حالا ما نفهمیدیم!!!!هر دوشون یه پُخ هستن؟!کیفیت سخت افزاری سونی بهتره؟گرافیک مایکروسافت توی بعضی بازی ها بهتره؟
کلا بری یه خرید موفق کدومشو بخرم بهتره؟
حالا ما نفهمیدیم!!!!هر دوشون یه پُخ هستن؟!کیفیت سخت افزاری سونی بهتره؟گرافیک مایکروسافت توی بعضی بازی ها بهتره؟
کلا بری یه خرید موفق کدومشو بخرم بهتره؟
عزیز جون هرکیو دوست داری این بحث رو شروع نکن ! به خاطر همین موضوع اینجا چند نفر بن شدن و باهم درگیرشدن !![]()
اسلیم خام 4GIG با درایو 0225 ۳۰۰ تومان
اسلیم خام 4GIG با درایو 9504 ۴۹۰ تومان (کپی رایگان)
دوستان تا تابستون قیمت اسلیم هـک شدش چقدر میشه ؟ مثلا هارد با 250 ؟
ببینید توی بازی های مالتی 360 بهتره و توی بازی های انحصاری PS3 ولی در کل فرق چندانی با هم ندارند به سلیقه ی خودتون بستگی داره .
این سوال شما مثل این میمونه که بگید فرراری بهتره یا لامبورگینی !
جفتشون هم خفن هستند و فقط بستگی به سلیقه ی مشتری داره .
از نظر سخت افزاری هم در مجموع هیچ کدومشون برتری نسبت به هم ندارند ، چون یکی CPU اش قویه و چیپ گرافیک و رمش کم ، اون یکی CPU اش ضعیفه و چیپ گرافیکش قوی و رمش زیاد .
برای همین فرقی با هم ندارند .
دوستان کدوم یک از اینا برای خریدن بهتره؟؟؟(یا اصلا هیچ کدومشون توصیه نمیشه؟)
1- xbox 360 پرمیوم ---تمیز--برد فالکون ---تضمینی میدمش--((هارد 60 با تمام متعلقات داخل جعبه.هدست و کابل........))----فروش 250000
2- xbox arcade JASPER_کنسول به صورت آک هست،قیمت 3600000
3-فروش یه 360 الایت جاسپر تمیز بن نشده و ارور نداده
بدون هارد 120 میده 270
کدوم یک از اینا خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون![]()
من و پسر عموم رفتیم xbox ها رو فروختیم 280 پسرعموم یه ps3 160g ورداشت 400
به نظر من یا ps3 بخر یا اصلا هیچی نخر ایکس باکس های ارکید خیلی کم اکش باشه
همون دست دوم ها رو بجای نو میفروشند
من خودم ایکس باکس رو بخاطر کپی خور بودنش خریدم وگرنه ps3 رو بیشتر دوست دارم
اگه خواستین ps3 بخرین ورژن ceh-2100 به بعد 40 نانومتری هست
به نظر من که یه خورده دیگه صبر کنید. اخه من نمیدونم کدوم عقل سالمی 360 تومن میه برا ارکید؟ مگه دیوونه شدین؟
پس یعنی هیچ کدوم مناسب نیست؟؟؟
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
راستی من خودم هم به خاطر gow شدیدا طرفدار ps3 هستم،ولی خب اینطوری که معلومه ps3 به این راحتیها پایین که نمیکشه هیچ، بالا هم میره قیمتش...
یعنی چی PS3 ارزون تر نمیشه........
اگه یه خورده دیگه ارزون بشه که دیگه میشه قیمت جهانی
شاید تا یکی دو ماه دیگه 360 ارزون بشه ولی PS3 فکر نکنم دیگه ارزونتر از این بشه............
شمام اگه میخوای کنسول بگیری یه PS3 120 بگیر 350 با خیال راحت بازی کن.............
هیچ کدوم ! این همه میخوای پول اینا رو بدی برو یه اسلیم بخر !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)