم درست یادم نیست شابد حذف میکنه پس اینطور که تو میگی
    من هم بهت پیشنهاد میکنم که بدون پچ بازی کنی بهتره

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

من خودم زیاد از این پچ ها استفاده نکردم درست یادم نیست شابد حذف میکنه پس اینطور که تو میگی
    من هم بهت پیشنهاد میکنم که بدون پچ بازی کنی بهتره

موفق باشید
    اون مرحله که گفتم گاراژ باز نمیشه مشکل از کرک بوده فایل 1911 بود فک کنم کپی نکرده بودم درست شد.

داره خودمونی میشه March1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها من نمیتونم بازی رو سیو کنم , آخرین پچ و کرک ریزور رو هم نصب کردم , مشکل چیه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

بچه ها من نمیتونم بازی رو سیو کنم , آخرین پچ و کرک ریزور رو هم نصب کردم , مشکل چیه ؟
    دوست عزیز یعنی چی نمیتونی سیو کنی

کلا سیو نمیشه یا بلد نیستی که سیو کنی؟

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

بیشتر توضیح بده این بازی اینطور نیست که هر جا دلت خواست رو سیو کنی مثلا اگه داری یه مرحله ای رو انجام میدی نمیتونی سیو کنی مثلا وسط مرحله باید مرحله رو تموم کنی اگه اتو سیو فعال باشه که خودش سیو میشه اگر نه در اولین فرصت باید بری توی خونه بری روی تخت خواب کلید اف رو بزنی و سیو کنی اگه مشکلت چیز دیگه ایه بیا توضیح بده
    ضمنا باید مشکلت رو توی تاپیک مخصوص بازی مطرح میکردی نه اینجا اینجا مربوط به نصب و اجراس

9. این کاربر از FOURTH RETURN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه March1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بیشتر توضیح بده این بازی اینطور نیست که هر جا دلت خواست رو سیو کنی مثلا اگه داری یه مرحله ای رو انجام میدی نمیتونی سیو کنی مثلا وسط مرحله باید مرحله رو تموم کنی اگه اتو سیو فعال باشه که خودش سیو میشه اگر نه در اولین فرصت باید بری توی خونه بری روی تخت خواب کلید اف رو بزنی و سیو کنی اگه مشکلت چیز دیگه ایه بیا توضیح بده
    ضمنا باید مشکلت رو توی تاپیک مخصوص بازی مطرح میکردی نه اینجا اینجا مربوط به نصب و اجراس
    آه... فهمیدم , ببخشید دوستان , یادم رفته بود اکانت آفلاین بسازم . ببخشید دوستان .

11. این کاربر از March1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

زیاد سخت نکیر ابنجا هم مزبوط به مشکلاته این دوستمون هم چون دیده که مشکل داره با بازی اومده اینجا حالا هم که خداروشکر مشکلش هم خودش فهمید از چیه و حل شد

13. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •